valla benim 14 haftada doktor erkek dedi %90 tatlı yiyordum deli gibi ve hala tatlıcıyım sonra 18 haftada gittiğimzide kızım olcağını öğrendim kesin olaraktan :))) yani ye tatlıyı doğur atlıyı bitti gitti:)))
ben de 16.haftada öğrendim.oğluşum olacağını. ama hep erkek diye hissediyordum.severken oğluşum diye seviyordum. gerçekten anneler hissedermiş ya. doğru.
arkadaslar öncelikle kiziallah hepimize saglikli evlatlar nasib etsin.Ben 19+1 haftalik hamileyim yurt disinda oldugum icin 20. haftadan önce cinsiyet söylenmiyor.cok merak ediyoruz icime erkek gibi doguyor ama kizi olsun istiyorum ayin 17 sinde dr gidicem kesin bisey söyler galiba.
selam
Normalde 20 haftalikken soyluyorlar ama benim 18 haftalikken soylediler. randevumu yanlis hesaplamis hastane gorevlileri ve beni 18 haftalikken cagirdilar. doktor da bir bakayim eger herseyi gorebilirsem kontrollerimi yapacagim dedi ve cinsiyetini de soylerim dedi. Kiz oldugunu soyledi ama ben emin olmak icin tekrar bir ultrasona girecegim ozel doktorda cunku malesef yurtdisinda 2 kez ultrasona koyuyorlar ve 2. kez ultrasona koyduklarinda cinsiyeti soyluyorlar yani bir daha sorma sansim yok :-(
Ben de kiz olmasini istiyordum. doktor kiz dedigi zaman oyle sevindim ki! ama sonra icimi korku sardi... ve ozel bir doktorda tekrar emin olmak icin ultrasona girmeye karar verdim.
Insallah sen de ayin 17 sinde kizin olacagini ogrenirsin.
sevgiler
canim cok saol insallah.yarini sabirsizlikla bekliyorum.ben özel doktora gidiyorum bastan beri.okadar israrimiza ragmen bisey soylemedi.
mor lahana testi nedir.pardon.