Erkekler bana sadece cinsel amaçlı yaklaşıyor yardımm :(

Bazı erkeklerin kanı bozuk onlara denk gelmişsin.
Mesela ben beni yeni tanıyan birine kalbimi tamamen açmıyorum aman yanlış tanımasın diye çabalamıyorum yani kendimden ödün vermiyorum dan dan konuşuyorum zaten amacı seks olanlar bu tavırları çok çekemezler ve çürük elma gibi düşerler daldan.
Yeni birini tanıyacaksan da oldukça mesafeli ol derim.

Allah razı olsun ya kadınların birbirini savunduğunu görmek beni mutlu ediyo ama bazı kadınlar hala suçu bende arıyorlar

Kimmis o kadınlar ya?
Banada genelde yaslı amcalar dedeler laf atar sarkar cok uzulp aglardm kadınsımı gosteryorm acaba diye snra baktm insanlarda allah korkuusu yok ahlak sıfır namus kavrami zaten bitmis durumda bir baskasinin karisina bile içlenip tahrik olabilen bir sapkın toplmda yasyrz hayvandan bile tahrk olp tecavz eden insanlarla belkide ayni otobuse biniyorz.
Yani bir insanin ruhu o***** yapacak sey yok.
Sizinki birazda bahtsizlk olms insallah durust adam gbi birini bulrsnz.

Bazı erkeklerin kanı bozuk onlara denk gelmişsin.
Mesela ben beni yeni tanıyan birine kalbimi tamamen açmıyorum aman yanlış tanımasın diye çabalamıyorum yani kendimden ödün vermiyorum dan dan konuşuyorum zaten amacı seks olanlar bu tavırları çok çekemezler ve çürük elma gibi düşerler daldan.
Yeni birini tanıyacaksan da oldukça mesafeli ol derim.
Haklısın genelde öyle oluyor dediğini zaten yapıyorum ama dahada üzerine düşeceğim bu konunun çok teşekkür ederimm

Kimmis o kadınlar ya?
Banada genelde yaslı amcalar dedeler laf atar sarkar cok uzulp aglardm kadınsımı gosteryorm acaba diye snra baktm insanlarda allah korkuusu yok ahlak sıfır namus kavrami zaten bitmis durumda bir baskasinin karisina bile içlenip tahrik olabilen bir sapkın toplmda yasyrz hayvandan bile tahrk olp tecavz eden insanlarla belkide ayni otobuse biniyorz.
Yani bir insanin ruhu o***** yapacak sey yok.
Sizinki birazda bahtsizlk olms insallah durust adam gbi birini bulrsnz.
Çok haklısın çok hayvanlara cansız varlıklara tecavüz edenlerle aynı ülkede yaşıyoruz görüntüsü nasıl olursa olsun bi kadınada mutlaka bu amaçla yaklaşıyorlar umarım hiç bi kadın bunları yaşamaz teşekkür ederim

Bu erkeklere bir şeyler oldu içtikleri su bile yarıyor adamlara artık tövbe tövbee. :KK70:

Birisi ile bir şeylere başlarken 'o konulara gireceksen lütfen baştan keselim iletişimimizi' diyip önünü kesebilirsiniz. Seksi bir görünüşünüz var demekki.

erkekler çok dedikoducudur.

eğer biriyle yakınlaştıysanız etrafta kulağına gitmiş olabilir diğerlerinin. sonra da akbaba gibi dadanmışlardır.

ben esas dedikoduları erkek arkadaşlarımdan duyardım kim kimle takılmış naapmış. beni de kanka gibi gördüklerinden anlatırlardı. biz kızlar anca saç baş dedikodusu yapalım asıl dedikodu onlarda dönüyor diyeyim.

erkekler çok dedikoducudur.

eğer biriyle yakınlaştıysanız etrafta kulağına gitmiş olabilir diğerlerinin. sonra da akbaba gibi dadanmışlardır.

ben esas dedikoduları erkek arkadaşlarımdan duyardım kim kimle takılmış naapmış. beni de kanka gibi gördüklerinden anlatırlardı. biz kızlar anca saç baş dedikodusu yapalım asıl dedikodu onlarda dönüyor diyeyim.
Haklısın böylede olabilir ama hiç bi erkek arkadaşım birbirini tanımıyor aynı ortamda bile bulunamayacaklarından eminim sanırım erkekler artık böyle ya

Bu erkeklere bir şeyler oldu içtikleri su bile yarıyor adamlara artık tövbe tövbee. :KK70:

Birisi ile bir şeylere başlarken 'o konulara gireceksen lütfen baştan keselim iletişimimizi' diyip önünü kesebilirsiniz. Seksi bir görünüşünüz var demekki.
Öylede dersem bana ruh hastası demezler mi :KK43: çok zor çoook

Merhaba arkadaşlar çok muzdarip olduğum bi konuyu danışmak istiyorum erkekler bana sadece cinsellik için yaklaşıyo kimle tanışsam sapık çıkıyo çok duygusal bi insanım ve bunlar beni çok fazla etkiliyo üzüyo kimseye güvenim kalmadı neden böyle oluyo sizce görüntü olarakta tahrik edici bi kadın değilim açık giyinmiyorum her yolu denedim seks kelimesini duyunca öcü görmüş kızlar gibi bile davrandım işe yaramadı kimseyle sağlıklı iletişim kuramıyorum artık en ufak şeyde beni kullanacak mı diye şüpheye düşüp karşımdakiyle kavga ediyorum soğuyorum ne yapıcam benn :KK43:
sımdıkı erkeklerın genelı boyle ınan tavız verme dogru ınsanı aramaya devam

Fazla iyi niyetli fazla saf birisin bence, sırtlanlar da bunu farkedip sana yanasiyor.

Bir sürü sevgili yapmana takan olmus, size ne ayol? Namus namus diye ilk tanıdığı adamla cinsellikle ilgili ne düşünür bilmeden evlenip +18 bölümünde ağlıyorsunuz sonra. Ne demişler: "kınamayın, günahını bilirsiniz ama tovbesinden haberiniz olmaz"

Sana tavsiyem, ilişkilerinde seçilen olmayıp seçmeyi denemelisin. Yani o sırtlanlarin etrafında pervane olup, sana fazla ilgi gösteriyor olmasına kapılma. İyice tanımadan asla zaaflarını gösterme, öyle iki tatlı söze bi çapkın gülüşe hemen eriyip bitme. Robot değilsin tabi etkilenebilirsin ama içeriden hissettiğin bu olsa bile dışarıdan bunu belli etme.

Yalnız bütün erkeklere de potansiyel sapikmis gibi, en kibar tabirle kesin beni yatağa atacak gözüyle bakma. :)

Cok ileri gitmdim kimseyle opusme oldu o kadar ama smdi kimle konussam neler soyluyolar bana o kadar cok oluyoki arkadaslarim bile anlad sasiriyolar buyu mu yaptilar bana ne inanmam buyuye falan ama bu basks neden olurki :KK43:
büyü büyü olalı boyle bı laf duymadı yahu :olamaz:

X