- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
-
- Konu Sahibi Eloselos9393
Beni terk eden sevgilime bakıyorum da adam çok mutlu. Sosyal medya da durum atıyor. Gönderi atıyor. Geziyor mutlu mutlu fotoğraf paylaşıyor. Evet hiç bir sebep yokken terk etti beni. Ne kavga ne başka bir şey durduk yere gitti. Ayrılalı 4 gün oldu ama adam sanki aşırı mutlu. Sevgili iken bırakamam seni psikolojim bozulur diyen adam yok fotoğraflarda. Neden böyleler erkekler. Tamam bende üzülmüyorum bende durum atıyorum sosyal medya ya sırf o görsün üzgün demesin diye. Ama adam sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi. Ben istiyorum ki pişman olsun gelsin kapıma cidden bunu çok istiyorum kızlar. Çünkü sebepsiz yere terkedilmeyi hazmedemiyorum. Sizce geri döner mi bu .
Çene yok kısmına ikna olmadımkaçılacak hiç bir şey yapmadım hiç bir şey çene yok kıskanma yok neyden kaçacak bu adam
ya ayrılmadan 1 hafta önce evlenelim kızımız olsun diyen adamdıNasıl sebepsizmiş?Yani seni sevmiyorsa bunu bilmeliydin
ya yemin ederim yapmadımÇene yok kısmına ikna olmadımburada bile o kadar çok aynı konu etrafında sorunuz var ki, adamı da darladiysaniz sürekli kacmistir.
Ay lütfen o üzülmüyorsa, onun umrunda değilse, gezip tozuyorsa, sen neden üzülesin ki?? Hayatına bak ona değil. Sen de pek âlâ gezebilirsin onu unutup gerçekten mutlu olabilirsin. Neden hala geri dönmesini umuyorsun ki??? Biz kızlar hakkediyoruz bazen mutsuzluğu. Çünkü mutluluğu elimizin tersiyle itiveriyoruz hep.Beni terk eden sevgilime bakıyorum da adam çok mutlu. Sosyal medya da durum atıyor. Gönderi atıyor. Geziyor mutlu mutlu fotoğraf paylaşıyor. Evet hiç bir sebep yokken terk etti beni. Ne kavga ne başka bir şey durduk yere gitti. Ayrılalı 4 gün oldu ama adam sanki aşırı mutlu. Sevgili iken bırakamam seni psikolojim bozulur diyen adam yok fotoğraflarda. Neden böyleler erkekler. Tamam bende üzülmüyorum bende durum atıyorum sosyal medya ya sırf o görsün üzgün demesin diye. Ama adam sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi. Ben istiyorum ki pişman olsun gelsin kapıma cidden bunu çok istiyorum kızlar. Çünkü sebepsiz yere terkedilmeyi hazmedemiyorum. Sizce geri döner mi bu .
Üzülecek olsa bırakırmıydı bırakmazdı,kendi isteğiyle bıraktığından mutlu olmasına şaşırmayınBeni terk eden sevgilime bakıyorum da adam çok mutlu. Sosyal medya da durum atıyor. Gönderi atıyor. Geziyor mutlu mutlu fotoğraf paylaşıyor. Evet hiç bir sebep yokken terk etti beni. Ne kavga ne başka bir şey durduk yere gitti. Ayrılalı 4 gün oldu ama adam sanki aşırı mutlu. Sevgili iken bırakamam seni psikolojim bozulur diyen adam yok fotoğraflarda. Neden böyleler erkekler. Tamam bende üzülmüyorum bende durum atıyorum sosyal medya ya sırf o görsün üzgün demesin diye. Ama adam sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi. Ben istiyorum ki pişman olsun gelsin kapıma cidden bunu çok istiyorum kızlar. Çünkü sebepsiz yere terkedilmeyi hazmedemiyorum. Sizce geri döner mi bu .
Takip etmeyin basit
Saplantılımısınız?
Ki bence sizi sebepsiz terk etmedi....
Açtığınız konuları biliyorum ben de olsam terk ederdim...
İlla kavgaya gerek yok...
sizim kendisine uygun olmadığını anlamış olabilir mi acaba???
Oldu evet de birisinin pişman olup kapında yatmasını beklemek için de kusursuz olman gerekıyor bence...biraz sert olmadi mi :)
bundan 4 yıl önce Ben de sevgilimle buluştuk sinemaya gittik gayet sarmaş dolaş bowling oynadık Sonra beni eve bıraktı düşün ya bırakırken kirpiklerimi öptü öyle vedalaştık ayrıldık.. İkinciki gün sabah mesaj atmış bana,, seninle çok mutluyum biz ayrılalım ağladım, üzüldümBeni terk eden sevgilime bakıyorum da adam çok mutlu. Sosyal medya da durum atıyor. Gönderi atıyor. Geziyor mutlu mutlu fotoğraf paylaşıyor. Evet hiç bir sebep yokken terk etti beni. Ne kavga ne başka bir şey durduk yere gitti. Ayrılalı 4 gün oldu ama adam sanki aşırı mutlu. Sevgili iken bırakamam seni psikolojim bozulur diyen adam yok fotoğraflarda. Neden böyleler erkekler. Tamam bende üzülmüyorum bende durum atıyorum sosyal medya ya sırf o görsün üzgün demesin diye. Ama adam sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi. Ben istiyorum ki pişman olsun gelsin kapıma cidden bunu çok istiyorum kızlar. Çünkü sebepsiz yere terkedilmeyi hazmedemiyorum. Sizce geri döner mi bu .
bazen elinden hiç bir şey gelmiyor dimibundan 4 yıl önce Ben de sevgilimle buluştuk sinemaya gittik gayet sarmaş dolaş bowling oynadık Sonra beni eve bıraktı düşün ya bırakırken kirpiklerimi öptü öyle vedalaştık ayrıldık.. İkinciki gün sabah mesaj atmış bana,, seninle çok mutluyum biz ayrılalım ağladım, üzüldümbekledim dönsün diye. Sonra heryerden engelledim hiçbirşeyini görmedim ve unuttum. Salakmışım dedim okadar ağlamışım sende engelle sen gördükçe o mutluluk pozu verir..
Aslında geliyor ama biz herşey den vaz geçmiş gibi oluyoruz ⛬bazen elinden hiç bir şey gelmiyor dimi
Benim arkadaşm öyleydi tek derdi instası ahhh kurtuldum o kızdanSosyal medyanin esiri olmayin. Sirf orda resim paylasmak icin mekan mekan gezen insanlar var,hayat bu degil. Hicbir sosyal medya hesabi kullanmiyorum kafam rahat kendim icin yasiyor kendim icin geziyor tozuyor yiyor iciyorum. Tavsiye ederim. O zaman hicbiseyi umursamazsiniz bu kadar.
Onu sevmiyorsun işte hazmedemiyosun olay bu kızgınlık da zamanla geçicektirterk edilmeyi hazmedemiyorum