- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
- Konu Sahibi Kedigilerden33
bayraği diyorum ben seçim miNe analmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayraği diyorum ben seçim miNe analmadim
Ay bu bana da attı geçen
ne diyor kiAy bu bana da attı geçen
Bana özelden yazıldı bilmiyorum yeni üye belkide cidden kadındır ben daha dün Tınaz adlı kulniciyi paket etirdim canım benden kaçmazBuraya bakanlar genelde erkek çıkıyor. Ne meraklılar kadınların sohbetlerine ...
Sordumu sizede evlimisiniz diye ?Ay bu bana da attı geçen
Banada yazdı birkaç gün önce ergendir dedim cvp vermedim vayy seni kart horoz.9
Niye önce cinsellik hakkında bişey sorup sonra evlimisin diye sorsun ki ? Aklım karıştı . Bence erkekBana özelden yazıldı bilmiyorum yeni üye belkide cidden kadındır ben daha dün Tınaz adlı kulniciyi paket etirdim canım benden kaçmaz
ahahaha kart değil bence abazaBanada yazdı birkaç gün önce ergendir dedim cvp vermedim vayy seni kart horoz.9
Sec daha alinmamdi dabayraği diyorum ben seçim mi
Yok bana incili donun kullanma tarifini sorduSordumu sizede evlimisiniz diye ?
Aaa evet hatta etek şeklinde olsunFantazi iç çamaşırı erkeklerde komik olur ya...tül falan mi giysin napsın
Doğru tespit onlarda madem birşeyler giyip seksi görünemeyecek ortalıkta olan yerleri düzgün olmalı bence.. Fit olmalılar.. Bizimde bunu istemeye hakkımız olmalı.. Ben eşime bazen göbüşün mü çıktı senin sanki falan diyorum mesela.. Bu kadarını istemek de hakkımız artık.. Ama onlar bize demesin böyle şeyler biz diyelim sadeceYa kadını fiziği doğası gereği göze hitaben güzel herşey uyuyor bize ama erkeğin de bilmiyorum olsun işte sinir bozucu sen kalk uğraş o geldi hoppidik
Aynenahahaha kart değil bence abaza
Erkekti dimi o da...bi içime doğmuştuBana özelden yazıldı bilmiyorum yeni üye belkide cidden kadındır ben daha dün Tınaz adlı kulniciyi paket etirdim canım benden kaçmaz
lübnanSec daha alinmamdi da
Bana gelince seviye atlamış anlaşılanYok bana incili donun kullanma tarifini sordu
NiyeErkekti dimi o da...bi içime doğmuştu
Niye luban kız şeytabnnlübnan