- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
- Konu Sahibi Kedigilerden33
lig aralarında girecek arkadaş zaarNeyse siz takı durun kızlar ben ara ara giriyorum
kolay gele kolay gele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lig aralarında girecek arkadaş zaarNeyse siz takı durun kızlar ben ara ara giriyorum
Sonra okursun demek istemiştim cnmOnda okursun Heye,Dogy tek sevmediğim pozisyon
olur öyle seyler ısınma turlarinda giriyosan baska tuslara falan kayiyodur elinSonra okursun demek istemiştim cnm
Aslicevk diye biri
Erkek olduğundan şüphelendiğiniz kişiler size özel mesaj atıyorsa, özel mesajların altında şikayet et butonu var ona tıklayıp şikayet edin.Kızlar inanmayacaksınız ama şimdi de biri bana mesaj attı yeni üye oda erkek mi degl mi bilmiyorum oda soru sordu
Haklısın abla tşkErkek olduğundan şüphelendiğiniz kişiler size özel mesaj atıyorsa, özel mesajların altında şikayet et butonu var ona tıklayıp şikayet edin.
Özel mesaj atmamışsa ama üyeyle alakalı erkek olduğuna dair şüpheniz varsa profilini şikayet et'e basarak bildirin.
Yalnız bir konuda tavsiye de bulunsam iyi olacak, şu erkekti vb sözler söylemeyin, çünkü bazen erkek sanılanlar erkek çıkmayabiliyor, üyeliğin iptal edilmesi erkek olduğunun ispatı olmuyor, prosedür gereği üyeliği askıya alırı, site iletişimden erişir kadın olduğu teyit edilirse yeniden aktif edilir.
Bazen böyle isimler dolanıyor erkekti diye, sonra kadın üyeliği yeniden aktif edilse bile kendini ispat etmek için uğraşıyor sürekli.
Sankı bende koca varmıs gıbı neyıme gerekse bende bakıyordum duzenlı olarak alırım, kendımı ıyı hıssetmek seksı gormek ıcın alır gıyerım bu aksam bakındım öyle. Ayy pipi kapatan kılıf gördüm ya çüşünüz bi partner edinirsem ona muhakkak bundan alacamgörsel yükleyemiyorum ban yememek içinŞimdi fantazi giyim bakıyordum erkeklere çok da hayran kalınacak bir şey göremedim. Hepsi komik geldi, çok saçmalar. Güzel olan kadın bedeni zaten ne koysan yakışıyor erkeğin neresine ne koyacaksın da seksi duracak. Olsa olsa deri boxer olur o da acaba nasıl durur
Bana da mesaj attı manyak manyak sorularHaklısın abla tşk
Onu bende gördün herhalde soğuktan kornmak icindir dedim hahaSankı bende koca varmıs gıbı neyıme gerekse bende bakıyordum duzenlı olarak alırım, kendımı ıyı hıssetmek seksı gormek ıcın alır gıyerım bu aksam bakındım öyle. Ayy pipi kapatan kılıf gördüm ya çüşünüz bi partner edinirsem ona muhakkak bundan alacamgörsel yükleyemiyorum ban yememek için
Kim cnmBana da mesaj attı manyak manyak sorular
Aslı bılmemne var ya erkek uyeymıs sanırsamKim cnm
Bence azgın kadınlardan korunmak ıcın oOnu bende gördün herhalde soğuktan kornmak icindir dedim haha
Siikayet butonuna baş tamamdır erketie demeyelim yine mune abla dedin yazmayın siikayet edin tamamdir gereğini yaoparlarAslı bılmemne var ya erkek uyeymıs sanırsam
Ya senn niye baktımBence azgın kadınlardan korunmak ıcın o
Kendıme bakıyodum erkeklere neler olabılır dıye bı bakayım dedım goz cukurlarım kanla doldu partnerim olsum yeter bırsey gıymesıne gerek yokYa senn niye baktım
Sende ne yokluk yasiyirmussun kız bul birini işte aaaKendıme bakıyodum erkeklere neler olabılır dıye bı bakayım dedım goz cukurlarım kanla doldu partnerim olsum yeter bırsey gıymesıne gerek yok
Yeni hatirlaldim sseni ya benim diğer konuda konusmustuk senle yeni boşandın sen kız acele etme üfleyerek iç sebKendıme bakıyodum erkeklere neler olabılır dıye bı bakayım dedım goz cukurlarım kanla doldu partnerim olsum yeter bırsey gıymesıne gerek yok
Benim evliykenden yoğudu bacım yeni bir yokluk degılSende ne yokluk yasiyirmussun kız bul birini işte aaa
6 tur çift kaleyi bilipte ısınma hareketlerini bilmemende ne bileyimIsınma turları da ne kız senin her tabirinde bişi var
Ya ahahaha6 tur çift kaleyi bilipte ısınma hareketlerini bilmemende ne bileyim
ön sevişme diyorum ısınma turları