• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden aldatır?

aldatmak tek başına karakter yoksunu ve adi insanların yapacakları bir şeydir. Asla hiç bir davranış bunu haklı göstermez diye öncelikle belirtmek isterim. Kelime anlamıyla aldatmaya sebep olan başlıca şey evlendikten sonra bizim kadınımızın önlenemez kilo alımı, çocuk doğurdum mazaretleri, kendine güvenini kaybetmesi ve bakımsızlaşmasıdır. Bu saydıklarım dışındaki kadınların aldatılma oranı çok düşüktür.
Dediğim gibi onaylamıyorum ama kadınlarımız bu mantaliteden kurtulmalılar. Açıkcası bencede bu durum hoş değil.

Erkek aldatiyorsa eşine bakmak lazım . Kim bilir eşi ne yaptı da adam aldatti? Kendine bakmamistir kadin, ihmal etmiştir erkeğini, aynı anda hem ev işine yetişip hem de makyajlı süslü püslü gezememistir evde, eee adamcağız da ne yapsın haklı yani canı çeker mecbur aldatacak. Yoksa adamın iğrenç karakteri ile alakası var mı? Erkekler neden aldatır bilemem de , bir de yaptıkları igrenclikleri kadına yıkmaları yok mu beni deli ediyor, bari yaptın bir ş*refsizlik geç de hatani kabul et ama nerdeeee.
Nasıl bit yorum pes diyorum. Ben de o aldatilan kadınlardan biriyim. Muhendisim, 1.1.72 boyunda 54 kiloyum her gün spor yaparım.. Eşimle cinsel olarak ta hiç bir sorun yoktu. Beni her daim çok şık bakımlı görmüştür. Erkek aldatır çünkü karim evde dursun ben heyecan yaşayı m der. Allahaskina aldatan pislik herif lere haklı demeyin! Başınıza gelirse anlarsınız!

Nasıl bit yorum pes diyorum. Ben de o aldatilan kadınlardan biriyim. Muhendisim, 1.1.72 boyunda 54 kiloyum her gün spor yaparım.. Eşimle cinsel olarak ta hiç bir sorun yoktu. Beni her daim çok şık bakımlı görmüştür. Erkek aldatır çünkü karim evde dursun ben heyecan yaşayı m der. Allahaskina aldatan pislik herif lere haklı demeyin! Başınıza gelirse anlarsınız!
Allah aşkına yorumumu gerçekten anlayarak okudunuz mu? Ben size pes diyorum keşke insanlar okuduğunu anlayabilse. Biraz kitap okuyun bence. Zira okuduğunuzu anlama probleminiz var. Ben erkeklerin yaptığı pis şeyleri eşlerine atmasına kizmisim orda geçip beddua ediyorsunuz. Pes yahu .

Tek kelimeyle " Ahlaksız " oldukları için .

Bunun bahanesi ve sebebi olamaz çünkü bence .

Tabi ki ahlaklı Olanları da mevcuttur.

Bugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular
Sevmeyle ilgisi yok
Kendini kanıtlamak ister
Heyecan ister
Şeytan dürter
Canı sıkılır canı öyle ister
Sevmiyodur
İradesizdir
Merak ediyodur
Ayrılmak için bahane arıyodur
İntikam alıyodur

aldatan erkeğe bahane çok hangisini söylesek

Arkadaş ironi yaparak aldatan erkeklerin ağzından bahanelerini ve toplumun bakış açısını yazmış.

Sonunda da zaten kendi şerefsizlik ve karaktersizliklerini kabul etmeden bu sözde gerekçelere ve
bahanelere sığınarak karşılarındakileri suçlarlar demiş.

aldatmak tek başına karakter yoksunu ve adi insanların yapacakları bir şeydir. Asla hiç bir davranış bunu haklı göstermez diye öncelikle belirtmek isterim. Kelime anlamıyla aldatmaya sebep olan başlıca şey evlendikten sonra bizim kadınımızın önlenemez kilo alımı, çocuk doğurdum mazaretleri, kendine güvenini kaybetmesi ve bakımsızlaşmasıdır. Bu saydıklarım dışındaki kadınların aldatılma oranı çok düşüktür.
Dediğim gibi onaylamıyorum ama kadınlarımız bu mantaliteden kurtulmalılar. Açıkcası bencede bu durum hoş değil.

Maşallah erkekler evlendikten sonra yaşlanmadıkları gibi bir de adeta bir Brad Pitt'e, bir David Gandy'ye dönüşüyor.:KK14:
30'undan sonra kafasında saç kalmayan, göbeği alıp başını giden, kas namına hiçbir şey olmayan
pırasa gibi kollarla kadınların aldatma oranı erkeklerden çok daha fazla olmalıydı o halde.. ama hiç
kimse ay kocası da kendine bakmıyor hiç olmaz ki böyle kadının da gözü gönlü kaymıştır demiyor.

Edep ahlak yoksunu olan aldatir..
Evdekini sevmiyorsan bas git cesaretsiz pislik diyorum ben..

Aldatmanın şiddete eğilim gibi genetik ve çevre ilişkisi ile yerleştiğini düşünüyorum. Genellikle bu tarz kadınlara saygı duymayan erkeklerin babaları da kendi annelerine aynı şeyleri yaşatmıştır. Bazı erkekler genetik ve hormonal olarak çok fazla seks ve kadın düşkünü olabiliyor ( bunun tersi bazı kadınlar için de geçerli) Ayrıca evlilik demek bir söz vermek demektir. Sizce insanların kaçta kaçı sözünü tutabiliyor? Bağlanma sorunu ve doyumsuzluğu olmasına rağmen aslında nerde akşam orda sabah yaşamak istemesine rağmen çocuk sahibi olmak ve çevre baskısı ile de evlenen çok erkek var. Tabi bunlar nikahtan kısa süre sonra eski bekar hayatlarına devam etmek istiyorlar. Karşılıklı sevgi ve saygının bittiği ilişkilerde, erkek için evlilik evde karısı ya da çocuklarının olduğu onun ise dışarıda kendi hayatını yaşadığı değişik bir forma bürünebiliyor. Kadın bu noktada genellikle sorunlara odaklanıp çözme gayretine girerken erkekler stresten kaçma eğilimi ile başka bir kadın arayışına girebiliyor. Yani çok bilinen ve bilinmeyenli bir denklem daha da yazarım ama kimse okumaz. Keşke olmasa diyeceğimiz şeylerden biri.

Maşallah erkekler evlendikten sonra yaşlanmadıkları gibi bir de adeta bir Brad Pitt'e, bir David Gandy'ye dönüşüyor.:KK14:
30'undan sonra kafasında saç kalmayan, göbeği alıp başını giden, kas namına hiçbir şey olmayan
pırasa gibi kollarla kadınların aldatma oranı erkeklerden çok daha fazla olmalıydı o halde.. ama hiç
kimse ay kocası da kendine bakmıyor hiç olmaz ki böyle kadının da gözü gönlü kaymıştır demiyor.

Ben yazımda erkekler süper kadınlar tükaka demedim zaten. Erkekler de öyle. Ama evlendikten sonra kadınların kilo problemlerinin daha fazla olduğunu kabul etmek gerek. Bu durum benim kafa yapıma ters olduğu için de söylüyorum elbette. Kadının herşeyden önce kendine, bedenine saygısı olmalı.

bunu erkekler kadınlar diye ayırmak da genellemek de anlamsız,
her ihanetin kendi içinde başka bir nedeni vardır, hem nedeni ne farkeder ki, olan olmuş biten bitmiş,
elektirikler kesildi ondan aldattım dese kaç yazar?

yazdıklarınıza baştan sona katılmıyorum o ayrı da...
kilo=çirkinlik, bakımsızlık mı sizin için?
cidden bütün erkeklerin zayıf kadınları beğendiğini mi sanıyorsunuz?
eğer öyleyse çok yanılıyorsunuz bilin istedim.

Not: zayıfım.

Evlilik sosyal bir statüdür. Hatta birçok işyeri evli insanlarla çalışmak ister. Boşanmış veya bekâr kadın/erkekle çalışmak istemezler pek. Evli insanlar toplumda birçok ortama daha rahat kabul edilir bizim ülkemizde. O nedenle çoğu evli insan hem bu statüyü kaybetmek istemez hem de duygusal veya cinsel arzularını karşılamak ister. Eşine karşı biten arzularını dışarıdan biriyle gidermeye çalışır. Elbette tek neden bu değildir ama en güçlü nedendir diyebilirim!

Ben yazımda erkekler süper kadınlar tükaka demedim zaten. Erkekler de öyle. Ama evlendikten sonra kadınların kilo problemlerinin daha fazla olduğunu kabul etmek gerek. Bu durum benim kafa yapıma ters olduğu için de söylüyorum elbette. Kadının herşeyden önce kendine, bedenine saygısı olmalı.

Bu konuda kilo konusunu vurgulamanız alttan alttan aslında ''Fatma'nın kocası da, gül gibi karısını aldatmış boyu devrilesice herif'' deyip ardından da '' O da son zamanlarda çok kilo almıştı ama canım, kendine bakmazsan adamın da gönlü böyle başka kadına kayıyor işte'' zihniyetini destekler nitelikte olmuş kusura bakmayın.

Ben manken gibi prensesler gibi karısını aldatan adamlar tanıyorum.. Adriana Lima ve daha bir sürü
ünlü güzel kadın da aldatıldı.
Demekki aldatma ve güzellik arasındaki pek de bir korelasyon yok.

Pis uçkurları çünkü.. Katıksız şeref yoksunu olduğu için aldatırlar. Aldatmanın bahanesi ötesi berisi tırıvırısı olamaz, vicdan rahatlatmak için kılıf uydururlar sadece.

Pis uçkurları çünkü.. Katıksız şeref yoksunu olduğu için aldatırlar. Aldatmanın bahanesi ötesi berisi tırıvırısı olamaz, vicdan rahatlatmak için kılıf uydururlar sadece.

Evlenmeden önce aldatan adam evlendikten sonra da aldatır mı peki pişman olsa basına türlü dert gelse yine mi ders almaz

Back
X