- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
Aynen,cok özür dilerim.Fikrinize katiliyorum yazicaktimBeni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım.
Istisnalar kaideyi bozmaz tabiHaha siz öyle sanın
Ben +-5 e uygun diyorum. Kadını erkeği yok 7 de olur. Kendi gönlümden eminim diyrsan 15te olur.Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Teşekkürler yazmış kadar oldunuzAynen,cok özür dilerim.Fikrinize katiliyorum yazicaktim
15 20 yaş fark olan ilişkilerden bahsetmiş konu sahibi muhtemelen. Normal değil bence de evet jenerasyon farkı var resmen .Bu yazidaki sacmalamanin arkasinda ne var ben de onu merak ettim. Hem kadin, erkek ikisi de 7-8 yaş buyuk olabilir esitiz diyorsunuz hem de buyuk koca isteyen kadinlar babasi sevgisi için evleniyor diyorsunuz. Kendinden buyuk kadinla evlenen erkekler de anne sevgisi için mi evleniyor? Bu ne anlamadim ben anne baba karistirmissiniz sacma sapan
Buyuksunuz diye istenmediniz heralde ya da hoslandiginiz bey kucuk filan.
Evet erkeklerin çoğu 40dan sonra kadınlardan daha bakımsız oluyor. Kesinlikle katılıyorum..Allah anneliği babaliğıda 50 yaş sonrasına bırakmasın inşallah
Bilimsel olarak Kadın erkekten 10 sene daha fazla yaşıyor netten araştır
Erkeklerin daha yaslı göründüğünü düşünüyorum
Benim arkadaşlarımın genel olarak dediği şu
Kendinden büyük erkekle evlenme 40 yasından sonra erkekler eşlerini tatmin edemiyormuş
Hatta bir tanesi eşi 5 yas büyük
Tatmin edemeği için eşini aldatıyor
15 20 yaş fark olan ilişkilerden bahsetmiş konu sahibi muhtemelen. Normal değil bence de evet jenerasyon farkı var resmen .
Siz neden bu kadar sinirlendiniz sevgiliniz/eşiniz sizden oldukça büyük herhalde
Tamamen ataerkil düzenden dolayı.
Toplum bilinçli böyle şekillenmiş.
Eski Türk devletleri gibi anaerkil düzen olsaydı bu kadar yaş konusu önemsenmezdi.
Bir de erkeklerde inanılmaz boş ego var.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp sürekli genç kızlara salça oluyorlar. Mesela adam 40 yaşında. 25 yaşından büyük kız istemiyor. Yani 20 yıl sonra dede olacak adam 20lik kız pesinde..
Bir de çıkarıyorlar yok kadınlar erken çökermiş de bilmem ne de ebegubele laflar.. yahu 30 yaşını geçen kadın bir anda nine olmuyor. 40larin ortalarına kadar sorunsuz doğal yolla hamile kalan tonla kadın var. Sırf kendilerine çok genç eş bulmak için palavra sıkıyorlar..
Bu toplumda bunu değiştirmek lazım.
Kadınlar üzerinde ciddi toplum baskısı var.
Yaş baskısı, üreme baskısı, evlenme baskısı var da var. Bu ülkede kadın olmak çok zor..
Evet erkeklerin çoğu 40dan sonra kadınlardan daha bakımsız oluyor. Kesinlikle katılıyorum..
Genç kızları avlamak için çıkarmışlar bir kadınlar erken çöküyor lafını. Hiç inanmıyorum..
Evet erken çöktüğü için dedem 85te vefat ederken 4 doğum yapmış babaannem 94te vefat etti..
15 20 yaş fark olan ilişkilerden bahsetmiş konu sahibi muhtemelen. Normal değil bence de evet jenerasyon farkı var resmen .
Siz neden bu kadar sinirlendiniz sevgiliniz/eşiniz sizden oldukça büyük herhalde
Kesinlikle tatlım yaaaErkeklerin olgunlaşmadığı falan yok amaçları genç kızları avlamak çocuğu yasındaki kızlarla beraber oluyorlar ve işin enteresan yanı kimse sapık gözüylede bakmıyor
Çünkü, kadınlar kendileri ile yaşıt erkeklerden her daim 5 yaş daha büyük olgunluga sahiptirler .Çünkü ,kadınlar belli bir yaşta menopoza girerler ama erkeklerin bu konudaki libidolari asla bitmez( istisnalar vardir mutlaka) .Çünkü kadınlarin belli bir yaştan sonra cocuk yapma şansları cok kısıtlı ama erkeklerin pek etkilemiyor. Bunlar asla benim görüşüm olmamakla birlikte ,evlilik ve iliski terapistlerinin,bu konudaki uzmanlarin görüşleri ama katiliyorum ben de :)
Bakmaz çünkü topluma göre yapılan normal.Kesinlikle tatlım yaaaErkeklerin olgunlaşmadığı falan yok amaçları genç kızları avlamak çocuğu yasındaki kızlarla beraber oluyorlar ve işin enteresan yanı kimse sapık gözüylede bakmıyor
Ya evlenilir de erkekler artık günümüzde geç olgunlaşıyorlar. 20 yaş bir kızla 20 yaş bir erkeğin kafa yapıları bir değil çoğunlukla. 20 yaş erkek hâlâ çocuk muamelesi görürken 20 yaşında bir kız evi çekip çevirebilir nitelikte.Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Kadının bundan çıkarı varsa hicbir zaman eşitlenmez..Valla cnm duygularımı okadar güzel özetledin ki
İşin ilginç yanı bunları bu hale getirende kadınlar
İşine geldiklerinde kadının saçı uzun aklı kısa demiyorlar ama olgunlaşamıyor lar beyefendiler
Kadın kadının düşmanı valla eşitlenecek bu durumda ama ne zaman :)