- Konu Sahibi Eve in Heaven
-
Bence yanlış anlama potansiyeli var sende. Topulumumuzdaki boşanmış kadına bakış açısıyla düşünüyor gibisin.Evlenmeden önce de tanışıyordukhatta yalnız olduğum zamanlarda da böyle bir imada dahi bulunmadılar, normalde yanlış anlamam ama bu şekilde olunca yanlış anlaşılıyor direk.
benım yakın arkadas oldugumuzu sandıgım dertlestıgım bırıBeklemeyip ne yapacaklardi
++++++++++++++++++1000000E o zaman size ilgi duymamışlardır. Hayatımızın her döneminde tanıdığımız insanlara ilgi mi duyuyoruz? Bu bana “ay boşandım şimdi beni kullanıp atacaklar” kafası gibi geliyor üzgünüm.
Ben tam tersini yasadim, adam bosanip kosa kosa gelip kanka ben erkegim hiiiaaaaggggghhhh diye daldi olayabenım yakın arkadas oldugumuzu sandıgım dertlestıgım bırı
bosandıgım an ya da surece gırdıgımde hiiiaaağğğğhhhh beeen erkeggııımmm yavruumm dıye yaklasırsa
buna uzulurum
benım ıcın arkadas arkadastır cunku
Hayır aksine bu zamana kadar böyle tepkiler almadığım için bu söylemlerin yalan olduğunu düşünüyordum hatta takmıyordum.Bir arkadaşım, yaşadığı her olumsuzluğu ya da aslında normal bir olayı farklı algılayıp boşanmış olmasına bağlıyordu ilk dönemler.
Git bi cici bebe ye kendine gel.
Yorumlarına değer verdiğim üyelerin bu şekilde dalga geçerek cevap yazması... Kusura bakmayın ben dalga geçilecek bir şey göremedim.Ben tam tersini yasadim, adam bosanip kosa kosa gelip kanka ben erkegim hiiiaaaaggggghhhh diye daldi olayasok olmadim degil bak
çünkü kadın evlenmeden önce de , boşanınca da aynı kadın.benım yakın arkadas oldugumuzu sandıgım dertlestıgım bırı
bosandıgım an ya da surece gırdıgımde hiiiaaağğğğhhhh beeen erkeggııımmm yavruumm dıye yaklasırsa
buna uzulurum
benım ıcın arkadas arkadastır cunku
Ben seninle dalga gecmiyorum ki, bak yukarda alintiladigim uyeye takilmistim. Neden bu kadar alingansin?Yorumlarına değer verdiğim üyelerin bu şekilde dalga geçerek cevap yazması... Kusura bakmayın ben dalga geçilecek bir şey göremedim.
Heyheyler tepede mi acaba? Dalga bunun neresinde? Gerdeğe giren adamı gazlar gibi akıllı ol deyip sırtından vurdum kendine gel diye. Cici bebe kısmına gelecek olursak su an yiyorum lezzetli geldi ve önerdim.Yorumlarına değer verdiğim üyelerin bu şekilde dalga geçerek cevap yazması... Kusura bakmayın ben dalga geçilecek bir şey göremedim.
Hayır ben gayet sakinim ama yorumunuzu defalarca baştan sona okudum açtığım konunun içeriğiyle ilgili tek bir kelime dahi yok. Siz cici 'bebe' seviyorsunuz diye herkes sevmek zorunda değil. Bir akıllı siz değilsiniz, yazdıklarınızın altındaki imayı anlamıyor da değiliz.Heyheyler tepede mi acaba? Dalga bunun neresinde? Gerdeğe giren adamı gazlar gibi akıllı ol deyip sırtından vurdum kendine gel diye. Cici bebe kısmına gelecek olursak su an yiyorum lezzetli geldi ve önerdim.
Püff alınganlık fazla.
hah ıste bende aynı fıkırdeyım bu can sıkıcıçünkü kadın evlenmeden önce de , boşanınca da aynı kadın.
ama erkek arkadaş evlenmeden önce arkadaş, boşandıktan sonra farklı davranıyor. tek fark şu. neden boşandıktan sonra değişiyor? beklentisi değişmiş demek ki
Bende akıllı olduğumu ima etmedim ki zatenHayır ben gayet sakinim ama yorumunuzu defalarca baştan sona okudum açtığım konunun içeriğiyle ilgili tek bir kelime dahi yok. Siz cici 'bebe' seviyorsunuz diye herkes sevmek zorunda değil. Bir akıllı siz değilsiniz, yazdıklarınızın altındaki imayı anlamıyor da değiliz.
Başlarım senin kadın düşmanlığınaYine kadin düşmanlari gelmiş
Sen üzülme boncuğum kalitesiz insanlar demekki anlamiş oldun iliskini kesersin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?