Erkekler bana sadece cinsel amaçlı yaklaşıyor yardımm :(

Aynen öyle ya görüyo musun şu yorumu şöyle bi zamanda kadının kadını koruması gerekirken söylediğine bak

Hiç umursama.
Konunu takipteyim hepimizin başına dönem dönem o niyetli insanlar çıkıyor.
Sanaldaki erkeklerin çoğu dışarıda kız ortamı kuramamış orada şansını deniyorlar.
Buluşma zamanıda kaçırmamak adına hızlı davranıyorlar bence.
Birde erkek kafası internetten biriyle görüşüyorsa rahat biridir diyorlar.
Bizzat bu yorumları ağızlarından duydum.

Nasıl yani? O nasıl iştir yahu ? Seçtiğiniz erkek arkadaşlarınızi nerden buluyorsunuz ?

Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum
tepkin asiri bence her hareketi her sozu o tarafa cekiyor olabilir misin? cinsellik hayatin bir parcasi ve biriyle cikmaya baslayinca konunun oraya gelmesi normal ayrica cinsel konular sorunlar artik ragatlikla konusuluyor

i nternetten sohbet ediyorsan orasini bilemiuirum bunlari goze alarak sanal alemlere aciliyorsun diye dusunur karsi taraf

Hepsi de oyleyse o zaman cevrenizde sikinti var. Bir arkadasim var guzellik fizik bakim on numara. Gayet rahatta giyinir. Kendisinden hic boyle bir sey duymadim. Teklif eden cok oluyor ama genelde ciddi amacli.

Doğru söylüyosun bide genelde internet ortamında tanışıyorum bununda etkisi olabilir belki
Bunun ortamla da alakası yok
Ben reelde tanıştığımda erkekler bana karşı değişik hallere giriyor farkındayım ama sen de internetten tanışmamaya ve erkeklerin bu hallerine alışmaya bak.....

Bulunduğun çevrenin kültürel seviyesi düşük demek ki. Başka çevre edin. Benim başıma böyle şeyler gelmiyor mesela.

Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum

Eski sevgililerim? Kaç taneler ? Buradan anladigim kadariyla erkeklerle fazla hasir nesir olma derim is arkadasi vs. mumkun oldugunca mesafeli davran.

Eski sevgililerim? Kaç taneler ? Buradan anladigim kadariyla erkeklerle fazla hasir nesir olma derim is arkadasi vs. mumkun oldugunca mesafeli davran.
İstediği kadar sevgilisi olur ya burdaki bazı üyeleri amma rahatsız etmiş tamam iyiliği için diyorsunuz da oha ya yuh kaç sevgilin oldu diyorsa bir kadın bir kadına o erkek neler demez bir düşünseniz keşke....
Ha sevgililerini de internetten buluyor yani ona da sevgili denirse telefonla çıkmak oluyor bu genelde
Konu sahibesi senin de özgüvenin hiç mi yoktu yoksa erkekler bu isteklerde bulunuyor diye mi kırıldı da internette sanal ilişkiler yaşamaya başladın
Erkeklerin amacı sanal seks yav....

Erkek milleti akılları anca uckuruna çalışıyor senle alakali değil ...üzme kendini

Çok sevgilinizin olması önemli değil sık flört ediyorsanız da böylelerine çok denk gelmiş olabilirsiniz belki.
Bu da değilse ya auranızdan olabilir, çevrenizden olabilir ya da şansınızdan artık..
Genelde internetten demişsiniz, ben de forumlarda takılmıştım bir ara denk gelmedim hiç ya da tavrımdan fırsat bulamadılar bilmiyorum hatta ben aksini yaşadım ama takıldığınız yere göre de değişir.

Muhtemelen niyeti kötü insanlarla denk gelmişsin. Senin yatma niyetinde olmadığına dayanarak söylüyorum bunu. Üzülecek birşey yok bunda

net duracaksın bır adam bana laf soylerken haddini bilerek konusacak
ne demek ya haddini bildiren mesafe koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…