Erkekler Büyük olunca Sorun yokta Kadın büyük olunca neden sorun olur diyorlar ?

Konunun eşitlikle bir alakası yok. Erkeklerin fena olduğunu söyleyip durmussunuz ama konu bu da değil bence. İstisnalar kaideyi bozmaz ama bir erkeğin yirmilerinin sonlarına kadar olgunlasabilecegini düşünmüyorum. Hala yarım ergenler, kafaları başka şeylere çalışıyor olabilir ama evliliği idare edecek kapasite olmuyor ki. Ama kadın öyle değil. Mis gibi hemen ayak uyduruveriyoruz

İkisinde de sorun yok bence. İsteyen istediğiyle mutlu olduğuyla evlensin.

Ben kendi yaşıtlarıma bile “ne salak salak muhabbetler la bunlar” diye baktığım için kendimden büyük bir adamla evlenmeyi seçtim. Küçükle yapamazdım, mutlu olmazdım.

Rahmetli babamla da ilişkim cillop gibiydi bu arada, baba gibi de bir abim var. Baba sevgisini çifter çifter almış bir insan olarak arayışım bu değildi.

Olgunluk acisindan ama ben esimle ayni yastayim esim kp tarafindan olgunlasmis saolsun cok kazik atmislar
Olabilir
Demi ama bir de eskiden kadinlar daha cok yaslanirmis kadinin yükü cokmus simdi ise erkekler daha yuk tasiyor bir de kadinlarin dili uzamis dırdır dırdır

Kadınlar çabuk yaşlanıyor istediği kadar bakımlı olsun bütün dert sıkıntı çocuk üstünde olduğu için

Allah anneliği babaliğıda 50 yaş sonrasına bırakmasın inşallah
Bilimsel olarak Kadın erkekten 10 sene daha fazla yaşıyor netten araştır
Erkeklerin daha yaslı göründüğünü düşünüyorum
Benim arkadaşlarımın genel olarak dediği şu
Kendinden büyük erkekle evlenme 40 yasından sonra erkekler eşlerini tatmin edemiyormuş
Hatta bir tanesi eşi 5 yas büyük
Tatmin edemeği için eşini aldatıyor

hak veriyorum . bana kalırsa, toplumda alışılmış bir şey olmadığı için insanlar cahillikten hayıflanmaya başlıyor.

muhtemelen şunlar yüzünden; genelde erkek kadından daha geç olgunlaşır yaradılış gereği ve kadınların doğurganlığının bir sınırı var erkekte böyle bir durum yok. gene de günümüzde böyle sınırlar olmamalı ben kişisel olarak asla yargılamam kadının büyük olduğu ilişkileri.gerçek aşk yaş kilo görünüşle ilgili değildir.

Reactions: 000
Evli arkadaşlarımda öyle söyledi 40 tam sonra sıkıntı hatta bir arkadaşım eşini aldatıyor tatmin olamadıgı için arasında 5 yaş var

Yahu her kadın bir mi ki her erkek bir olsun? Libidoyla alakalı bir şey. Eşim kırkların ortasını geçti, performansında bir değişiklik yok. Ki kendisiyle evlenme sebeplerimden biridir performansı. Arada şikayet ettiğim de olmuştur buralarda. Performans düşerse de çözümü çok. Gider bir doktora buluruz çözüm.
Burda 20’lik 30’luk kocalarının sevişmekten kaçtığını yazan kadınlar görmesek en az haftada bir inanacaz

Bu yazidaki sacmalamanin arkasinda ne var ben de onu merak ettim. Hem kadin, erkek ikisi de 7-8 yaş buyuk olabilir esitiz diyorsunuz hem de buyuk koca isteyen kadinlar babasi sevgisi için evleniyor diyorsunuz. Kendinden buyuk kadinla evlenen erkekler de anne sevgisi için mi evleniyor? Bu ne anlamadim ben anne baba karistirmissiniz sacma sapan

Buyuksunuz diye istenmediniz heralde ya da hoslandiginiz bey kucuk filan.

İstisnalar vardir hanimefendi .Ben ,bu konudaki uzmanların görüşlerini söyledim ki kendim de katiliyorum dedim.Bir kadın ya da erkek, zaten eşi onu tatmin edemedi diye aldatiyorsa ,asıl sorun tatmin edemesi degil ,aldatan kisinin karakterinde sıkıntı olmasıdır.Herkes istedigi yaşta ,istedigi yaştaki insanlarla evlenebilir, bunlar kural degildir sadece tavsiyedir.

Yirmili yaşlarda aynı sosyal statüde olunmayacağı için kadınlar açısından zor olacağından doğru bulmuyorum ben ama her iki tarafında 30lu yaşlarda olduğu ilişkiler için gayet normal. Elalem yesin.

Tamamen ataerkil düzenden dolayı.
Toplum bilinçli böyle şekillenmiş.
Eski Türk devletleri gibi anaerkil düzen olsaydı bu kadar yaş konusu önemsenmezdi.

Bir de erkeklerde inanılmaz boş ego var.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp sürekli genç kızlara salça oluyorlar. Mesela adam 40 yaşında. 25 yaşından büyük kız istemiyor. Yani 20 yıl sonra dede olacak adam 20lik kız pesinde..

Bir de çıkarıyorlar yok kadınlar erken çökermiş de bilmem ne de ebegubele laflar.. yahu 30 yaşını geçen kadın bir anda nine olmuyor. 40larin ortalarına kadar sorunsuz doğal yolla hamile kalan tonla kadın var. Sırf kendilerine çok genç eş bulmak için palavra sıkıyorlar..

Bu toplumda bunu değiştirmek lazım.
Kadınlar üzerinde ciddi toplum baskısı var.

Yaş baskısı, üreme baskısı, evlenme baskısı var da var. Bu ülkede kadın olmak çok zor..

Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?

Bunu yazmışsınız konuda.
Kadınlar kendinden küçük erkeklerle evlenebiliri savunmak için kendinden büyük erkeklerle evlenen kadınlar için düşündükleriniz eşitlik kavramına uygun değil.

Kadında erkekte kendinden büyük yada küçük biriyle evlenebilir.

Kadınlar ve erkekler için yaptığınız genellemeler bir anlamsiz geldi bana

Karakterini bilemem Arkadaşım tatmin olmuyormuş yaşa bağlıyor kendisi

Evli arkadaşlarımda öyle söyledi 40 tam sonra sıkıntı hatta bir arkadaşım eşini aldatıyor tatmin olamadıgı için arasında 5 yaş var

Yahu niye genelleme yapıyorsunuz, onunki gençkende öyledir,
ben artık lütfen diyorum ya lütfen performansı düşsün... Benimki düştüde...

Beni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…