- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Herkes icin geçerli değil ama bu ne alaka adamin takip etmesi konu sahibini ilgilendirmez kiOlur mu size ne. Sinir bozucu bir durum. Bana arkadasini söyle sana seni söyleyeyim diye tecrübeli bir atasözü var.
Ne kadar mide bulandırıcı bı durum aslında.
Sevgilinize hakaret etmek istemiyorum. Erkekler hep böyle değil, seninki istisnaymış. Ne kadar eski olursa olsun yahu, insan eski sevgilisinin adını soy adını verir mi arkadaşına? Gelmiş bi de sana anlatıyor. Allahım akıl fikir versin ne diyeyim... Sonuna kadar haklısın sen.İyi günler kızlar, yaklaşık 10 aylık bir ilişkim var, dün akşam kendisiyle buluşup yemek yedik, işyerinde kendisinden yaşça büyük evli çocuklu çok sevdiği bi abisi var, bana anlattıkça aralarındaki iletişimi tanımadan bende sevmiştim, ta ki düne kadar..Dün ikisi iş icabı biyere gitmişler dönerkende yolda bi kız görmüş bu abi -kıza baksana çok güzel- demiş.Benimkide araba sürerken bakmış gülmüş bu benim eski sevgilim abi demiş baya gülmüşler..Abi demişki bana bunun adını soyadını ver takip etcem demiş sonrada evde iki çocugum var hanımıma yapamam demiş,yemekte bana bunları anlattı o kadar bozuldum ki dönen muhabbetlere bakın..Neyse sonra evime bıraktı eve gelince abinin profiline baktım twitterdan hakaten kızı takip etmeye başlamış..Hemen resmini çekip erkek arkadaşıma gönderdim oda güldü banane bizene dedi ama ben baya bi saydırdım..Sonuçta kızın adını soyadını kendisi verdi..Ben konuşmak istemedim çok bozuldum uyudum..Sabah uyandım bana mesaj atmış,takibi kaldırttıgını arkadaşlarıyla arasını bozuyomuşum bidaha da bana bişey anlatmıcakmış falan kızmış..Sokaktan geçen birinide takip edebilir bizeneki demekki eşi önem vermiyo böyle şeylere dedi benim kafa yine attı tabi şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım kızlar?
Keşke öyle kolayca bırakılabilseÇok basit ve seviyesiz bir Muhabbet . Abisi sizi ilgilendirmez size ne. Siz erkek arkadaşınizin böyle basit muhabbetlere girmesine takılın bence. Hiç hoş değil. Birde zeytinyağ gibi üste çıkıyor. Bırakın gitsin.
Oda öyle biri işte ne yaparsa yapsın anlatır iyi bi özellikmi bilemiyorum sana herşeyimi anlatıyorum bişey saklayamıyorum diyip üzüldü bayaSevgilinize hakaret etmek istemiyorum. Erkekler hep böyle değil, seninki istisnaymış. Ne kadar eski olursa olsun yahu, insan eski sevgilisinin adını soy adını verir mi arkadaşına? Gelmiş bi de sana anlatıyor. Allahım akıl fikir versin ne diyeyim... Sonuna kadar haklısın sen.
Buluştuk özür diledi yanlış bişey yaptıgını ama o kızın artık umrunda olmadıgını o yüzden yolda gördügümüz içinde söyledim haklısın bidaha olmayacak dedi adama takipten çıkar dedigi mesajları okuttu inşallah sonunda üzülen ben olmamBence buyuk sorun.
Bulbul gule goturur karga copluge.
Bu adamin zamanla erkek arkadasimada
' boyle seyler normal' olarak asilamayacagi ne maglum?
Halbuki zatn erkek arkadasim ayarlamis o kizin ismini felan.
Oda basli basina iyi olmadigi bi yola gitmek uzere o baska bi konu
Elbette kolay değil. Size yol göstersin diye öyle söyledim. Gerçekten hoş değil.Keşke öyle kolayca bırakılabilse
Haklısın canım bugün baya saydırdım yüzyüzede özür diledi işte erkekler o kadar ayrıntı düşünmez bakar güler geçer dedi ama bidaha olmayacak emin ol sana ne yaparsam yapayım anlatıyorum kızcagını bile bile bu hiçbi zaman degişmeyecek dedi napayım ben şimdi herkes ayrıl diyoda kolaymı öyle ayrılmakO kız ister sevgilini aldatsın ister aldatmasın netice itibari ile sevgili olup bir süreyi beraber geçirmişler, O ağabey nasıl bir insan ki kardeşinin eski sevgilisini takip edebiliyor? Çok onursuzca bir davranış bu. Sevgilininde bu işte bir ağırlığı olmalıydı. Çok midesizler.
Süründürmeye devam o zamanElbette kolay değil. Size yol göstersin diye öyle söyledim. Gerçekten hoş değil.
Ah keşke karısını tanısamda söyleyebilsemadamın karısı düşünsün sen ek dert yapma bence
Haklısın canım bugün baya saydırdım yüzyüzede özür diledi işte erkekler o kadar ayrıntı düşünmez bakar güler geçer dedi ama bidaha olmayacak emin ol sana ne yaparsam yapayım anlatıyorum kızcagını bile bile bu hiçbi zaman degişmeyecek dedi napayım ben şimdi herkes ayrıl diyoda kolaymı öyle ayrılmak
Ben de çok gevşek ağızlıydım. Güya Dürüst olmuş oluyordum, herkese her şeyimi anlatıyordum ama hiç de hayrını görmedim. Bu tarz şeyler değil aslında ama söylenmeyecek bazı şeyler işte. Aile içi falan... Dürüstlük güzel ama kıymetini bilen yok. Ayrıca sevgilininki söylemekten ziyade böyle bir şeyi yapmak. İnsan nasıl o benim eski sevgilim der, hadi dedi, o çok sorun değil, arkadaşı nasıl adını soy adını ister. Hadi o istedi, öbürü nasıl adını verir. Aklım almıyor.Oda öyle biri işte ne yaparsa yapsın anlatır iyi bi özellikmi bilemiyorum sana herşeyimi anlatıyorum bişey saklayamıyorum diyip üzüldü baya
Sonuna kadar haklısın. Ayakta alkışlıyorumCanım olay erkeklerin ince düşünmemesi değil. Şöyle düşün, snein herhangi bir kız arkadaşın, daha önce ayrıldığın bir erkek arkadaşını beğendiğini söylese ve takibe alsa sen nasıl tepki verirsin? Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, ister nefret et ister nötr ol, yinede kız arkadaşına bu konuda pek iyi davranabileceğini düşünmüyorum. Olmaz yani, son derece çirkin bir durum. Ayrılma konusuna ben bir şey diyemem ama erkek arkadaşın sandığın kadar karakterli biri değil. Bunu aklının bir köşesine yaz canım.