- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Hadi ya , hemde iki üç gün konuşmuşsun baya birBende killandım sonra sohbete özelden arkdas oldum öyle iki üç günde anladım zaten canım hemen'de aynı gün kapatirdim
sedir ağacı resmi var ondanNiye luban kızşeytabnn
Fazla 'atılgan' gibiydi sırıtıyor bi yerden
Öyle oldu evetHadi ya , hemde iki üç gün konuşmuşsun baya bir
Bizimkine onkinuda gerek yok canim önceki konumda hatırlıyorsan enistenisedir ağacı resmi var ondan
kozalaklı ağaçlar gibi büyümesi zaman alan sedirlerin odun yapısı oldukça güçlüdür
Aslında herkes kimlik kartının resmini yollayıp üye olmalı bence . İnsan işkilleniyor acaba buda mı erkek diye. Örneğin şimdi burda herseyi rahatça konuşabiliyoruz ...Öyle oldu evetburda arkdas olduklarim gibi sandim neyseki anladım da şuan pasif hesab
tam da o aklıma geldi kimlik fotosu diye aynen öyleAslında herkes kimlik kartının resmini yollayıp üye olmalı bence . İnsan işkilleniyor acaba buda mı erkek diye. Örneğin şimdi burda herseyi rahatça konuşabiliyoruz ...
yok buraya arada sirada takilirim hic bakmadim eski konulara.Bizimkine onkinuda gerek yok canim önceki konumda hatırlıyorsan enisteni
Hıyok buraya arada sirada takilirim hic bakmadim eski konulara.
zaten gerek olmadigini farkettim sedir agaci gibi oldukca guclu oldugunu dusundum oyuzden
allah eksiltmesin
dur bakayimHıduygusal sex'te hard sex olmalı mı başlık canım
Bak da konu amqcini çok aştı ya 600 lere falan geldi yorumlar sayfa 40 olmuştur ikuyamazsin hepsinidur bakayim
Ne olmuş ordaa ? Kaçırmışım herseyiBak da konu amqcini çok aştı ya 600 lere falan geldi yorumlar sayfa 40 olmuştur ikuyamazsin hepsini
ÖyleNe olmuş olda ? Kaçırmışım herseyi
sende kocana internetten senin istediğin tarzda çamaşırlar alıp hediye edebilirsinNeden hep bizlerden sexi iç çamaşırı, kostüm gecelik vs renlilik bekleniyor, kocaya böyle denildiğinde neymiş sadece boxerimiz var ne var ki deniliyor oda Şaban kilot yaf , geçen actigim konu patladı gitti sıra bu konuda kocamla alakası şu ; sende az bı farklılık yap dediğimde aldığım cevap bı boxermizi var denilmesi. Anket tek cevap hakiniz var
Olan oldu diyorsunÖylegeçti o konu bı suru şey oldu amann
Öyle düşünüyorum da çoğu sacma seyler beğenmedim bı bayraklı vs boxerlar sliplersende kocana internetten senin istediğin tarzda çamaşırlar alıp hediye edebilirsin
aman simdi hepsini okuyamayacim.Bak da konu amqcini çok aştı ya 600 lere falan geldi yorumlar sayfa 40 olmuştur ikuyamazsin hepsini
Onda okursun Heye,Dogy tek sevmediğim pozisyonaman simdi hepsini okuyamayacim.
hard sex diyince benim aklima doggy pozisyonunda sac cekmeli enseye tokat döte şaplak sahneleri falan geliyor
severim