Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni göreviniz hayırlı olsun.Merhaba, ben ilişki uzmanıyım ve kk'ya yeni atandım. Bu sebeple rahatça yazabilirim: Manipüle ediliyorsunuz. Önceki konunuzu da okudum; adam normalde saklayacağı şeyi sarhoşken ağzından kaçırıvermiş ve ikinizi birden idare etmeye çalışıyor.
Biz bu coğrafyanın kadınları olarak sevgiyle büyütülmedik. Değerli olduğumuz, sadece varlığımızla yeterli olduğumuz aşılanmadı hiç. Erkeklerle de çok sağlıklı ilişkilerimiz olmadı; hep bizden bir şeyler götürecekler korkusuyla yaşadık, kendimizi de açamadık... Bunun sonucunda da en ufak bir ilgi kırıntısına tutunur olduk ve onu içimizde büyüttük. Hakettiğinizin bundan fazlası olduğunu anlayabilirseniz bu kişiyle alakalı sorununuzu da çözeceksiniz bence.
Dalya ne demek ki..Ne diyon dalya... Diye gir lafa, ağzına geleni say, daha sana mesaj atmaya yüzü bile olmasın.
Hiç ozan güven , kaç yaşındasın sen kavgası izlememiş gibisinDalya ne demek ki..
Merhaba, ben ilişki uzmanıyım ve kk'ya yeni atandım. Bu sebeple rahatça yazabilirim: Manipüle ediliyorsunuz. Önceki konunuzu da okudum; adam normalde saklayacağı şeyi sarhoşken ağzından kaçırıvermiş ve ikinizi birden idare etmeye çalışıyor.
Biz bu coğrafyanın kadınları olarak sevgiyle büyütülmedik. Değerli olduğumuz, sadece varlığımızla yeterli olduğumuz aşılanmadı hiç. Erkeklerle de çok sağlıklı ilişkilerimiz olmadı; hep bizden bir şeyler götürecekler korkusuyla yaşadık, kendimizi de açamadık... Bunun sonucunda da en ufak bir ilgi kırıntısına tutunur olduk ve onu içimizde büyüttük. Hakettiğinizin bundan fazlası olduğunu anlayabilirseniz bu kişiyle alakalı sorununuzu da çözeceksiniz bence.
Şaka yapıyorum ya hu iyi misiniz? Bunu anlamayıp açıklama bekleyişinizi ilerleyen saate bağlamak istiyorum. "İlişki uzmanlığı" şeklinde bir titr yok zaten sakin olabilirsiniz. Psikoloji okuyan da böyle bir ünvan almıyor. Aşk doktorluğunu da tıp dalı sanmıyorsunuzdur umarım.Tam olarak nerenin ilişki uzmanısınız ?(!) Psikoloji bölümü mezunu musunuz ? Bir lisans eğitiminiz var mı ?
Şu coğrafya lafını ilk ortaya atan ve yazanın kulakları çınlasın. Kaç farklı coğrafi bölgede , ülkede yaşadınız ?
Biz diliyle yazdığınız mesajı , konuya dair eğitimi olan bir insan yazdıysa çok üzücü.
Şaka yapıyorum ya hu iyi misiniz? Bunu anlamayıp açıklama bekleyişinizi ilerleyen saate bağlamak istiyorum. "İlişki uzmanlığı" şeklinde bir titr yok zaten sakin olabilirsiniz. Psikoloji okuyan da böyle bir ünvan almıyor. Aşk doktorluğunu da tıp dalı sanmıyorsunuzdur umarım.
Coğrafya konusuna gelince de; kendi coğrafyamı tanımak için başkalarını da gezmiş olmam gerekmiyor. Dilediğim gibi konuşurum gördüklerim ve tecrübelerim hakkında. Kime ne? Size ne?
Bacım ben sana ne deyim şimdi?Aptal olana semer vuran çok oluyor valla
Valla iyiliğine dedim inan kiBacım ben sana ne deyim şimdi?
O kadar haklısın ki
Dediğin gibi yaptım, bıraktım.Ben sana söyleyim bacım diğer arkadaşlarda yazmış zaten şimdi bu adamı diğer kadın dehlemiş.. bu da bakmış senden iyisi yok geri gelmiş. Gelirkende demiş ki ben sıvadığım yere birde tüy dikeyim diye ķıskandırmak istemiş güyaaa. Yersen tabi ama yeme bu numarayı. Adam istiyor ki ben paylaşılmaz erkek olayım her kadının ilgisi bende olsun. Senden bekliyor ki "ay ben yanlış anladım, seni çok kıskandım gel barışalım,zaten sensiz olamam vs. "demelisin. Seni aslında hiç olmadığın bir yere çekmeye çabalıyor.
Bırak tatlım.. git yoluna böyle entrikalarla uğraşan adamlardan bir yol olmaz. Kaliteli insanlar olsun yanında. Üzüldüğüne de değsin, ağladığına da değsin yanındaki adam...Mutlu ol. Sen ona diyeceksin ki senden iyisi var...
Yolun bahtın açık olsun o zaman... Her zaman daha iyisi vardır..Dediğin gibi yaptım, bıraktım.
Zaten yazdığını sonra hemen silmiş, muhtemelen yalandı kıskandırmak için yaptığını söylemesi.
Yanında olduğumda çok mantıklı iyi biriydi, en başta böyle başlamıyor zaten.Memlekette başka erkek mi kalmadı diyorum bende. Saçma sapan insanlarla uğraşıyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz adam mı edeceksiniz. Hatta bazıları zorluyor evleniyor sonra vay efendim şöyle sorun böyle sıkıntı ağlamalar yakınmalar.