Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Olgunluk acisindan ama ben esimle ayni yastayim esim kp tarafindan olgunlasmis saolsun cok kazik atmislarYıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyorAyıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Olabilirgenel olarak kadinlar erkeklerden daha erken olgunlasiyorlar,
tabi ki herkes boyle degildir,
o yuzden genel gecer bir kural soylenemez burada.
Sadece istatistiki bilgi olarak kabul edin.
yoksa benim aralarinda on yas olan, kadinin ikinci evliligi erkegin ilk evliligi olan tanidigim bir cift var mesela, gayet de mutlular. Adam kadindan daha olgun hem de entresan sekilde
Demi ama bir de eskiden kadinlar daha cok yaslanirmis kadinin yükü cokmus simdi ise erkekler daha yuk tasiyor bir de kadinlarin dili uzamis dırdır dırdırBenim esim benden 6 ay kadar kucuk. Acik konusmak gerekirse ben kadin ve erkek arasinda 2-3 yastan fazla olmasi taraftari degilim.
Ozellikle yasli erkeklerle evlenen kadinlari anlayamiyorum. Erkeklerin performansi dusuyor bir yastan sonra
Ne gerek var ayol
Kadınlar çabuk yaşlanıyor istediği kadar bakımlı olsun bütün dert sıkıntı çocuk üstünde olduğu içinYıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Erkeklerin performansi dusuyor bir yastan sonra
Çünkü, kadınlar kendileri ile yaşıt erkeklerden her daim 5 yaş daha büyük olgunluga sahiptirler .Çünkü ,kadınlar belli bir yaşta menopoza girerler ama erkeklerin bu konudaki libidolari asla bitmez( istisnalar vardir mutlaka) .Çünkü kadınlarin belli bir yaştan sonra cocuk yapma şansları cok kısıtlı ama erkeklerin pek etkilemiyor. Bunlar asla benim görüşüm olmamakla birlikte ,evlilik ve iliski terapistlerinin,bu konudaki uzmanlarin görüşleri ama katiliyorum ben de :)
Haha siz öyle sanın
hak veriyorumYıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Evli arkadaşlarımda öyle söyledi 40 tam sonra sıkıntı hatta bir arkadaşım eşini aldatıyor tatmin olamadıgı için arasında 5 yaş var
Kadın kendinden 7-8 yaş küçük bir erkekle evlenirse bebe büyütür anca. Erkekler geç olgunlaşır genelde bu yüzden küçük erkek hiç de mantıklı değil. Hatta bana kalırsa aynı yaş bile mantıklı değil, erkek biraz büyük olmalı.
İstisnalar vardir hanimefendi .Ben ,bu konudaki uzmanların görüşlerini söyledim ki kendim de katiliyorum dedim.Bir kadın ya da erkek, zaten eşi onu tatmin edemedi diye aldatiyorsa ,asıl sorun tatmin edemesi degil ,aldatan kisinin karakterinde sıkıntı olmasıdır.Herkes istedigi yaşta ,istedigi yaştaki insanlarla evlenebilir, bunlar kural degildir sadece tavsiyedir.Allah anneliği babaliğıda 50 yaş sonrasına bırakmasın inşallah
Bilimsel olarak Kadın erkekten 10 sene daha fazla yaşıyor netten araştır
Erkeklerin daha yaslı göründüğünü düşünüyorum
Benim arkadaşlarımın genel olarak dediği şu
Kendinden büyük erkekle evlenme 40 yasından sonra erkekler eşlerini tatmin edemiyormuş
Hatta bir tanesi eşi 5 yas büyük
Tatmin edemeği için eşini aldatıyor
İstisnalar vardir hanimefendi .Ben ,bu konudaki uzmanların görüşlerini söyledim ki kendim de katiliyorum dedim.Bir kadın ya da erkek, zaten eşi onu tatmin edemedi diye aldatiyorsa ,asıl sorun tatmin edemesi degil ,aldatan kisinin karakterinde sıkıntı olmasıdır.Herkes istedigi yaşta ,istedigi yaştaki insanlarla evlenebilir, bunlar kural degildir sadece tavsiyedir.
Evli arkadaşlarımda öyle söyledi 40 tam sonra sıkıntı hatta bir arkadaşım eşini aldatıyor tatmin olamadıgı için arasında 5 yaş var
Beni yanlışlıkla alıntıladınız sanırım.İstisnalar vardir hanimefendi .Ben ,bu konudaki uzmanların görüşlerini söyledim ki kendim de katiliyorum dedim.Bir kadın ya da erkek, zaten eşi onu tatmin edemedi diye aldatiyorsa ,asıl sorun tatmin edemesi degil ,aldatan kisinin karakterinde sıkıntı olmasıdır.Herkes istedigi yaşta ,istedigi yaştaki insanlarla evlenebilir, bunlar kural degildir sadece tavsiyedir.