- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
-
- Konu Sahibi turquoissee
Aynen öyle ya görüyo musun şu yorumu şöyle bi zamanda kadının kadını koruması gerekirken söylediğine bak
tepkin asiri bence her hareketi her sozu o tarafa cekiyor olabilir misin? cinsellik hayatin bir parcasi ve biriyle cikmaya baslayinca konunun oraya gelmesi normal ayrica cinsel konular sorunlar artik ragatlikla konusuluyorHayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum
İnternetten mi tanisiyosun? Neden?Doğru söylüyosun bide genelde internet ortamında tanışıyorum bununda etkisi olabilir belki
Bunun ortamla da alakası yokDoğru söylüyosun bide genelde internet ortamında tanışıyorum bununda etkisi olabilir belki
Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum
İstediği kadar sevgilisi olur ya burdaki bazı üyeleri amma rahatsız etmiş tamam iyiliği için diyorsunuz da oha ya yuh kaç sevgilin oldu diyorsa bir kadın bir kadına o erkek neler demez bir düşünseniz keşke....Eski sevgililerim? Kaç taneler ?Buradan anladigim kadariyla erkeklerle fazla hasir nesir olma derim is arkadasi vs. mumkun oldugunca mesafeli davran.
Sex konuşarak mutlu oluyoruzOyle mi dersininsanlarin mutlu iliskilerini goruncr cok ozeniyorum ve sasiriyorum nasil birlikteolabildiler diyr
Alakasiz bi yorum olacak ama bence senin yukselenin akrep. Hep ondan.
Off evet yaAh şu akrepler colin
Off evet ya
Etrafimda akrep bi erkek varsa hemen anlarim.