• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler 4 Eş Edinebilir!!!

arkadaşlar şimdi bir üye gelir, siz bu muhterem zat hakkında böyle konuşamazsınız, sizi dava edicem der, aman dikkat:27::27:

Bi başkası da gelicek ' Ama kadınla erkek eşit değil zaten, erkekler sünnet oliyii, çok büyük bir travma yaşıyorlar, o deri var ya o deri kim bilir nerede şimdi
üüühü ühü:43::43: Erkekler hep eziliyooo:43: Bırakın bari 4 karı alalım:43:' diyecek:52:

Dört gözle bekliyorum, benden kaçamaz:23:

Gazeteci Enver Aysever’in sorularını yanıtlayan Ali Bulaç, erkeklerin doğası gereği dört eşe kadar alabileceğini, kadınların fıtratında ise tek eşlilik olduğunu
söyledi.

Bu söze karşılık Aysever “Kadın niye alamıyor” diye sordu. Bulaç bu soruya, “Kadının doğası tek eşliliktir onun fıtratında var. Tanrı öyle yaratmış” yanıtını verdi.

Bulaç, kadının ev hanımı olması gerektiğini savunurken kadının iki ayağının dışarıda olması halinde yuvanın dağılabileceğini ileri sürdü.

Zaman Gazetesi yazarı Ali Bulaç CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk oldu.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erkekler-4-es-edinebilir-540258/

bu haberi eşimde okumuştu
'ben 1 tane idare edemiyorum millet 4 tane ediyor helal olsun' demişti..
Şimdi iyi mi dedi kötü mü dedi bilemedim bak:1::17:

bunlar hep sex işte :27::27::27:

$iste-bunlar-hep-seks_267641_m.jpg :52::52::52::52:

İnsanın fıtratıyla ilgili ise bu konu, seksen bahsediyorsa elbet, o zaman tam tersi kadının fıtratında var çünkü kadınlar erkeklerden daha çok orgazm olabilir. Erkekler olamaz.
Ruhsal olarak da kadın daha güçlü.

Neyin fıtratı anlamadım zaten o da açıklayamadı. Fıtratında var deyince açıklamasını doğru kabul eden çok oluyor demek. :53:

Son düzenleme:
Back