• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden aldatır?

Bugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular

Günümüzde artık bir tek erkekler değil kadınlarda aldatıyor. Yani cinsiyet değil karakter meselesi. Kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri eşlerine yapmasinlar. Aşk heyecan bittiyse ve kişi aldatildiysa boşanma taraftariyim. Çünkü bir kere yapan ileride bir daha yapar ve barışıp hayatına devam edenler taviz vermiş oluyorlar ne yazık ki.

erkekleri kendimz gibi yetişkin sanıyoruz ama buyuduklerine asla inanmıyorum erkekler genelde esleri hamileyken aldatmaya baslıyor bu haz devam ediyor ilgisiz kalan adam da baskasına sarıyor 'haklı olarak'
ama kabahatli biziz yemeğimizi yapıp evimizi temizleyip makyaj yapıp cocuga bakıp sonra el ayak cekilince kocamızla ilgilenmeliyiz bir karikaturde de vardı bu konu adam cevap olarak 'sen ne sanıyordun ki evliliği' demiş :) baska bir beklentiyle evlenmeyin hepsi eve gelip yemeğini yer sonra tv seyreder bi de karım benimle ilgilenmiyor

Evet erkekler neden aldatir diye sokakta bir anket yapılsın cogunluk ne derse odur erkekler suclu ve hemcinslerimizde bir okadar suclu yahu evli adamdan ne istersiniz git bekar bul eglen dolas snra git baska biriyle eglen dolas evliler tecrubeli oluyorlar diye evli erkekleri tercih ediyirlar kesin :/

Aldatmanın cinsiyeti yoktur.Kadınların aldatması da sanılanın aksine az değil epey fazladır.Kadınların aldatmasında kadınlar daha dikkatli,daha zekice!!! hareket ettikleri için yakalanma ihtimalleri daha düşüktür.Aldatan çoğu kadın bilir ki yakalanırsa canı tehlikeye girebilir ve ..spu damgası yiyebilir. Bundan sebep orada burada anlatmaz ve çok dikkatli olur
Erkek aldattığında ise bu böbürlenecek bir konu olduğu için erkek temkinsiz yaklaşır ve orada burada yediği herzeleri göğsünü gere gere anlatır.Ne de olsa elinin kiridir,ne de olsa kadınlarımızın çoğu bile erkeğin aldatmasını çeşitli gerekçelerle affedebiliyor.
Aldatmanın cinsiyeti olmadığı gibi Gerekçesi de yok bence.Aldatma özünde bir karakter sorunu.şerefli onurlu insan eşini sevgilisini artık sevmediği başka birine gönlünün kaydığını hissettiği noktada ayrılır.Şereften yoksun olanlar da aldatır.
Noktasına virgulune kadar katılıyorum. Cem yılmazın skecindeki gibi kadın profesyonel yalancı olduğu için yakalanmaz ve kadın aldatmiyor sanılır. Erkek yalanı saklamayı beceremez ve daha çok aldatiyor sanılır. Ama bunun nedeni karakter bozukluğu net.

Bugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular
eşine karşı ilgisi azalmıştır, cinsel yada duygusal anlamda iletişimleri yoktur ya da azalmıştır, eş her daim elin altında olduğundan cezbedici tarafı kalmamıştır, araya çocukta girdi ise sorumluluklar ve ilgi başka yöne kaymıştır vs vs bunu çoğaltabilirsin ama kadın yada erkek aldatan kendi acizliğini bastırmak için aldatır çünkü ayrılacak cesareti yoktur...
ayrıl ne yapıyorsan yap sonra...

Aç oldukları için

Evdeki eşini cepte gördükleri için

Heyecan aradıkları için

Hergün aynı meme aynı popo erkeklere heyecan vermiyor, daha çirkini de olsa yenisi daha heyecan verir

Bu bakımdan aldatırlar

Ve merhamet duygusundan yoksun Allah korkuları da yoksa ….

Nasıl bit yorum pes diyorum. Ben de o aldatilan kadınlardan biriyim. Muhendisim, 1.1.72 boyunda 54 kiloyum her gün spor yaparım.. Eşimle cinsel olarak ta hiç bir sorun yoktu. Beni her daim çok şık bakımlı görmüştür. Erkek aldatır çünkü karim evde dursun ben heyecan yaşayı m der. Allahaskina aldatan pislik herif lere haklı demeyin! Başınıza gelirse anlarsınız!
Yorumu yapan arkadaş gönderme yapmış. Hak vermemiş erkeklere. Boşandınız mı peki eşinizden

Back
X