- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
sorun tam sosyal medya değil onun beni terk edip gününü gün etmesiSosyal medyanin esiri olmayin. Sirf orda resim paylasmak icin mekan mekan gezen insanlar var,hayat bu degil. Hicbir sosyal medya hesabi kullanmiyorum kafam rahat kendim icin yasiyor kendim icin geziyor tozuyor yiyor iciyorum. Tavsiye ederim. O zaman hicbiseyi umursamazsiniz bu kadar.
burada üzülen ben evetAşık olan kahrolur, olmayan bayram eder ayrılıkta.
maalesef bu kadarcık...
Takip etmezsen gununu gun ettigini nerden bilcen??? Etme takip sal adami hayatina bak sende yazik degil mi sana her dk o napti diye bakmak yormuyor mu senisorun tam sosyal medya değil onun beni terk edip gününü gün etmesi
yoruyor evet o yüzden sosyal medya ya fazla girmiyorum artıkTakip etmezsen gununu gun ettigini nerden bilcen??? Etme takip sal adami hayatina bak sende yazik degil mi sana her dk o napti diye bakmak yormuyor mu seni
Beni terk eden sevgilime bakıyorum da adam çok mutlu. Sosyal medya da durum atıyor. Gönderi atıyor. Geziyor mutlu mutlu fotoğraf paylaşıyor. Evet hiç bir sebep yokken terk etti beni. Ne kavga ne başka bir şey durduk yere gitti. Ayrılalı 4 gün oldu ama adam sanki aşırı mutlu. Sevgili iken bırakamam seni psikolojim bozulur diyen adam yok fotoğraflarda. Neden böyleler erkekler. Tamam bende üzülmüyorum bende durum atıyorum sosyal medya ya sırf o görsün üzgün demesin diye. Ama adam sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi. Ben istiyorum ki pişman olsun gelsin kapıma cidden bunu çok istiyorum kızlar. Çünkü sebepsiz yere terkedilmeyi hazmedemiyorum. Sizce geri döner mi bu .
GERİ DÖNERMİ SENCE1) ilişkiniz bittiyse sosyal medyadan takip etmeyin, yatırım tavsiyesidir.
2) ilişki süresince ayrılırsak ölürüm biterim laflarını hemen herkes söylüyor, o yüzden anlam yüklememek lazım.
3)erkekler acı çekeceği varsa da daha geç çekmeye başlarlar. İlk günler vur patlasın çal oynasın, sonra dank eder pişman olurlar.
Hala mı Eloş?GERİ DÖNERMİ SENCE
GERİ DÖNERMİ SENCE
inan kafa yorduğumıu hiç belli etmedim ona hiç kıskanıp sıkmadım rahat bıraktım ama yine gittidöner belki ama yine gider kabul edersen.
2 aylık ilişki için çok kafa yordun başından beri, ondan gitmiştir belki ne dersin?
terk edilmeyi hazmedemiyorumsen seni terk eden bir adama neden aşıksın?
ne kadar güzel anlattın senErkekler genelde ayrılıkların hemen üstüne çok mutluymuş gibi görünür gezer tozar gününü gün eder aradan biraz zaman geçince anca dank eder sonra o üzülme pişman olma durumları olur, tabi gerçekten değer verdiyse karşıdaki kadına .Kadinlar ise hemen üzülüp ağlayıp acısını yaşar ve bir süre sonra toparlanır kendine gelir.
kaçılacak hiç bir şey yapmadım hiç bir şey çene yok kıskanma yok neyden kaçacak bu adamAdam senden kaçmış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?