erkekler neden aldatır?

erkekler neden aldatır?

• Ankete Katılan
    71
  • Anket Kapalı .
E

edali368

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi edali368
bence aç gözlü olduklarından aldatırlar :1ninca::1ninca::1ninca:

• Konu Sahibi edali368
erkeklere sormak lazım bence................................................

• Konu Sahibi edali368
hiçbiri...
bence onursuz olduklarından olabilir.ya da daha ağır bir şeyler...

• Konu Sahibi edali368
valla bu erkegine baglı ama yinede erkegin %60 aldatır.aman allah kimsenin başına vermesin.aynı zamanda bu aldatma olayı dünyada fazla yok ama türkiyede meslek gibi bişey olmuş?öyle degilmi yani

• Konu Sahibi edali368
benim eski erkek arkadaşıma sormuştum niye yaptın diye, bilmiyorum demişti. bence kendileri de bilmiyo niye aldattıklarını...

• Konu Sahibi edali368
aptal olduklarından elindekinin kıymetini bilmezler.

• Konu Sahibi edali368
kesinlikle aç gözlü olduklari için, iste böyle:1shok::1shok:

• Konu Sahibi edali368
Bana göre erkeklerin aldatma nedeni ;toplum tarafından hoşgörülmeleri ,eşlerinin onları affetmesi ,erkektir yapar düşüncesi vb ...gibi nedenler .Toplum aldatan erkeği bu kadar yüceltirse olacağı budur CADIARZU

• Konu Sahibi edali368
bence en başta sevmediklerinden sonrada adi ve aç gözlü olduklarından (hepsi değil tabi aldatanlar):eek:klava:

Bana göre erkeklerin aldatma nedeni ;toplum tarafından hoşgörülmeleri ,eşlerinin onları affetmesi ,erkektir yapar düşüncesi vb ...gibi nedenler .Toplum aldatan erkeği bu kadar yüceltirse olacağı budur CADIARZU

bence de öle.nasılsa ayıp değil onlar için .toplumda rahat oldukları için .her türlü müsaitler bi kadınla görülse işveya tanıdık demek kolay.ama kadının gerçekten öle bile olsa inanılmış gibi yapılıyo

bence geri kafalı oldukları için çünkü ellerindekinin kıymetini bilmiyolar.biri ile yetinmek istemiyolar
aptallar

bazı erkek aç gözlülüğünden kimiside ilgisiz kaldığı zaman aldatr bence allah kimsenin başına vermesin(amin)

Aldatan erkeğin terbiyesi ve ahlakı yoktur..:kızgın:
Nokta.....:1closedeyes:

Ben aldatma sözünü kabul etmiyorum. kadına yollu diyorlar ya ,bende erkeklere yollu diyorum .hiç fark etmez benim için.kibarını yazdım siz anlayın artık.

ben ce de aç gözlü olduklarından aldatıyorlar ama dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olunca ayıyorlar ama çok geç oluyor.

X