Erkekler aşık olur mu?

Olmazlar anı yaşarlar geçici hoş vakit geçirirler kadınlar ise bu hallerini aşka yorarlar hemen olurlar bi bakmış ki o kişi yok.Aşık olsalar bile kadinlar gibi değil aşık olan varsa da tek tük...
Sizin gibi düşünüyorum bende. Ve en ufak bir şeyde vazgeçebiliyorlar. Mücadele etmiyorlar

Ne güzel anlatmışsınız gve. Eşiniz sizi sevdiği için çok şanslısınız. Bu sevginiz hiç bitmesin. Ama ben asla erkeklerin kadınlardan fazla aşık olacağına inanamam.

canım inanmalısın.onların yapısı bu zor sevip zor unutuyorlar.şimdi kendini övüyor diyeceksin sadece tezini çürütmek için söylüyorum. bir kaç kişi yıllarca peşimi bırakmadı.onların ki plotonik bir aşktı hiç birine yüz vermedim. benim tospam çıktı karşıma iyikide çıktı mesela yine eşimle nişanlıyken bir ara özel sebeplerden dolayı çıkmaza girmiştik ve ayrılalım dediğimde onun ailesi ve benim ailemin yanında dışardaydık insanların içinde ortalığı yıktı.duvarlara yumruk attı. çocuklar gibi gözyaşlarına boğuldu velasıl kelam bizden fazla seviyorlar

Aslında ben filmler haricinde ağlayan erkk görmedim. :) bu yazılanları okudukça birazda olsa umutlanıyorum.
Filmler harici bende ağladıklarına inanmazdım ama ağlıyorlar hele bi sevsin aşık olsun neler neler yapıyorlar. Dünyayı zindan ediyorum ona bazen yine de bağıramıyo bana mesela :)

evet gercekten aglayabiliyolarsa bilin ki siz onun icin ozelsiniz...
ama timsah gozyaslarini da ayirt etmek gerekiyor tabii ki..
Tabiki haklısın ayırt etmek içinde karşındaki insanı iyice tanıman gerekir sanırm. Ben onu tanıdığım için bi yalan soylese bile anlarm :)

Ne kadar güzel yaa bide evlilik aşkı bitirir alışkanlık olur sadece derler hiç inanmazdım bu laflara. Kaç yıldır evlisiniz acaba çok merak ettim. İnşallah hep böyle mutlu olursunuz maşallah nazar değmesin

tabiki de erkekler aşık olurlar hele ki bizim gibi güzel varlıklara aşık olmamaları mümkün değil, o yuzden aşk şiirleri yazan şairler hep erkekler aşık olmasalar o güzel aşk şiirlerini yaşamadan nasıl yazabilirler di

Canim esimin dedigune gore olur mus esim beni ilk gordugunde asio olmus hemde ben sokak ortasindan hic tanumadigi biriydim
halq asigim diyor beyim:)

sen nedenn noyle bir fire kapildin

Y
oYok bitirmiyor biturmiyor on yil olcak evlendgIm hala esim gelince heyecanlanirim
gun icinde ara mesajlasiriz
bunu hissettircek pek cok sey yaapar
Sizin gibi düşünüyorum bende. Ve en ufak bir şeyde vazgeçebiliyorlar. Mücadele etmiyorlar
Canim geecekten asiksa tum mucadelesini verir esim 7 ay gece gundiz oesimdem kosti hoc kosulsus karsiliksiz
sonunda benide asik etti kendine:)

Ne güzel bunları duydukça insanın evlenesi geliyo :) Yok yok daha çok erken evlenemem ben :) Ama öğrenmiş oldm aşk biter zırvalıkları sadece saçmalıkmış aşık olamayanların uydurduğu bişey :)

kuzum teşekkürler yorumun için benim daha yılım olmadı 4 aylık evliyim. fakat ben bu aşkın biteceğine kesinlikle inanmıyorum. benim çevremdeki harkaezin gıpta ettiği bir evliğim var. bir yılın içinde hem tanıştık hem evlendik. sana ilginç bir ayrıntıyı söylemek istiyorum. benim babamla onun babası köyden çocukluk arkadaşı. beraber yıllarca aynı işyerinde çalışmışlar. ve evlenmişler. ben bebekken onlar bize gelip giderler hatta yatıya kalırmış. eşim benden bir yaş büyük olduğu için benden daha iyi hatırlıyor. onun annesi ben doğunca bana pembe bebek takımı getirmiş (şuan kaynanam olur kendisi) .en son 4 yaşımda felan görmüşümdür. aradan 20 yıl geçti ve köyün dernek pikniğinde birbirimizi gördük. ama birbirimizi tanımıyoruz. kardeşleri diğer köylüler felan oyunlar oynandı. ama bana baktığını ve hoşlandığını sezdim.zaten ilk göz göze geldiğimizde içime doğdu sanki kendimi ona yakın hissettim. aradan 2 hafta geçti. sosyal medya hesabımı anca bulmuş konuştuk buluştuk ve bir ay sonra isteme ve akabinde nişan oldu. kader işte meğersem birbirimizi bebekken görmüşüz. film gibi ama gerçek.o ilk günden bu yana bana yaşattıklarını daha önce yaşamadım. gözlerime bakarken hala titrer ve deli kız sana deli divaneaşığım der. abartmıyorum bazen ilgisi çok bunaltıyor ama engelleyemiyorum işallah sonsuza kadar devam eder. vardiyalı çalışır gece evde tek kalırım o na sabah olmaz.mecburiyet işte ...

Tüylerim diken diken oldu gerçekten ne kadar güzel bir şey. bebekken görüyosun ve 20 yıl sonra aşık oluyosun. Demekki kaderini insan ilk gördüğünde hissedebiliyomuş. Hiç böyle bişey duymamıştım ne güzel birbirinizi bulmuşsunuz hep mutlu olursunuz :) Gıpta edilmicek bir evlilik değil bence eminim çevrenizdeki insanlar bakışlarınızda bile görüyodur aşkınızı şaşırıyolardır ömür boyu sürsün inşallah aşkınız :) hayırlı olsun bu arada yeni evliymişsin :)

Her erkek aşık olmaz, ama aşık olan erkek de vardır diyelim.
Ben aşktan çok o 'koşulsuz sevgi' kısmını önemsediğim için eşimin bana aşık olmaması pek önemli değil. Ama bilirim ki hayatta en çok bana güvenir ve beni sever.

Hehr buyuk konusmamak lazim bcunku jayatinin aaski karsina cikinca onun yaninda olmak istiyorsun hemencik ben 19 umda evlendim
29 yasindayim iki evladim var

Hehr buyuk konusmamak lazim bcunku jayatinin aaski karsina cikinca onun yaninda olmak istiyorsun hemencik ben 19 umda evlendim
29 yasindayim iki evladim var
Maşallah allah bağışlasın inşallah. Büyük konuşmamak lazım doğru söylüyorsun genç anne olmak çok güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…