- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Bir çok cümlenizde aynı fikirdeyiz, tek fark yasal olma meselesi , zaten çok çok fazla kişi metres durumun da.Yani kimi kandırıyoruz bilmiyorum ki.
Bazı durumlar mevcut ki, alan memnun veren memnun, ilk eşin rızası vardır.Bu kişilere bir şey diyemem .
Ancaak.
İkinci eşi alacaksın ve eşit davranacaksın yahu bu mümkün mü ? Bir arkadaş demiş daha bir taneyi idare edemiyorlar ikinci üçüncü nasıl idare edecekler.
Birde bana ilginç gelen ne biliyor musun , ilk kadınlar ikinci kadına tahammül edemezken, ikinci kadınlar birinciyi kabul ediyor:44:Ve komik olan ikinci kadınlar bir üçüncüyü kabul edemiyor .
Erkekler de böyle bir şey görmek mümkün mü ? Fıtrat meselesini anlamak için soruyorum.
Yok ben bu kısımda sizinle hemfikirim sadece dinen yorumladım yoksa ben de asla tahammül edemem ikinci bir kadına. O yasallık kısmı da bazı imamlar yasal izinleri olmadığı halde nikahı kıyıyorlar, o nasıl din adamlığıdır ben de bunu anlamıyorum. Adam asgari ücret alıyor gidiyor 2.kadın alıyor 1. karısının izni olmadan onun rızkını alıp 2. kadına yediriyor kimi din adamları da buna ön ayak oluyor. Yani o metres örneğini de o yüzden verdim, yani şimdi yine toplum dini baskısı sebebiyle niyeti olan kimi erkekler yapamıyor ama devlet buna destek olursa, bir de böyle ilahiyatçılar böyle yorumlarda bulunurlarsa onlar da bundan cesaret alırlar, yaptıranların sayısı artar, ben o yüzden sakıncalı buluyorum Türk toplumunu bile bile böyle açıklamalarda bulunan din adamlarına da yazıklar olsun.