- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
Sizce erkeklerde kadınlar gibi birini koşulsuz saf bir şekilde sevebilir mi, yani erkeklerde aşık olabilir mi? Bence hayır erkekler aşık olmazlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce erkeklerde kadınlar gibi birini koşulsuz saf bir şekilde sevebilir mi, yani erkeklerde aşık olabilir mi? Bence hayır erkekler aşık olmazlar.![]()
Umarım siz haklısınızdır :)Evet aşık olurlar. Ama hayatlarına girenlerden az kişiye.
Yanlış anlamayın,sözüm meclisten dışarı ama genellikle aşık olduğu kişi tarafından hayalkırıklığına uğratılan kadınlar erkeklerin aşık olmayacağına inanırlar.
Ta ki "O" gelip onları bulana dek..
Aslında ben filmler haricinde ağlayan erkk görmedim. :) bu yazılanları okudukça birazda olsa umutlanıyorum.Tabiki aşık olurlar ve bunuda hissettirirler zaten. ben hissediyorum ve eminim aşkından. bakışından, elimi tutuşundan, saçımla oynayışından bile belli ediyor kendini. Ve bir erkek bir kızın karşısında ağlayabiliyorsa işte o size aşıktır demektir:) bilirsiniz erkekler illa güçlü görünmek isterler ya yok biz ağlamayız vs diye yok öyle bi dünya :) erkek arkadaşım ben çok kotu hasta olmştm ağlamıştı dedm kızmısın sen![]()
Tabiki aşık olurlar ve bunuda hissettirirler zaten. ben hissediyorum ve eminim aşkından. bakışından, elimi tutuşundan, saçımla oynayışından bile belli ediyor kendini. Ve bir erkek bir kızın karşısında ağlayabiliyorsa işte o size aşıktır demektir:) bilirsiniz erkekler illa güçlü görünmek isterler ya yok biz ağlamayız vs diye yok öyle bi dünya :) erkek arkadaşım ben çok kotu hasta olmştm ağlamıştı dedm kızmısın sen![]()
Ne güzel anlatmışsınız gve. Eşiniz sizi sevdiği için çok şanslısınız. Bu sevginiz hiç bitmesin.Erkekler kızlardan daha çok aşık oluyorlar. kızlar kolay unutuyor onlar yıllarca unutmuyor.benim bir arkadaşım 8 yıldır eski sevgilisini unutmadı ve evlenmedi. çok şükür benim kocam bana deli divane aşık. dizine yatırıp saçlarımı okşamasından bile anlıyorum bunu. Evdeki işlerde bile bana yardımcı oluyor. sen yorulma ben yaparım der. günde 10 kez arar.dışarda gezerken ellerime yapışır belime kolunu dolar sıkar.sanki biri kapacak gibi. yani kısaca bunu zaten hissediyorsun. gözlerime uzun uzun bakması anlatıyor herşeyi. sözlere gerek yok aşık bu adam bana...