Erkek yada kız bebeğinizde hangi yiyeceklerden canınız çekti yada hangi yiyeceklerden tiksindiniz.

Kızıma hamileyken resmen tursudan tiksinmistim özellikle kokusu beni mahvediyordu aynı yerde duramıyordum bile. Bide pirinç pilavı yiyemiyordum zaten çoğu yemek kokusu mahvediyordu

Ben kızımda çilek ve erik as ermistim.
Kış günü nasıl canım cekmisti yedim.
Birde turşu çok yedim.
En son balık için ağlıyordum çok istedim geç yedim
Birde kv birgün börek yapmış karpuzla yarım tepsi börek yemiştim çok tatlı geldi

Yanık kokusundan tiksinmiştim, pidelerde falan olur ya.
Serin ve ferah şeyler istiyodum hep, yoğurtlu şeyler, cacık, bir de kavun…

Kızım var

Bende bu gebeligimde aşırı acılı etli tuzlu şeyler hep istiyorum 2 gebelik yaşadım ikisindende 3 kizim var tatlı ağırlıklıydı canımın istediği şeyler şuan hayırlısıyla bebeğimiz erkek aşırı derecede acı tuketiyorum etli şeyler canım hep kebap tarzı istiyor benim.esim etli yemekler çok sever hep kızardım hergun etli yeniliği diye şimdi ben hep.etli ve özellikle acılı şeyler istiyorum sabah kahvaltıda bile sürekli acı biber ve süs biberi turşusu falan yiyorum

Cinsiyetin onunla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Ben doğurama kadar yoğurtla turşu kavurması yedim. Bi de et canım çekiyordu sürekli. Ikiz kızlarım var.

Sanırım cinsiyetten değilde her hamilelik farklı oluyor. Benim şimdikide kız çıkarsa kesin öyle

Sanırım cinsiyetten değilde her hamilelik farklı oluyor. Benim şimdikide kız çıkarsa kesin öyle
Öyle cnm vücudunda eksik olan şeyleri canım çekermiş diye duydum cnm ama bu gebeligim.zaten başından beri kızların gebeligindenfarklıydı cnm

İki kızımda da hiç sevmediğim halde ekşiye yöneldim .İlk başlarda hep canım ekşi çekti .Bayildigim halde tatlıdan ,cikolatadan ,çaydan ,kahveden ve et den tiksinmistim.

Hiç kusmadim koku hassasiyeti vardı ekşili şeyleri canım çok istedi onun dışında yüzümde sivilceler oldu kız bebek bekliyorum

Ben çok çektim ilk trimester yemeklerden. o kadar bulantım vardı ki 14 haftaya kadar sadece limon ekmek ve yoğurt yiyebildim. Bir de aşırı acı ve ekşi istiyordum. Şimdi ise tatlı istiyorum durmadan öyle böyle değil genel olarak etten, deniz ürünlerinden tiksindim Kız bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…