Merhaba sevgili hanımlar, ilişki uzmanlarının tecrübelerine ihtiyacım var.
Tabiri caizse doğruları beynime beynime saplayin, yoksa ben inanacağım.
Eski konum şöyle;
Devaminda ise, bana başka bir platformlardan sanki hiçbir şey yapmamış gibi alakasızca selam vs... diye mesajlar atmış, aramış.
ben de sarhoştu herhalde ne yaptığını hatirlamiyor diye uzun bir mesajla yaptığının çok yanlış olduğunu, kadından özür dilemesi gerektiğini yazdım, beni de böyle bir şeye alet ettiği için çok kırgın ve üzgün olduğumu ve kesinlikle tekrar konuşmayacağımı belirttim.
Sonrasında şöyle bir mesaj atmış;
"Yemin ederim öyle bir kadın yoktu, çok sarhoştum seni kızdırmak, kiskandirmak için öyle söyledim , zaten çalışma saatlerimi görsen anlarsın ne demek istediğimi"
Sonra bu mesajini sildi ama ben zaten görmüştüm.
Dün de sadece selam yazmış.
Sizce böyle bir şey olabilir mi?
38 yaşındaki bir adam böyle boş işlerle kıskandırmakla uğraşır mı?
Yoksa çok saçma bir yalan olduğunu anladığı için mi sildi mesaji.
Ve upuzun yazdığım mesaja, yazdığı diğer mesaji silip sadece selam diye cevap bırakması ne demek.
Erkekleri gerçekten anlayamıyorum.
Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler şimdiden.
Tabiri caizse doğruları beynime beynime saplayin, yoksa ben inanacağım.
Eski konum şöyle;
Bir erkek neden aldattığını itiraf eder
Sevgili hanımlar merhabalar, değerli fikirlerinize gerçekten ihtiyacim var. konuyu düzgünce anlatmaya çalışacağım. Tanışma Yıllar önce okulda biri ile tanışmıştım ama benim okulumun daha ilk yılı olması, onun farkli bir ülkede yaşaması vs... iletişimimiz kopmuştu sadece skype uzerinde ekliydik...
www.kadinlarkulubu.com
Devaminda ise, bana başka bir platformlardan sanki hiçbir şey yapmamış gibi alakasızca selam vs... diye mesajlar atmış, aramış.
ben de sarhoştu herhalde ne yaptığını hatirlamiyor diye uzun bir mesajla yaptığının çok yanlış olduğunu, kadından özür dilemesi gerektiğini yazdım, beni de böyle bir şeye alet ettiği için çok kırgın ve üzgün olduğumu ve kesinlikle tekrar konuşmayacağımı belirttim.
Sonrasında şöyle bir mesaj atmış;
"Yemin ederim öyle bir kadın yoktu, çok sarhoştum seni kızdırmak, kiskandirmak için öyle söyledim , zaten çalışma saatlerimi görsen anlarsın ne demek istediğimi"
Sonra bu mesajini sildi ama ben zaten görmüştüm.
Dün de sadece selam yazmış.
Sizce böyle bir şey olabilir mi?
38 yaşındaki bir adam böyle boş işlerle kıskandırmakla uğraşır mı?
Yoksa çok saçma bir yalan olduğunu anladığı için mi sildi mesaji.
Ve upuzun yazdığım mesaja, yazdığı diğer mesaji silip sadece selam diye cevap bırakması ne demek.
Erkekleri gerçekten anlayamıyorum.
Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler şimdiden.