Erkekler bana sadece cinsel amaçlı yaklaşıyor yardımm :(

arkadaş çevren yanlış demekki, bence çevreni değiştir bunun eğitimle de hiç alakası yok ha, statüsü daha üstte insanlar görüş demek istemedim yani

Doğru söylüyosun bide genelde internet ortamında tanışıyorum bununda etkisi olabilir belki

demekki internetten tanışmayacaksın, mimiklerini vucut dilini görmediğin adamlarla görüşme bence, zaten internettekilerin yüzde 99 unun derdi kız düşürmek onların tabiiriyle, 100 tane kıza mesaj atıp 5 tanesi geri dönse başarı sayıyorlar
tanımadığım insanların mesajlarını merak edip açıp bakmıyorum bile, yüzde yüz abazan olduklarına eminim

Çok teşekkür ederim ya lafı gediğine koydun valla dediğinide yapıcam söz umarım herşey yoluna girer

Doğru haklısın bi süre internetten uzak durmayı deneyeceğim kimseyle tanışmamak için

Canım burcun ne senin biraz o da etkiliyo sanırım mesela evlenmeden önce ben de çok rahatsız olurdum bu durumdan ben duygusal gerçek bir ilişki yaşamak isterken onlar hep başka şekilde yaklaşmaya çalıştı. Benim burcum yengeç yani hangi ortama girersem gireyim hep ilgi çektim normal bi tişört kot pantolonla bile hep cinsel anlamda istenilen biri oldum. Anlarım seni rahatsız edici bi durum erkeklere güvenim kalmamıştı benim

Sana sarılmak istedim şimdiii bende yengeçim beni çok iyi anlayabilirsin bu sevilme isteği başıma getiriyo ne geliyosa

Acaba hep tek gecelik ikişkiler isteyen yada onceliği cinsellik olan erkekleri mi begeniyosun?
Sonuçta uzerlerinde öncelikleri yazmiyor.

Acaba hep tek gecelik ikişkiler isteyen yada onceliği cinsellik olan erkekleri mi begeniyosun?
Sonuçta uzerlerinde öncelikleri yazmiyor.
Bu duruma bakılırsa öyle görünüyo şans meselesi bu birazda bitane samimi dostum var erkek ben erkekleri gördükçe erkekliğimden utanıyorum bu devirde sen nasıl evleniceksin biriyle birlikte olucaksın diyo bana gerçekten artık erkekler cinsellikten başka bişey düşünmüyolar

Sana sarılmak istedim şimdiii bende yengeçim beni çok iyi anlayabilirsin bu sevilme isteği başıma getiriyo ne geliyosa
Anlamazmiyim canım em duygusal en hassas en alıngan burç o yüzden yengeç burcu kadınlara girdiği her ortamda ilgi çeker gerçekten ben yolda yürürken bana bakarlar hatta bazen eşime diyorum ki ya yüzümde bişey mi var millet bakıp duruyo diye bu yine iyi tarafı tabi. Ben hep duygusal sevgi dolu ilişki istedim ama tam tersi çıktı farklı şekilde yaklaşmaya calistikca karşı cins hep kaçtım üzüldüm hayal kırıklığı yaşadım en kötüsüde bu bi de yakışıklı herkesin beğendiği tip erkekleri hayatına almiycaksin genelleme yapmak istemiyorum çoğu yakışıklı erkekler böyledir

Sevgilide olabilirsin kimse buna bu tarz yorum yapamaz.
Ne yani sevgililerin oluyo diye hakediyorsun öylemi.
Kadının düşmanı yine kadın pess.

Biliyorum yakışıklılarda çok fenalar ama bana o şekilde konuşanları bi gör yüzüne bakmazsın herkese bi özgüven gelmiş ya ben sevgi dolu mutlu bi ilişki istiyorum erkekler seks derdine düşmüş

Allah razı olsun ya kadınların birbirini savunduğunu görmek beni mutlu ediyo ama bazı kadınlar hala suçu bende arıyorlar

Suçlu sen değilsin
Belki anlamayacak insanlara yakınlık gösteriyorsun farkında olmadan
Sadece seçimlerinde belki hata yapıyorsundur
Üzme kendini, maalesef ki erkeklerin çoğu böyle bir yoklama yapıyor, bir şey çıkar mı diye
Allah kıymet verecek insanlarla karşılaştırsın biraz da nasip işi bunlar

Biliyorum yakışıklılarda çok fenalar ama bana o şekilde konuşanları bi gör yüzüne bakmazsın herkese bi özgüven gelmiş ya ben sevgi dolu mutlu bi ilişki istiyorum erkekler seks derdine düşmüş
Allah inşallah gönlüne göre birini çıkartır karşına. Benim ümidimi kestigim an da eşim çıktı karşıma inşallah sen de gönlüne göre bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…