Erkekler hep böylemi

Ay yakında ayagınız taşa takılsa taş niye ordaydı diye burda 1 sayfa dolusu dert yanıcaksınız.. Boşver bunları dert edilcek bişey yok ki ortada. O abinin karısı degilsin. Sevgilinin tavrıda morelini bozduysa ayrıl gitsin

sevgilin ve abi dediginiz insanın zihniyeti bozuk insanlar (alınmaa). yaptıkları konuşmadan rahatsız olman gayet normal başkasının karısının kızının sohbeti yapan insanlardan kork her türlü pisligi bekle derim

sevgilin ve abi dediginiz insanın zihniyeti bozuk insanlar (alınmaa). yaptıkları konuşmadan rahatsız olman gayet normal başkasının karısının kızının sohbeti yapan insanlardan kork her türlü pisligi bekle derim
çok rahatsız oldum canım haklısın.. ya mesafe koyarsın yada beni bırak dedim 24 saat görüşmüyoruzki iş icabı bazen yanına gidiyorum onuda azaltırım artık haklısın düşünemedim falan dedi napayım şimdi ben

hep aynı yalanları atıyo bu erkekler de.. hep aldatılırlar ne hikmetse, boşanan erkek de bundan boşanır, ayrılan da...
yok arkadaşım bu yalan degil kız ben varken sevgilime mesaj attı özür diledi çok defa

çok rahatsız oldum canım haklısın.. ya mesafe koyarsın yada beni bırak dedim 24 saat görüşmüyoruzki iş icabı bazen yanına gidiyorum onuda azaltırım artık haklısın düşünemedim falan dedi napayım şimdi ben

ister arkadaşının yanına gitsin ister gitmesin burda senin sorgulaman gereken sevgilinin zihniyeti bakış açısı sevgilin kimle görüşürse görüşüşsün önemli olan sevgilinin duruşu insanlara bakış açısı . bunlara bak .

o düşünmüyosa karısını sen düşünceksin dedim haklısın o an öyle düşünemedim dedi baya konuştum uzattım varmı bana verebileceginiz tavsiye

bilmiyorum insanlara şöyle yap böyle yapk demek çok doğru degil burda önemli olan sevgilinin düşünce yapsı bunu degiştirebilirmisin bilmiyorum

Sevgiliniz adam değil. Şimdi bırakamayacaksın belli ama bigün bırakıcaksın bu adamı. Zira gevşeğin teki.

bilmiyorum insanlara şöyle yap böyle yapk demek çok doğru degil burda önemli olan sevgilinin düşünce yapsı bunu degiştirebilirmisin bilmiyorum
umarım iyi yönde olur herşey

Sevgiliniz adam değil. Şimdi bırakamayacaksın belli ama bigün bırakıcaksın bu adamı. Zira gevşeğin teki.
teşekkür ederim yorumunuz için ama gevşeğin teki demeden de kötü bişey yaptıgını anlatabilirdiniz

İki erkeğin de iğrenç muhabbeti ;iğrenç arkadaşlığı var söyleyim şu konuya bak iğrenç ...

herşeyde ayrıl boşan olmuyo öyle kolay değil bazı şeyler burdan konuşmak kolay ama öyle bianda ayrılınmıyo ne yazıkki keşke dediğiniz gibi bırakabilsem
O bıraktırır vaktin gelince. Ne kadar iğrenç muhabbeti gelip size anlatıyor size zaten saygısı yok belli. Hala dediğinize bakın allah akıl fikir versin.

O bıraktırır vaktin gelince. Ne kadar iğrenç muhabbeti gelip size anlatıyor size zaten saygısı yok belli. Hala dediğinize bakın allah akıl fikir versin.
saygısı var buna iki yazıyla karar veremezsiniz hiçbişeyi içinde tutamayan iyi niyetli birisi ben ondan ayrılırmıyım allah bilir onu zamanla görcem ama en azından dürüstlüğüyle hatırlarım çünkü asla öğrenemiceğim şeyleri gelip bana anlatıyo

saygısı var buna iki yazıyla karar veremezsiniz hiçbişeyi içinde tutamayan iyi niyetli birisi ben ondan ayrılırmıyım allah bilir onu zamanla görcem ama en azından dürüstlüğüyle hatırlarım çünkü asla öğrenemiceğim şeyleri gelip bana anlatıyo
O sana benim eski sevgilim çok güzeldi dikkat çeken biriydi evli erkekle bile ona bakıyo demek için anlatmış. Hatta yolda gördüklerine de inanmıyorum sevgilin söylemiştir o adama çok güzel kızdı bi bak twitter ına instagramına diye.

X