Erkekler Gerçekten Sever mi?

bazi cikarlara uygunsa sever
erkeklerin sevmekten anladigi sey, evli olunca nasil bir es istediklerini kafalarinda kurarlar buna uyan kisiyi seviyorum derler

Üstteki mesaja katılıyorum. Bence erkekler kafalarıyla seviyorlar, biz kalbimizle. Biraz sevmeyide sevme olarak nitelendiren gerçek sevgiyi bilmeyen erkek çoookşakkıdı

dediğim gibi başlıktada bence gerçekten seveni de var sevmeyeni de !seven erkek yada kadın olsun bence karşılık beklemeden sever bana göre sevmek böyle bir şeydir yani.sevmek saysı duymaktır!dokunmadan,incitmeden,ruhuna zarar vermeden ona bu hissi duymaktır!bana böyle davranan eşim olduğu için gerçekten seven erkek var diyorum ama çevreme baktığım zaman benim eşime yada benim fikrime sahip olmayan insanları gördükçe gerçekten sevmeyeni de var mış diyorum!kadın yada erkek farketmeden bence sevmek böyle birşeydir!

bir erkek bi kadını gerçekten sevebilir... hatta daha çok sevebilir(ama herkes değil tabi)
hatta benimkinin beni benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğini düşünüyorum ama bu şeyden de kaynaklanabilir daha koruyucu sürekli benim için bişerler düşünüyo falan sonuçta erkek yani normaldir bu şefkat biraz daha fazla onda

Erkekler Gerçekten Sever mi?

peki kadınlar gerçekten sever mi?

bunu kadın-erkek diye ayıramayız..

eğer karşınızdaki insan her türlü beklentinize cevap veriyorsa seversiniz
sizde onun beklentilerine cevap veriyorsanız sevilirsiniz

seviyorum_seviliyorum çok şükürŞeniz

insan zaten hisseder bunu..

artık emin değilim erkekler gönülden severmi sevmezmi
yada sevgi anlayışlarımı farklı acabaCADIARZU

adam gıbısıne rastlarsan gercekten severler hatta bugun bırısyle tartıştım sız kızlar sevemıyorsunuz bızde sızler yuzunden bu haldeyız dedı belkıde haklıdır.sanırım gercekten sevebılene ,değer verene rastlamak önemli.ama ben de ınanmıyorum sevebılceklerıne varsada ben rastlamadım daha sanırım ama cok ıstıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…