• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek yada kız bebeğinizde hangi yiyeceklerden canınız çekti yada hangi yiyeceklerden tiksindiniz.

İlk gebeligimi (erkek) etten tiksinince anlamıştım. Daha doğrusu kokusundan. İlkinde et hiç istemiyordum. Salatalık, ekşi şeyler makarna falan istiyordum bir de çaydan soğumuştum, çikolata kokusundan hoşlanmıyordum ki çikolata delisiyimdir normalde. İkincisi de erkek hiç öyle belirtilerim olmadı. Ama tatlı çok istedim. Et de yedim, çay da içtim 😅

Midem asla bulanmadı ama eskiden çikolata çok severken artık yiyemiyorum. Canım da sadece elma çekiyor, özellikle starking. Cinsiyetler biri kesin kız da diğeri henüz belli değil

Ayva yerdim tatlı şeylerden tiksinmistim ki severim normalde kesin kız diye ne sevinip elbiseler alıyordum Oğlum oldu 🤭 hala önce kız reyonunda gezinirim önce ama aşırı güzel kıyafetleri napimm
Bende hep oğlan beklemiştim kız çıktı 🤣 bir dahakine inş Allah gönlüne göre verir ❤🥰

İki oğlum var, hamilelikte kırmızı etten tiksindim ki bayılırdım.
Salçalı soğanlı her sulu yemek de buna dahil.
Daha soğuk, kahvaltı meze salata gibi şeyler istedi canım hep.
Ayrıca asla şinitzel, çıtır tavuk vs yemeyen ben, onlara düştüm.

Aslında Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama genede insan o kadar çok merak ediyorki merak etmeden duramıyorum. Et lafı duymak istemiyorum kızım var oyuncak köftesini bile gözüm görmesin yani 😅 ama şuan sebze yemekleri yemeği çok istiyorum, yoğurt aklıma gelip duruyor ve arada çikolata istiyorum. Çok karışık gibi geldi sizce ne olabilir. Siz neler yaşadınız.
İnşallah sağ salim evladınızı kucağınıza alırsınız.
1 kızım var 9 ay boyunca ağzıma tatlı denen şey koymadım koyamadım. Hep ekşi tuzlu turşu falan aşeriyordum. Bide çiğ sebze yiyemiyodum domates salatalık turp yeşillik gibi. Yoğurdu hatırlamıyorum . Etle falan aram yok zaten normalde ama lahana sarması aşermişdimm🤭🤭🤭

İki oğlum var, hamilelikte kırmızı etten tiksindim ki bayılırdım.
Salçalı soğanlı her sulu yemek de buna dahil.
Daha soğuk, kahvaltı meze salata gibi şeyler istedi canım hep.
Ayrıca asla şinitzel, çıtır tavuk vs yemeyen ben, onlara düştüm.
Ay aynen bu durumdayım şuan, Allahım sağlıklı evlat nasip etsin ama cinsiyeti belli olduğunda buraya direk yazacağım 😬😅

İnşallah sağ salim evladınızı kucağınıza alırsınız.
1 kızım var 9 ay boyunca ağzıma tatlı denen şey koymadım koyamadım. Hep ekşi tuzlu turşu falan aşeriyordum. Bide çiğ sebze yiyemiyodum domates salatalık turp yeşillik gibi. Yoğurdu hatırlamıyorum . Etle falan aram yok zaten normalde ama lahana sarması aşermişdimm🤭🤭🤭
Ay cevaplara göre benim çok karıştı şuan 🤣 hiç tahmin edemiyorum cinsiyet filan

Aslında Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama genede insan o kadar çok merak ediyorki merak etmeden duramıyorum. Et lafı duymak istemiyorum kızım var oyuncak köftesini bile gözüm görmesin yani 😅 ama şuan sebze yemekleri yemeği çok istiyorum, yoğurt aklıma gelip duruyor ve arada çikolata istiyorum. Çok karışık gibi geldi sizce ne olabilir. Siz neler yaşadınız.
Ogluma hamile iken ilk zamanlar deli gibi salatalık turşusu çekti canım eşim en sonunda bıkıp elinde 5 kiloluk bidonla eve gelmişti hatta sonra sırası ile yeşil erik, karpuz, incir aşerdim, çikolata görünce midem bulandı hani şu videolarda akıtıyorlar falan ya onları görünce bile tiksindim bide ilk aylar Kıyma pişiremedim evde ette sorun yoktu ama Kıyma çok kötü geliyordu bunun dışında yok normalde ye tatlıyı dogur atlıyı derler ben tersine tatlıdan tiksindim ha bide aşırı şekilde limonlu tuzlu ayva canım isterdi efsane bişey oluyor normalde de severim ama o zaman resmen tadını hayal edip kendimden geçerdim yiyene kadar deli oluyordum

Ogluma hamile iken ilk zamanlar deli gibi salatalık turşusu çekti canım eşim en sonunda bıkıp elinde 5 kiloluk bidonla eve gelmişti hatta sonra sırası ile yeşil erik, karpuz, incir aşerdim, çikolata görünce midem bulandı hani şu videolarda akıtıyorlar falan ya onları görünce bile tiksindim bide ilk aylar Kıyma pişiremedim evde ette sorun yoktu ama Kıyma çok kötü geliyordu bunun dışında yok normalde ye tatlıyı dogur atlıyı derler ben tersine tatlıdan tiksindim ha bide aşırı şekilde limonlu tuzlu ayva canım isterdi efsane bişey oluyor normalde de severim ama o zaman resmen tadını hayal edip kendimden geçerdim yiyene kadar deli oluyordum
Senin dediklerini kızımda yaşadım gerçekten tersi olmuş senin 😅

Back