ERKEKLER NEDEN BÖYLE?

Siz sebepsiz terketti diyorsunuz ama sebepsiz terketme olmaz, onun kendince sebepleri vardır da siz bilmiyorsunuzdur. Açıklamakla da uğraşmak istememiştir belki çünkü bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor, somut sebepler istiyor. İlişkinizi bilmiyoruz ki tripli miydi, kavgalı mıydı, sıkıcı mıydı, sanki size "oh senden kurtuldum işte" mesajı veriyor gibi. Sizi bırakanı, ilişkiyi düzetlmekle uğraşmayıp kaçanı siz de sallamayın yaa oh be...

erkekler böyle değiller. bazı kadınlar erkeklerin kendi istedikleri gibi hareket etmesini beklediği için, onun aşkından kahrolup yalvarmasını hayat memat meselesi gibi gördüğü için "erkekler böyle" sanıyor.

1. sizi sandığınız kadar sevmemiş.
2. aslında zaten hiç sevmemiş siz anlam yüklemişsiniz.
3. herkesin acı yaşama şekli farklıdır. her insan üzüldüğünde eve kapanmaz yada acıklı şeyler paylaşmaz. örneğin kuzenim ki kendisi kadın böyle acılarda inadına çıkar eğlenir ve cümle aleme kendini öyle gösterir.
4. sizi umursuyor olsa takip ettiğinizi bile bile böyle paylaşımlar yapmaz.

Sosyal medyada mutluluk pozu veren herkes mutlu değil ki. Belki öyle göre istiyor. Ne bileyim sebep yokken neden ayrıldı? Söylemedi mi hiçbir şey ilginç erkekler. Ne desem boş. Erkekleri çözemedim ben. Sadece bu devirde fazlaca poh pohlandıklarından kendilerini bulunmaz hint kumaşı sayıyorlar. Siz de yaşayın hayatınızı, atın kahkahanızı koyun storye aman bir o mu kaldı Dünya’da.

Size ben de dahil bir konuda başka arkadaşlarda yazmıştı. Instagramdan sürekli kız ekleyen, çıkaran ve iletişim halinde olan bir erkeğin yakın zamanda sizi terkedecegini. Sizde yapmayan erkek yok demiştiniz.
Bunun anlamı başkalarını arıyorum demektir. Ve başkasını bulduğunda zaten sizi terkeder.
Erkekler böyle diye birşey de yok. Gayet aşk acısı çeken, sevdiği kizi kaybetmemek için değil eklemek, listesindekileri bile çıkaran erkekler de var. Cool düşünmeye, hayatında biri varken surekli kız eklemeyi normal gormeye calismaya gerek yok.

X