• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler 4 Eş Edinebilir!!!

Konu çok eslilikten açilmisken. Feyste bu konuda Sibel Üresinde bir yorum yapmis. Oda hatta daha ileriye giderek "Erkekler arzu ediyor uyum varsa yatakta ha 2 kisi varmis, ha 4 kisi. Degismez. Gönül rizaliga ile yapiliyorsa, zorlamak yoksa,.. çünkü islam dini anlayis, hosgörü dini.

Bende merak ettim, acaba kendisi gerçekten böyle birsey söyledimi? Yani bu kadin geçmistede çok çilgin seyler söylemisti, hani söyleyebilirde.

arkadaşını tavsiye edecekti kocasına kuması olarak, ne oldu o iş apla:27::27:

Konu çok eslilikten açilmisken. Feyste bu konuda Sibel Üresinde bir yorum yapmis. Oda hatta daha ileriye giderek "Erkekler arzu ediyor uyum varsa yatakta ha 2 kisi varmis, ha 4 kisi. Degismez. Gönül rizaliga ile yapiliyorsa, zorlamak yoksa,.. çünkü islam dini anlayis, hosgörü dini.

Bende merak ettim, acaba kendisi gerçekten böyle birsey söyledimi? Yani bu kadin geçmistede çok çilgin seyler söylemisti, hani söyleyebilirde.

Bu kadından herşey beklenir,b,r arada arkadaşını eşine ısmarlama gibi gavlette bulundu :30::30:

yahu anlamadan konuşmayın yazmak için yazmayın
bir üye doktor işadamı metres hayatı yaşar
ben ona karışmam,laik ülke istiyorum yazmış,ben bundan şunu anladım
metres hayatına saygı duyuyor,dini nikahla berebareliğe saygı duymuyor
ona istinaden yazdım,normalmi sence bu?

zina bi ara yasaklandımı yasaklanacakmıydı öyle bişi vardı,hatırlatırım
bi kesim çığırtkanlık yaptı zina yasak olamaz diye
sizin gibiler bişi beğenmez,zina serbest suç,yasak suç
eeeeee başka beklentileriniz ?
Zina hiçbirzaman yasaklanmayacak sadece gündem değştirmek için tartışılır o kadar. Tam 13 sene önce yasaklanmış sağlam uçkur derdine düşmüş şahıslar var
İşin vahim olan kısmı dini duygular sömürülerek kadınları sömürme çabaları hiç hoş değil metres tutmaktan daha rezil bir durum

arkadaşını tavsiye edecekti kocasına kuması olarak, ne oldu o iş apla:27::27:

Bu kadından herşey beklenir,b,r arada arkadaşını eşine ısmarlama gibi gavlette bulundu :30::30:

Anlasilan o ki arkadas ile daha çok farkli seyler yapmak istiyormus :60: :60:

Ya hakikatten artik bu kadar igrençlige karsi sadece gülmem geliyor, ki aslinda aci durum. Bu kadin birde akp'li belediylerin aile danismani.

Anlasilan o ki arkadas ile daha çok farkli seyler yapmak istiyormus :60: :60:

Ya hakikatten artik bu kadar igrençlige karsi sadece gülmem geliyor, ki aslinda aci durum. Bu kadin birde akp'li belediylerin aile danismani.

Hangi konuda danışmanlık yapıyor acaba,orasıda tartışılır :27::27:
Kendi düşüncelerini empoze etmeye kalkmasın sakın mazallah :30::30:

Back