- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Canim malesef erkek arkadasin serefsiz. Yarin ayrilsan, seni de bi baska arkadasina yapacak yani. Bana yapmaz deme. Akibetin ayni. Birak bu karaktersiz pisligi.İyi günler kızlar, yaklaşık 10 aylık bir ilişkim var, dün akşam kendisiyle buluşup yemek yedik, işyerinde kendisinden yaşça büyük evli çocuklu çok sevdiği bi abisi var, bana anlattıkça aralarındaki iletişimi tanımadan bende sevmiştim, ta ki düne kadar..Dün ikisi iş icabı biyere gitmişler dönerkende yolda bi kız görmüş bu abi -kıza baksana çok güzel- demiş.Benimkide araba sürerken bakmış gülmüş bu benim eski sevgilim abi demiş baya gülmüşler..Abi demişki bana bunun adını soyadını ver takip etcem demiş sonrada evde iki çocugum var hanımıma yapamam demiş,yemekte bana bunları anlattı o kadar bozuldum ki dönen muhabbetlere bakın..Neyse sonra evime bıraktı eve gelince abinin profiline baktım twitterdan hakaten kızı takip etmeye başlamış..Hemen resmini çekip erkek arkadaşıma gönderdim oda güldü banane bizene dedi ama ben baya bi saydırdım..Sonuçta kızın adını soyadını kendisi verdi..Ben konuşmak istemedim çok bozuldum uyudum..Sabah uyandım bana mesaj atmış,takibi kaldırttıgını arkadaşlarıyla arasını bozuyomuşum bidaha da bana bişey anlatmıcakmış falan kızmış..Sokaktan geçen birinide takip edebilir bizeneki demekki eşi önem vermiyo böyle şeylere dedi benim kafa yine attı tabi şimdi konuşmuyoruz haksızmıyım kızlar?
Canim malesef erkek arkadasin serefsiz. Yarin ayrilsan, seni de bi baska arkadasina yapacak yani. Bana yapmaz deme. Akibetin ayni. Birak bu karaktersiz pisligi.
bana yapcagını gerçekten sanmıyorum çünkü o kız sevgilimi aldatmış zamanında umrumda bile degil o yüzden diyoBugün eski sevgilisine bunu yapan yarın sanada aynısını yapar.
Yani cidden Size ne
haklısın arkadaşımda banane olmuyo işte saçma bi muhabbet dönmüş çok bozuldum adam kendisi takip edicek diye ayrılan biz olmak üzereyizSevgilinin kisiligine kizabilirsin ama adamin kizlari takip etmesine bişey deme hakkin yok. Arkadaşında dediği gibi ona yapan sana da yapar ilerde hic hoş bi davranış değil
Al iste. Dusmeden anlamayacaksin degil mi? Illa ayni akibeti yasayacaksin. Neyse, bir musibet, bin nasihatten evladir demisler. En iyisi yasayarak ogrenmen. Umarim yasamazsin ayni seyi.bana yapcagını gerçekten sanmıyorum çünkü o kız sevgilimi aldatmış zamanında umrumda bile degil o yüzden diyo
ayrilirsanizda senden kaynakli adam kimi takip ederse etsin bunun için tartışmak hatta ayrilmak ne derece mantıklı?haklısın arkadaşımda banane olmuyo işte saçma bi muhabbet dönmüş çok bozuldum adam kendisi takip edicek diye ayrılan biz olmak üzereyiz
mış lı konuştugunuza göre sevgilinizden duydunuz.bana yapcagını gerçekten sanmıyorum çünkü o kız sevgilimi aldatmış zamanında umrumda bile degil o yüzden diyo
oda diyoki ben sana herşeyi anlattıgım için böyle oluyo bilmiyorum kafam çok karışıkIkiside birbirinden karaktersiz. Sana tek sunu soyleyecen miden varsa devam et. Her mide kabul etmez bunu
bilmiyorum kafam o kadar karışıkki canım çok sıkıldı bu işe keşke anlatmasaydıayrilirsanizda senden kaynakli adam kimi takip ederse etsin bunun için tartışmak hatta ayrilmak ne derece mantıklı?
keşke karşılarına çıkmasaymış o kız yada bana hiç anlatmasaymışaldatsada öyle mi yapması gerekir.nefret ederim ayrıldıktan sonra böyle dedikoducu erkeklerden çok çirkin.yarın öbür gün sebep her ne olursa olsun böyle bir erkeğin diline düşmek istemem bide anlatmış utanmadan.
sevgilimden duydum ama kızın özür mesajlarına da çok kere şahit oldum benimde hiç hoşuma gitmedimış lı konuştugunuza göre sevgilinizden duydunuz.
szin içinde aynı etiketiketi yapıştırmayacagı ne belli.
aldatmışta olsa baska erkeklere isim soyisim vermesi de hiç hoş değil..
Olur mu size ne. Sinir bozucu bir durum. Bana arkadasini söyle sana seni söyleyeyim diye tecrübeli bir atasözü var.Yani cidden Size ne
bana yapcagını gerçekten sanmıyorum çünkü o kız sevgilimi aldatmış zamanında umrumda bile degil o yüzden diyo