erkekler gunumuzde hep boyle mi ben mi hep boylesini goruyorum

G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
arkadaslar bana oyle geliyor ki erkekler biriyle yeni yeni tanistiginda isine gelmeyen en ufak bisey bile gorseler hemen vazgeciyorlar, arkadaslarimdan da hep boyle goruyorum, kiz arkadaslar da anlatiyor bana da denk geliyor bazen

sonra geliyorum burda okuyorum, beni evlenmeye zorladi denmis, pesimde kostu, vazgecmedi vs vs

yoksa bunlar eskiden miydi? simdi en ufak bi haraket gorseler toz oluyorlar veya cekemem deyip gidiyorlar ve bakiyorsun adam yalniz yalniz hayatından pek memnun bilgisayar oyunlariyla basbasa...

evet kızlar biz gec kaldık sanırım
ay hangi erkekle bu konuda konussam hepsi de evlilige karsi
ailesiyle yasayip isten eve gelip yemeklerini yiyorlar annesi sofraya cagiriyor
sonra netin basina ve playstation basina
valla gayet te memnunlar hayatlarindan

ve evlilik hakkinda, kadinlar hakkinda dusunceleri gayet te olumsuz

erkekler malesef artık böyle..çünkü bakımlı olmaktan öte günümüzde rahat kızlar çoğaldı..alternatifleri çok fazla 212incisebep canım sana katılıyorum..hepsinin canı cehenneme...:dilcikar:

valla oyle
bi mataha da benzeseler bari
canlari cehenneme dedigin gibi
playstation lari ve geyik ve bos msn muhhabetleri ile basbasa biraktim ben onlari

ben 37 yasinda ve hic evlenmemis bi adamla konusmustum
niye evlenmedin dedim mesela adam dedi ki
para kazanma pesindeydim anca kendimi kurtardim diyo
simdi de vizir vizir arkadaslik sitelerinde kadin bulma derdinde

anca kendini kurtarmismis
cok sacma bence
sanki bitek bunlar para kazanmak zorunda
biz bedava yasiyoruz ya

Bence genelde insanlar bu anlattığınız şekilde..
Artık geç evlilikler yapılıyor. Çünkü evliliği yürütmenin ne kadar zor olduğu herkesce belli zaten.Anlaşamıyorsa ayrılıyor,kendi bekar hayatında mutlu mesut yaşıyor.Evlenmek o kadar muhteşem bir şey olsaydı en basitinden burada bu kadar çok kadın ağlamazdı zaten.Bir evli kadın olarak çok ciddi söylüyorum,evlenmekten çok daha önemli ve güzel duygular var bu hayatta.yerimseniben
Eeee insan niye bile bile kendini ateşe atsın ki? Hep derim; ben yandım,siz yanmayın.Bekarlık sultanlıktır.:smiley-cool:

Bence genelde insanlar bu anlattığınız şekilde..
Artık geç evlilikler yapılıyor. Çünkü evliliği yürütmenin ne kadar zor olduğu herkesce belli zaten.Anlaşamıyorsa ayrılıyor,kendi bekar hayatında mutlu mesut yaşıyor.Evlenmek o kadar muhteşem bir şey olsaydı en basitinden burada bu kadar çok kadın ağlamazdı zaten.Bir evli kadın olarak çok ciddi söylüyorum,evlenmekten çok daha önemli ve güzel duygular var bu hayatta.yerimseniben
Eeee insan niye bile bile kendini ateşe atsın ki? Hep derim; ben yandım,siz yanmayın.Bekarlık sultanlıktır.:smiley-cool:

evliligin zorlugu ile bi konu acilinca herkes yakınıyor
evlilik guzel diye birisi konu acinca da herkes iyiki evlenmisim diyor
evlilik mi bekarlik mi diye bi konu acilmisti cevap yazan 10 kisiden 9 u evlilik demisti burda

evlilik boyle bisey iste
ne onla ne de onsuz....

ama ben erkeklerin bu anlattigim tavirlarina cok gicigim
herseyden once insanlara deger vermek lazimdir saygi duymak lazimdir
evlenmek sart degil
ama sanki konustuklari kizlar insan degil de duygusuz bir oyuncakmis gibi..

evliligin zorlugu ile bi konu acilinca herkes yakınıyor
evlilik guzel diye birisi konu acinca da herkes iyiki evlenmisim diyor
evlilik mi bekarlik mi diye bi konu acilmisti cevap yazan 10 kisiden 9 u evlilik demisti burda

evlilik boyle bisey iste
ne onla ne de onsuz....

ama ben erkeklerin bu anlattigim tavirlarina cok gicigim
herseyden once insanlara deger vermek lazimdir saygi duymak lazimdir
evlenmek sart degil
ama sanki konustuklari kizlar insan degil de duygusuz bir oyuncakmis gibi..

Şimdi bana cevap verdiğinizi düşünerek yazmak istiyorum. Buradaki genellemelere uymadığımı herkes az çok bilir. Daima bekarlığı savunmuşumdur. :1rolleyes:
Erkeklerin tavırlarına gelince,eğer biz saygı ile yaklaşırsak onlardan da aynı davranışları görürüz bence önce kendi hareketlerimize bakmalıyız. Biz çok mu sevgi dolu,dostluk dolu davranıyoruz ki onlara kendimize değer vermelerini bekliyoruz?:uhm:
Yok "ben erkeklerin geneline karşı mükemmel davranıyorum,süper bir kadınım ama onlar bana duygusuz oyuncak gibi davranıyor" diyorsanız,daha önce de söylediğim gibi çevrenizi değiştirin,hep kötü örneklerin olduğu yanlış bir insan grubunun içindesiniz.benneyaptımki
Hayatınızı bilmediğim için her iki tahmine göre yol göstermeye çalıştım ben.:smiley-cool:

ya ben muhalefet durumunda olacağım belki de evlen de gör diyeceksiniz ama ben 6 yıldır aşkımdan bu sizin söyledikleriniz gibi bir şey görmedimmm :sm_confused: benden bile daha duygusal tavırlar sergiledi hep:eek:bekarlıkta son 1 yılım belki de bana çok arayacaksın bugünlerini diyeceksiniz ama ben onu yanımda istiyorum o da beni.:asigim:.Acaba böylesi de bana mı denk geldi :sm_confused:

tabiki arkadaslar
herkesin bakisi kendi tecrubelerine dayanır
hep iyi insanlarla karsilasmissaniz boyle bisey akliniza gelmez
genelleme yapamam dogru

ben yasanmisliklarimdan bahsetmedim sadece
kiz arkadaslarim da hep bu sekilde anlatiyorlar
ama bu arkadaslarim iliskilerinde nasillar bilmiyorum cunku tek tarafli dinlemis oluyorum
elbetteki erkekler hep kotu kadınlar hep iyi degil

ama bir ornek vericem gecen kiz arkadasim anlatti
biriyle tanismis biraz gorusmusler, cocuk goruselim mi demis arkadasim mi demis tam hatirlayamadim ama cocuk gorusuruz ama ne giyecegine bagli demis
gozume hos bi hatun olarak gozukursen gorusuruz gibisine bi laf etmis
...

yani bu tipler de cok onu diyorum

Bu söylediklerinizin hiç birini bende yaşamadım.
Sevdiceğim beni tam 10 ay boyunca bekledi.:1hug:
O seni seviyorum derken ben ona arkadaşız dedim arkadaşlık haftalarıyla ilgili mailler gönderdim daha neler neler.Ama benden hiç bir zaman vazgeçmedi onun sabrı sayesinde kazanan ikimiz olduk.ŞenizHayatımda kimseyi istemiyorum ben yanlız mutluyum derken aşık oldum.:asigim: Sevgisini dile getirmekten hiç bir zaman çekinmeyen biri çok düşünceli anlayışlı en önemlisi bana ve aileme saygılı.Aileye önem veren biri.
O benim ilkim:eek:Ben çok seviyorum sevdiceğimi.:asigim:

ŞAFAK:192
MEHTAP ŞAFAK:11

genelde böyleler malesef...fisfisfis
anlam veremiyorum ama iki gün önce sizin için öleceğini söyleyen adam,iki günde toz olabiliyor.
sanırım kendimizi değiştirmemiz gerekiyor,
mesafeyi iyi ayarlamak,hemen kucak açmamak gerekiyor.
önce tanımak,gerçekten sevdiğine inanmak,
sonrasında yakınlaşmak,güvenmek...

X