- 27 Şubat 2016
- 77
- 17
-
- Konu Sahibi turquoissee
Allah razı olsun ya kadınların birbirini savunduğunu görmek beni mutlu ediyo ama bazı kadınlar hala suçu bende arıyorlarDunyanin civisi cıkms sorun sende degil yani bacım
Hiç bi zaman normal bi ilişkim olamıycak o zamanSen oyle dusunmesen de karsi cinse seksi gorunuyor olabilirsin. Aura meselesi biraz da.
Allah razı olsun ya kadınların birbirini savunduğunu görmek beni mutlu ediyo ama bazı kadınlar hala suçu bende arıyorlar
Bu durumdan cok rahatsizsan, bunu baskilayacak sekilde davranacaksin. Onu da sen bul artik.Hiç bi zaman normal bi ilişkim olamıycak o zaman
Haklısın genelde öyle oluyor dediğini zaten yapıyorum ama dahada üzerine düşeceğim bu konunun çok teşekkür ederimmBazı erkeklerin kanı bozuk onlara denk gelmişsin.
Mesela ben beni yeni tanıyan birine kalbimi tamamen açmıyorum aman yanlış tanımasın diye çabalamıyorum yani kendimden ödün vermiyorum dan dan konuşuyorum zaten amacı seks olanlar bu tavırları çok çekemezler ve çürük elma gibi düşerler daldan.
Yeni birini tanıyacaksan da oldukça mesafeli ol derim.
Umarım çok teşekkür ederimmŞansına hiç düzgün insan denk gelmemiş.insallah düzgün sana aşık olabilecek biriyle tanisirsin birgun
Çok haklısın çok hayvanlara cansız varlıklara tecavüz edenlerle aynı ülkede yaşıyoruz görüntüsü nasıl olursa olsun bi kadınada mutlaka bu amaçla yaklaşıyorlar umarım hiç bi kadın bunları yaşamaz teşekkür ederimKimmis o kadınlar ya?
Banada genelde yaslı amcalar dedeler laf atar sarkar cok uzulp aglardm kadınsımı gosteryorm acaba diye snra baktm insanlarda allah korkuusu yok ahlak sıfır namus kavrami zaten bitmis durumda bir baskasinin karisina bile içlenip tahrik olabilen bir sapkın toplmda yasyrz hayvandan bile tahrk olp tecavz eden insanlarla belkide ayni otobuse biniyorz.
Yani bir insanin ruhu o***** yapacak sey yok.
Sizinki birazda bahtsizlk olms insallah durust adam gbi birini bulrsnz.
Haklısın böylede olabilir ama hiç bi erkek arkadaşım birbirini tanımıyor aynı ortamda bile bulunamayacaklarından eminim sanırım erkekler artık böyle yaerkekler çok dedikoducudur.
eğer biriyle yakınlaştıysanız etrafta kulağına gitmiş olabilir diğerlerinin. sonra da akbaba gibi dadanmışlardır.
ben esas dedikoduları erkek arkadaşlarımdan duyardım kim kimle takılmış naapmış. beni de kanka gibi gördüklerinden anlatırlardı. biz kızlar anca saç baş dedikodusu yapalım asıl dedikodu onlarda dönüyor diyeyim.
Öylede dersem bana ruh hastası demezler miBu erkeklere bir şeyler oldu içtikleri su bile yarıyor adamlara artık tövbe tövbee.
Birisi ile bir şeylere başlarken 'o konulara gireceksen lütfen baştan keselim iletişimimizi' diyip önünü kesebilirsiniz. Seksi bir görünüşünüz var demekki.
sımdıkı erkeklerın genelı boyle ınan tavız verme dogru ınsanı aramaya devamMerhaba arkadaşlar çok muzdarip olduğum bi konuyu danışmak istiyorum erkekler bana sadece cinsellik için yaklaşıyo kimle tanışsam sapık çıkıyo çok duygusal bi insanım ve bunlar beni çok fazla etkiliyo üzüyo kimseye güvenim kalmadı neden böyle oluyo sizce görüntü olarakta tahrik edici bi kadın değilim açık giyinmiyorum her yolu denedim seks kelimesini duyunca öcü görmüş kızlar gibi bile davrandım işe yaramadı kimseyle sağlıklı iletişim kuramıyorum artık en ufak şeyde beni kullanacak mı diye şüpheye düşüp karşımdakiyle kavga ediyorum soğuyorum ne yapıcam benn
büyü büyü olalı boyle bı laf duymadı yahuCok ileri gitmdim kimseyle opusme oldu o kadar ama smdi kimle konussam neler soyluyolar bana o kadar cok oluyoki arkadaslarim bile anlad sasiriyolar buyu mu yaptilar bana ne inanmam buyuye falan ama bu basks neden olurki