Erkekler Gerçekten Sever mi?

sever elbette de ama nerdeler bunlar ya???bana hiç çıkmıyor ama ahdım var ya cok sevecek birini bulacağım gözlerinden gözlerime ışığı akacak ya da evlenmeyeceğim...oksa hayat gecer mi sevgisiz evlilikle.
ne güzel demişsin ya ışık akıcak gözünden gözüme :) bu kadar aht ettmişsin.. umarım bulursun o ışığı..kaydirigubbakcemile5
ben bir erkeğin gerçekten sevebileceğine inanıyorum...
karşılıksız, beklentisiz seven, sadece seninle olabilmenin mutluluğunda olan şevkat dolu bir erkekle evliyim ben...
bana sevmeyi öğretti bıkmadan...
o yüzden evet, evet, evet diyebiliyorum düşünmeden...
:asigim: vaauuvv diyorum

bence kadının sevgisiyle erkeğinki çok başka..sengözlerimebaksanab
kadınların sevgisi daha gerçek..

belki severler ama öylesi bana denk gelmez.. ben artık inanmamaya başladım.. hepsi üretim hatası bunların :jeyyar::jeyyar:

kesinlikle katılmıyorum.Senin Sevdiğinle değil Seni sevenle evleneceksin,çünkü hergün onun seni sevdiği kadar sevmeni bekleyecektir ve bunun için çaba harcıyacak,kaybetmekten korkacaktır.Senin sevdiğinle evlenince düşüncesi bu beni zaten seviyor beni kaybetmemek için herşeye susar duşuncesini taşıycaktır.Bence...:1hug:

bence de.. aynı fikirdeyim :nazar:

bence kişiden kişiye değişiyor.ben sevdiği kız bırakıp gittiği için 6 sene kiseye bakamayan ,sevdiği kızı unutamayan erkekde tanıdım.kızları farklı bi obje olarak gören erkekde gördüm.....insanlar aslında yüzlerinden ne fikirde oldukları anlaşılıyo.yada benim 6.hisim kuvvetli.bilmiyorum.ama genellleme yapmak kötü.uamrım seni seven erkeği, daha önemlisi aşık olacak erkeği bulabilirsin.

şu devirde bu tarihte erkeklerin sevebileceğine inanmıyorum nedense ban inandırıcı gelmiyor tabi gerçekten sevildiğine inananları tenzih ediyorum .....:nazar:

ewat bencede sewenler war genelleme olmuo ama yarası olan kızlar bole yapıo suanda bende aynı durumdayım..sevdıgıne ınandım hala ınanıorum belkıde ama ayrıldık sebepsız:KK43:dertlıyım bu konuda coookk..dıger taraftansa yaklasık 1 bucuk sene oldu ayrıldım ama hala pesımı bırakmayan bırı war onuda ben sewmıorum adaletmı buu...

Evet gerçekten seven bir erkek tanıyorum o da benim aşkım
Birbirimizi çok seviyorduk fakat ailemin karşı çıkmasından dolayı ayrılmak zorunda kaldık
Bir da gerçekten seven bir erkek karşıma çıkar mı bilmiyorum(umarım benimkilerin kafasına bişey düşer de aşkımı kabul ederler)
Allah hayırlısıyla herkesin karşısına iyi anlayışlı ve gerçekten seven insanlar çıkartsın
Amin...

erkeklerde sever herhalde ay insan bilemiyorki herşeylerine şüpheyle bakar oldum errrkek düşmanı olma yolunda hızla ilerliyorum ben.yazııııkkkkk severler belki şimdi haksızlık etmiyim.severler severler:uhm:acaba:uhm:

Bence gerçekten seven erkeklerde olacaktır
Ancak konuyu başlatan arkadaş genel konuşmuş ve haklı da çoğu erkek sadece sizin fiziğiniz için peşinizden koşarama ardından bu hoşlanma sevgiye de dönüşebilir Nefrete de Bu size bağlı bence

uzun bi yorum yapamıycam.düşündüğümü söylüyorum bnce erkekler gerçektn sewmezler.

merhaba bu konuda kendi düşüncelerimi söyleyeyim,ben evliyim eşimi tanıdıgım günden beri çok seviyorum canımı verecek derecede ve eşimde beni çok sevdigini söyler bende bunun dogru olduguna inanıyordum hatta okadar inanmışım ki adam bana kızsada gözüm görmüyormuş.taki benim eşimin beni benim kadar gerçekçi bir sevgiyle sevmedigini kavga,tartışma anlarında çok iyi anladım ben tartışsak dahi o üzülmesin diye kahroluyorum ama o karşımda bir düşman gibi beni laflarıyla yerden yere vurabiliyor yani oan çok acımasızlaşabiliyor ama ban asla sevgim kavga anında bile varoluyor buradan şunu çok iyi anlıyorum ki bayanlar canım ciicm dedigi sürece seviliyor en ufak şeyde tersine dönüyor ve tekrar barıştıgında ben seni çok seviyorumda falanda filanlar başlıyor.artık gerisini sen anla işte.

merhaba bu konuda kendi düşüncelerimi söyleyeyim,ben evliyim eşimi tanıdıgım günden beri çok seviyorum canımı verecek derecede ve eşimde beni çok sevdigini söyler bende bunun dogru olduguna inanıyordum hatta okadar inanmışım ki adam bana kızsada gözüm görmüyormuş.taki benim eşimin beni benim kadar gerçekçi bir sevgiyle sevmedigini kavga,tartışma anlarında çok iyi anladım ben tartışsak dahi o üzülmesin diye kahroluyorum ama o karşımda bir düşman gibi beni laflarıyla yerden yere vurabiliyor yani oan çok acımasızlaşabiliyor ama ban asla sevgim kavga anında bile varoluyor buradan şunu çok iyi anlıyorum ki bayanlar canım ciicm dedigi sürece seviliyor en ufak şeyde tersine dönüyor ve tekrar barıştıgında ben seni çok seviyorumda falanda filanlar başlıyor.artık gerisini sen anla işte.

semacım tam da benim düşüncelerime tercüman olmuşsun aynı şeyleri bende yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.hatta akşam yaşadım bundan sonra bende onun gibi davrancam çıkarlarım doğrultusunda hareket etcem nasıl oluyomuş bakalım görcez.kötükedihüso
ben erkeklerin birini karşılıksız çıkarsız seveceğine kesinlikle inanmıyorum artık.bu benim şahsi fikrim kimse yanlış anlamasın yaşadıklarımdan sonra aksini düşünemez oldum.
:eek:klava::kızgın:

kesinlikle severler, hemde "ölesiye" severler, "taparcasına"... elbette bu çıkılan her kıza aynı ve eşit derecede yansımayabilir. zaten arayışta hep "en mükemmeli" yle sonlandırmak değil midir ? ama doğru insanı bulduklarına inandıklarında onlar için hayat sadece ondan ibarettir. erkekleri kendinizden çok soyutlamayın bence. onlarda etten kemikten duygu yüklü romantik insanlar. tabii ki herkes aynı değil, sadakatsiz bayanlar olduğu gibi erkeklerde var. ama kesinlikle ve kesinlikle her erkek hayatında en az bir kez kayıtsız şartsız bir kadına teslim olup kul köle olmuştur...

tüm ihtiyaçlarını karşılayıp memnun ettikten sonra,hizmett kusur etmeyip ailesine köle olduktan sonra.bakımlı olup çocuğunu iyi yetiştirdikten sonra.....
bol para kazanıp akşam sofrayı düzdükten sonra....
bol bol pohpohlayıp tüm kahrını çektikten sonra....

belki sevebilir çünkü bilir ki sizin gibisi yok.

merhabalar tamamen yaşadıklarımdan yola çıkarak yazıyorum..

kendinize bağlayıp,aşık ettikten sonra tekmeyi vurunca severler.. :asigim: :asigim:
ama sevgi verince,ilgi gösterince bi süre sonra bıkarlar biter sevgileri... :tomato: :tomato:
tabi kimse kızmasın istisnalar kaideyi bozmaz.. Şeniz

tatlim bu erkekten erkege göre degisiyor
bak benim esim beni ilk gördügü zaman asik oldu tanistik üc gün sonra nisanlandik
üc ay sonra iki ay beraber yasadik hemen evlendik :))) yakinda dördüncü yilimiz bitecek ve inan hayla cok sevdigine eminim kavgamizda olur arada sirada ama mutluyuz
her erkek farklidir ,benim icin onu yillardir büyüten kadini arkasinda birakti ........

umarim acikca anlatabilmisimdir

benım yasadıqım her ılıskımde daha cok seven taraf ben olmadım cıktıqım her erkekler benı cok sevdı hatta bıttıkten uzun bır sure sonraya kdr da hep yenıden baslaması adına cabaları oldu qorduqumde de hala baska bakıyolar =) bıraz da bıze baqlı sanırım kızlar ben mesela cok rahat bı ınsanım onyarqılarım yoktur kasmam sıkmam + bide benım qıbı quzelını bulms yanı daha ne olsun ondan cok sevılıyorum sanırım eheue xDxD

Tabiiki gercekten seven erkekler olmali. Sanirim sorun su: Onlar ne kadar sevdigini dile getiremez ve aciklayamazlar. O yuzden kadin onun pek sevdigini hisetmiyor.

X