Erkekler hep böylemi

Ben de eski sevgilimle tartışmıştım arkadaşının onların gözü önünde rahat rahat karısını aldattığını öğrenince. Adam her karşısına çıkan kıza asılıyordu bunlar da hiiiiç bir şey demiyordu adama.. Aynen "erkeklik" muhabbetlerine devam ediyorlardı. Böyle bir adamla arkadaş olabilmesi, bu olanlardan hiç etkilenmemesi midemi kaldırmıştı.

Çok basit ve seviyesiz bir Muhabbet . Abisi sizi ilgilendirmez size ne. Siz erkek arkadaşınizin böyle basit muhabbetlere girmesine takılın bence. Hiç hoş değil. Birde zeytinyağ gibi üste çıkıyor. Bırakın gitsin.

Sevgilinize hakaret etmek istemiyorum. Erkekler hep böyle değil, seninki istisnaymış. Ne kadar eski olursa olsun yahu, insan eski sevgilisinin adını soy adını verir mi arkadaşına? Gelmiş bi de sana anlatıyor. Allahım akıl fikir versin ne diyeyim... Sonuna kadar haklısın sen.

Bence buyuk sorun.
Bulbul gule goturur karga copluge.
Bu adamin zamanla erkek arkadasimada
' boyle seyler normal' olarak asilamayacagi ne maglum?
Halbuki zatn erkek arkadasim ayarlamis o kizin ismini felan.
Oda basli basina iyi olmadigi bi yola gitmek uzere o baska bi konu

cevap veriyorum: butun erkekler boyle degil. haksiz miyim konusu ise tabiki haklisin kosarak uzaklas yarin ayrilirsiniz bi bakarsin baska bi arkadasida seni takip eder.

Oda öyle biri işte ne yaparsa yapsın anlatır iyi bi özellikmi bilemiyorum sana herşeyimi anlatıyorum bişey saklayamıyorum diyip üzüldü baya

Buluştuk özür diledi yanlış bişey yaptıgını ama o kızın artık umrunda olmadıgını o yüzden yolda gördügümüz içinde söyledim haklısın bidaha olmayacak dedi adama takipten çıkar dedigi mesajları okuttu inşallah sonunda üzülen ben olmam

O kız ister sevgilini aldatsın ister aldatmasın netice itibari ile sevgili olup bir süreyi beraber geçirmişler, O ağabey nasıl bir insan ki kardeşinin eski sevgilisini takip edebiliyor? Çok onursuzca bir davranış bu. Sevgilininde bu işte bir ağırlığı olmalıydı. Çok midesizler.

Haklısın canım bugün baya saydırdım yüzyüzede özür diledi işte erkekler o kadar ayrıntı düşünmez bakar güler geçer dedi ama bidaha olmayacak emin ol sana ne yaparsam yapayım anlatıyorum kızcagını bile bile bu hiçbi zaman degişmeyecek dedi napayım ben şimdi herkes ayrıl diyoda kolaymı öyle ayrılmak

Bu senin adını soyadını da verir ilerde millete,
Erkekler böyle değil o hiç laf söyletmedikleri erkeklik de bu değil.

Canım olay erkeklerin ince düşünmemesi değil. Şöyle düşün, snein herhangi bir kız arkadaşın, daha önce ayrıldığın bir erkek arkadaşını beğendiğini söylese ve takibe alsa sen nasıl tepki verirsin? Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, ister nefret et ister nötr ol, yinede kız arkadaşına bu konuda pek iyi davranabileceğini düşünmüyorum. Olmaz yani, son derece çirkin bir durum. Ayrılma konusuna ben bir şey diyemem ama erkek arkadaşın sandığın kadar karakterli biri değil. Bunu aklının bir köşesine yaz canım.

Oda öyle biri işte ne yaparsa yapsın anlatır iyi bi özellikmi bilemiyorum sana herşeyimi anlatıyorum bişey saklayamıyorum diyip üzüldü baya
Ben de çok gevşek ağızlıydım. Güya Dürüst olmuş oluyordum, herkese her şeyimi anlatıyordum ama hiç de hayrını görmedim. Bu tarz şeyler değil aslında ama söylenmeyecek bazı şeyler işte. Aile içi falan... Dürüstlük güzel ama kıymetini bilen yok. Ayrıca sevgilininki söylemekten ziyade böyle bir şeyi yapmak. İnsan nasıl o benim eski sevgilim der, hadi dedi, o çok sorun değil, arkadaşı nasıl adını soy adını ister. Hadi o istedi, öbürü nasıl adını verir. Aklım almıyor.

Sonuna kadar haklısın. Ayakta alkışlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…