Merhaba sevgili hanımlar, ilişki uzmanlarının tecrübelerine ihtiyacım var.
Eski konumu okuyabilir misiniz?İlişki uzmanı değilim ancak görüştüğü kadin kendisini bıraktığı için
kadın hiç varolmamis gibi yalan söyleyebilir.
Neden seni kıskandırmak istesin ki..
Bu kıskandırmak da değil zaten.
Bence adamı istiyorsun,sana da bahane lazım.
Yerinde olsam uzak dururum.
Eski konumda da yazmıştım neden böyle bir şey yaptığını anlayamadığım için içimde konuyu kapatıp yoluma devam edemiyorum, yani nedeni bu olabilir mi yoksa kuyruklu bir yalan mi onu merak ediyorum gurursuz biri değilim.38 yaşında bu kadar çapsız davranan adamla görüşmeyi mi dusunuyorsunuz eğer öyleyse size verecek pek bir tavsiye yok
Yani afedersin ama eşek kadar adam olmuş hala kıskandırma peşinde ergen gibiEski konumu okuyabilir misiniz?
Yazdığı mesajda böyle söylemiş seni kızdırmak, kiskandirmak için yaptım yazmış sonra sildi mesaji.
Yani neden böyle yaptığını anlamıyorum demek kendini kandırmak oluyor yedekleme yapıyor işte kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz belli ki bir şeylere ama gerçek bu . Ne köy olur ne kasaba bu adamdanEski konumda da yazmıştım neden böyle bir şey yaptığını anlayamadığım için içimde konuyu kapatıp yoluma devam edemiyorum, yani nedeni bu olabilir mi yoksa kuyruklu bir yalan mi onu merak ediyorum gurursuz biri değilim.
Ablacım bir erkek bir kadindan hoslaniyorsa ; şaka bile olsa farklı bir kadından bahsetmez.Eger bezelye büyüklüğünde bir beyine sahipse ve sadece pipisiyle dusunmuyorsa bunu asla zikretmez.Eski konumu okuyabilir misiniz?
Yazdığı mesajda böyle söylemiş seni kızdırmak, kiskandirmak için yaptım yazmış sonra sildi mesaji.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım haklısınız.Kendini erkek olarak düşün. Birisini gerçekten sevsen ona başka bir kadın üzerinden böyle bir şaka yapabilir misin?
Yüksek ihtimal söyledikleri gerçekti, aklı başına gelince inkar etti..
Benim fikrim bu yönde..
Bu olabilir, ek olarak narsist kisilik bozuklugu varsa bazen mesaj atmanizi saglamak icin de kisiler bunu yapabiliyor, aldanmayin derimİlişki uzmanı değilim ancak görüştüğü kadin kendisini bıraktığı için
kadın hiç varolmamis gibi yalan söyleyebilir.
Neden seni kıskandırmak istesin ki..
Bu kıskandırmak da değil zaten.
Bence adamı istiyorsun,sana da bahane lazım.
Yerinde olsam uzak dururum.
O kadar haklısınız ki38 yaşında sarhoş ve kiskandirmaya çalışıyor. Vizyon sıfır. Bi de bu yönden bakın.
Böyle adamlara emek vermektense yalnız kalmak bin kat daha iyisiz
Anlam veremezsiniz çünkü anlamsız. Olgunlaşmamış bir adam var karşınızda. Yaşı 0-7 arası. Yaptıklarında mantık aranmaz. Keşke bu ülkenin erkekleri daha olgun olsalardı. Egitimlisinden egitimsizine kadar hepsi olgunlaşmamış yetişkin.O kadar haklısınız ki
Sadece neden yaptığını anlayamadığım için takıldım kaldım
Yorumunuz için teşekkür ederim
Benim kafam da tam olarak böyle çalışıyor, doğru da olabilir yalan da her şey olabilir diye diye bir kesinlik sağlayamıyorum ve bu nedenle onu dusunmekten kurtulamıyorum.38 yaşında birinin-erkek,kadın fark etmez- böyle kıskandırma işlerine girişeceğini sanmıyorum. Gerçektir diye düşünüyorum onun için.
Ama diğer yandan bakınca yine 38 yaşında birinin günlerce hiçbir şekilde iletişimi kendisi başlatmayan birine mesaj yazmasına da şaşırdım.
Ben yine de hemşirenin doğru olduğuna eminim ama çok çok küçük ihtimal karşımda taktik yapan-20li yaş taktikleri-biri var ben de öyle oynayayım demiş olabilir.
Öyle çalıştığını anladım aslında gücenmeyin de.Benim kafam da tam olarak böyle çalışıyor, doğru da olabilir yalan da her şey olabilir diye diye bir kesinlik sağlayamıyorum ve bu nedenle onu dusunmekten kurtulamıyorum.
Yoksa cevap verip geri dönmek isteğinden değil, oyle bir niyetim yok sadece artık olayı anlayıp aşmak ve unutmak istiyorum.
Degerli yorumunuz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?