- 27 Şubat 2016
- 77
- 17
-
- Konu Sahibi turquoissee
Hahaha yaaa dalga gecmeeare you seks?
Cok ileri gitmdim kimseyle opusme oldu o kadar ama smdi kimle konussam neler soyluyolar bana o kadar cok oluyoki arkadaslarim bile anlad sasiriyolar buyu mu yaptilar bana ne inanmam buyuye falan ama bu basks neden olurkiOnceden biriyle boyle bi iliskin oldumu oda cok etkiliyo olablr.maalesed erkekler boyle yapck bsey yok dgru insani blmk cok zor hepsi uckurunun pesine dusmus
Oyle mi dersinaman erkeklerden uzak dur,boşver. sen yolunu bil,elbet efendisi bulur seni.tedirgin olma tabiki hepsi aynı değil
Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorumErkeklerle kolay muhabbet kuruyorsan, rahat görünümlü bir kızsan bazı "barzolar" bunu yanlış yönlere çekebiliyorlar. Türkiye'de çoğu erkek bir kızın onları arkadaş olarak görebileceği, rahat davranmasının "yatağa da rahat atılması" anlamına gelmediğini bir türlü anlayamıyor.
Yavrucum sen ne kahroluon.her önūne gelenle sevgili olunmaz.boyle yaparlar iste.Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum
Sevgilim olmadi cok basima bunlar geliyo iste oyle insanlarla nasil birliktroliyissevgililikCiddii dusunen.biri cikmamis.demeekki karsina.sende surekli sevgili degistirmw.biri bitince.biriyle baslarsan cok basina gelir bu.cunku zaten erkeklerin cogu oyle.sadece dogru.kisiyi bekle garip yaa
Yavrucum sen ne kahroluon.her önūne gelenle sevgili olunmaz.boyle yaparlar iste.
Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum
Gerçekten 7 8 aydır hayatımda kimse yok ve kendimi tartıyorum hareketlerimi davranışlarımı uçuk kaçık hafif hareketlerim var mı diye fazla sert bile davranıyomuşum erkeklere bilmiyorum umarım artık biter bu durum teşekkür ederim yorumların içinŞanssızsın o zaman, ne diyeyim? Tavırlarında bir sorun olmadığını düşünüyorsan kafana takmanı gerektirecek bir şey yok. Tersleyip yoluna bakacaksın. Ahlak bekçisi olmana da gerek yok, istersen sevişebilirsin de çok normal. Ama herkesin hop diye sana bu tekliflerle gelmesi anormal.
Öyle yapıyorum teşekkür ederimherkes e güvenme ,hanzolardan uzak dur