• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler aşık olur mu?

mesajlarında okuğum kadarıyla bekarsınız allah sizede aynı duyguları yaşatacak bir nasip etsin işallah :)
Evet bekarım evlenmek için şuan erken önce hayatımı yoluna koymak istiyorum şuan bir erkek arkadaşım var kaderim oysa zaten olur diyorum zamana bıraktım herşeyi çok teşekkür ederim iyi duaların için :)

Y

oYok bitirmiyor biturmiyor on yil olcak evlendgIm hala esim gelince heyecanlanirim
gun icinde ara mesajlasiriz
bunu hissettircek pek cok sey yaapar

Canim geecekten asiksa tum mucadelesini verir esim 7 ay gece gundiz oesimdem kosti hoc kosulsus karsiliksiz
sonunda benide asik etti kendine:)
Azmin sonu zaferdir :) maşallah size 10 yıldır hala ilk günki gibi öyle mi. :nazar: Annem hep önce mantık evliliği der aslında bencede öyle (erkeklerin aşık olacağına inanmadığım için o hevesin bir süre sonra geçeceğini düşünürdüm) . İnşallah hep böyle sürer. Neden böyle bir fikre kapıldığım uzun biraz özelden yazayım :) aslıceren senin adına mutlu oldum inşallah devamı gelir canım:-)

Azmin sonu zaferdir :) maşallah size 10 yıldır hala ilk günki gibi öyle mi. :nazar: Annem hep önce mantık evliliği der aslında bencede öyle (erkeklerin aşık olacağına inanmadığım için o hevesin bir süre sonra geçeceğini düşünürdüm) . İnşallah hep böyle sürer. Neden böyle bir fikre kapıldığım uzun biraz özelden yazayım :) aslıceren senin adına mutlu oldum inşallah devamı gelir canım:-)
Teşekkür ederim inşallah gelir devamı nasip diyorum şuan için hemde biraz erken zaman herşeyi gösterir zaten kolay bişey değil evlenmek evlendikten sonra insanlar öyle değişiyoki geleceği mafoluyo insanın. o yüzden iyice tanımak pişman olmamak istiyorm :(

kuzum teşekkürler yorumun için benim daha yılım olmadı 4 aylık evliyim. fakat ben bu aşkın biteceğine kesinlikle inanmıyorum. benim çevremdeki harkaezin gıpta ettiği bir evliğim var. bir yılın içinde hem tanıştık hem evlendik. sana ilginç bir ayrıntıyı söylemek istiyorum. benim babamla onun babası köyden çocukluk arkadaşı. beraber yıllarca aynı işyerinde çalışmışlar. ve evlenmişler. ben bebekken onlar bize gelip giderler hatta yatıya kalırmış. eşim benden bir yaş büyük olduğu için benden daha iyi hatırlıyor. onun annesi ben doğunca bana pembe bebek takımı getirmiş (şuan kaynanam olur kendisi) .en son 4 yaşımda felan görmüşümdür. aradan 20 yıl geçti ve köyün dernek pikniğinde birbirimizi gördük. ama birbirimizi tanımıyoruz. kardeşleri diğer köylüler felan oyunlar oynandı. ama bana baktığını ve hoşlandığını sezdim.zaten ilk göz göze geldiğimizde içime doğdu sanki kendimi ona yakın hissettim. aradan 2 hafta geçti. sosyal medya hesabımı anca bulmuş konuştuk buluştuk ve bir ay sonra isteme ve akabinde nişan oldu. kader işte meğersem birbirimizi bebekken görmüşüz. film gibi ama gerçek.o ilk günden bu yana bana yaşattıklarını daha önce yaşamadım. gözlerime bakarken hala titrer ve deli kız sana deli divaneaşığım der. abartmıyorum bazen ilgisi çok bunaltıyor ama engelleyemiyorum işallah sonsuza kadar devam eder. vardiyalı çalışır gece evde tek kalırım o na sabah olmaz.mecburiyet işte ...
İnanmıyorum ne kadar güZel bir hikaye:KK36: Öncelikle bu muhteşem hikayeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim:KK15: bence bu ilgiden hiç bunalmamalısınız. İnşallah ileride benide birisi sizin eşinizin sivi sevdiği kadar sevebilir. Tek temennim bu :)

Sizce erkeklerde kadınlar gibi birini koşulsuz saf bir şekilde sevebilir mi, yani erkeklerde aşık olabilir mi? Bence hayır erkekler aşık olmazlar.:KK12:
Ya olanı da vardır mutlaka ama sonsuza kadar sürmez bence en fazla 2 yıl koşulsuz aşık olursun sonra yerini normal sevgiye saygıya bırakır hem erkek hem bayanlar içinde bu böyledir bence

İnanmıyorum ne kadar güZel bir hikaye:KK36: Öncelikle bu muhteşem hikayeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim:KK15: bence bu ilgiden hiç bunalmamalısınız. İnşallah ileride benide birisi sizin eşinizin sivi sevdiği kadar sevebilir. Tek temennim bu :)
işallah kuzum :KK68::KK68::KK68:

Benim kocam da bana aşık.. Hareketleri, tavrı bunu gösteriyo. Sürekli ilgileniyor benimle.. Eğer birgün beni terkederse bende inanmam işte o zaman.. Böyle bi aşk biterse hiiç inancım kalmaz..

Back
X