- 16 Kasım 2017
- 151
- 141
- 103
- 32
- Konu Sahibi Gamzeyneps
-
Ben bunlari kizima hamileyken yasadimAslında Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama genede insan o kadar çok merak ediyorki merak etmeden duramıyorum. Et lafı duymak istemiyorum kızım var oyuncak köftesini bile gözüm görmesin yaniama şuan sebze yemekleri yemeği çok istiyorum, yoğurt aklıma gelip duruyor ve arada çikolata istiyorum. Çok karışık gibi geldi sizce ne olabilir. Siz neler yaşadınız.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ilk kızım oldu aynı senin dediğin gibi olmuştu. Yemesem aç kalıyordum yesem anında çıkarıyordum hangi yemek olursa olsun. Meyve dışında bir şey yiyemiyordum ve limonu portakal mandalina gibi limon yiyordum. Ama bu çok farklı genelde acıkınca midem bulandığını fark ettim. Sebze canım istiyor yoğurt bazen çikolata et dışı herşeyi yiyebilirim gibi geliyor ve cinsiyeti merak uyandırdı çok merak ediyorum. Tabi öncelikle Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.Ben vejataryanim, genellikle sebze ağırlıklı beslenirim. Canım çok ekşili şeyler çekiyordu. ve çevremdeki herkes ve ben dahil herkes sasirmisti. canım çöp şiş çekti et yani. Oturdum yedim ama o son oldu bidaha da hiç çekmediiki kızım olucak
Demek ki buna bakmıyor belki kesin bir cevap bulabilirim diyordumBen bunlari kizima hamileyken yasadim
Ben kızımda çok limon yemiştim. Belki mide bulantım kızımdaki gibi olmayacaktır ama buda kızdırTuzlu, acı ve ekşi şeyler istedim hep. Oğluşum olucak
Benim deli gibi midem bulanıyordu, iki ilaç atıyordum geceleriBen kızımda çok limon yemiştim. Belki mide bulantım kızımdaki gibi olmayacaktır ama buda kızdır
Galiba öyle biraz meraklı bir kişiliğe sahibimBenim deli gibi midem bulanıyordu, iki ilaç atıyordum gecelerisanırım kesin bisey yok şu kız bu erkek diye:))
Galiba öyle biraz meraklı bir kişiliğe sahibimbir sürü şey bakıyorum cinsiyet tahminiyle ilgili
İkizmi ya benimde ikiz kardeşim var annem anlatır yardım edenin yoksa zor oluyor diye ama Allah bir şekilde kolaylığını veriyor der hepBenim bir kız bir erkek
Hiç sevmezdim yoğurdu kaşık kaşık yiyorum. Turşu ve acıyı efffsane istiyor canım. Tatlıdan tiksindim diyebilirim. Bence yediklerimizin cinsiyetle alakası yoktur ya
Aminn hepimiz evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım inşallahİkizmi ya benimde ikiz kardeşim var annem anlatır yardım edenin yoksa zor oluyor diye ama Allah bir şekilde kolaylığını veriyor der hepAllah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım. Senin ikisinede uyumlu istemiz galiba ben kızımda süt ürünleri tüketemiyordum
Aminn hepimiz evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alalım inşallahbakalım en olmadı kafama huni takar gezerim
Ya çok kafa karıştırıcıAsla et yumurta süt gbı seyler tuketen biri degılım normalde. Hiç sevmem ama deli gibi et süt yumurta tükettim hamilelğmde.Suan goresım bıle yok. Oğlum oldu.
Bence vücutta neyin eksikliği varsa vücut onu arıyor.
Kuru meyveleri cok severim ama nefret etmiştim hamileliğmde.
Son aylarda da surekli karpuz üzüm nektarin yedim.
Yaa ben şimdilik “aman yavrularım” modundayım, tüp bebekle hamile kaldım o yüzden biraz daha aşırı duygusal bakıyorum sanırımsonra biraz büyüsünler bir sarılmaları yetiyor benim kızım çok haraketliydi annem gelirdi bazen tek olduğu halde deliriyor insan bazen
Ayva yerdim tatlı şeylerden tiksinmistim ki severim normalde kesin kız diye ne sevinip elbiseler alıyordum Oğlum olduAslında Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin ama genede insan o kadar çok merak ediyorki merak etmeden duramıyorum. Et lafı duymak istemiyorum kızım var oyuncak köftesini bile gözüm görmesin yaniama şuan sebze yemekleri yemeği çok istiyorum, yoğurt aklıma gelip duruyor ve arada çikolata istiyorum. Çok karışık gibi geldi sizce ne olabilir. Siz neler yaşadınız.
Öyle canım bunlar işin şakası sağlıklı olsunlarda, kızıma baktıkça hep duamdır Allah'ım kimseye aratmasın isteyen herkese versinYaa ben şimdilik “aman yavrularım” modundayım, tüp bebekle hamile kaldım o yüzden biraz daha aşırı duygusal bakıyorum sanırımSağ olsunlar da, varsın olan uykularıma olsun
Ya çok kafa karıştırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?