KIZLAR SİZCE ERKEKLER NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR yerimsenibenVE NASIL EVLENİLECEK VE EYLENİLECEK KIZLARI AYIRT EDER:1hug:.Kadınlarda en çok hangi kokuyu tercih ederler?kafamçokkarıştısengözlerimebaksanab
Çok ayıp bence çoook!
Bazı kendini bilmez erkeklerin evlenilecek ya da eğlenilecek kızlar diye yaptığı iğrenç muhabbeti buraya taşımak ne kadar acı..
Bari biz hemcinslerimize yapmayalım bunu..yasakkelime
Ne yani; kız asi,dediğim dedik,kendine bakmasını bilmeyen biriyse onunla evlenilmez mi?
Ne kızlar tanıyorum kendim de dahil,hoppidi kızın biriydim bekarken,noldu ben de evlendim..
Adam kızı sevmişse her halini,kötü huyunu,yanlış davranışını kabul eder,niyeti varsa ve maddi durumu da müsaitse evlenirler zaten. gamyoncuiremsu
Ayrıca bana göre; evlilikte de eğlenmesini,dellenmesini bilmek gerek bazen. Sonra evliliğimiz neden monoton gidiyor diye düşünmemek için.şakkıdı
Çok ayıp bence çoook!
Bazı kendini bilmez erkeklerin evlenilecek ya da eğlenilecek kızlar diye yaptığı iğrenç muhabbeti buraya taşımak ne kadar acı..
Bari biz hemcinslerimize yapmayalım bunu..yasakkelime
Ne yani; kız asi,dediğim dedik,kendine bakmasını bilmeyen biriyse onunla evlenilmez mi?
Ne kızlar tanıyorum kendim de dahil,hoppidi kızın biriydim bekarken,noldu ben de evlendim..
Adam kızı sevmişse her halini,kötü huyunu,yanlış davranışını kabul eder,niyeti varsa ve maddi durumu da müsaitse evlenirler zaten. gamyoncuiremsu
Ayrıca bana göre; evlilikte de eğlenmesini,dellenmesini bilmek gerek bazen. Sonra evliliğimiz neden monoton gidiyor diye düşünmemek için.şakkıdı
Erkekler evlenirken el deymemiş.yatağında bir fahişe kadar usta,ailesinin yanında bir ingiliz hanımefendisi,işarkadaşlarının yanında akıllı ve zeki görünen ve öyle davranan kadınlar isterler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?