bende yanlızca 3 kilo aldım.şu an 19 hafta hamileyim.yani cildim güzelleşti.midem bulanmadı.en fazla elma çekti canım.hiç tiskinmeden yedim... 2 temmuzda kesin öğreniyorum karnımın şekli yanlızca önde yanlarım dolu değil yani....ama bakalım hayırlısı öğrendiğimde sizinle paylaşacağım....ya birizle şeyi çok merak ettim.bebek gizleyince kız mı oluyor.....yani erkeklerde kendini gizlermi..benimki 4 aylıkkken baktırdım görünmedi dedi doktor.....bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim bu konuyla ilgili
sen hangi ulkedesin? Neden ozele gidiyorsun ki?
almanyadayim canim özel türk doktor buldukda ondan.bu arada dr gittik bebegim arkasini dönmüstü.göremedik
himm uzuldum peki ne zaman gideceksiniz tekrar ultrasona?
bayadır girmiyodum dualarla bebeşimin sorunu düzeldi inş böbreklerinde sorun vardı geçti şimdiye doğması lazımdı doğmuyo bi türlü son bi hafta daha beklicez bu hafta kendi gelmezse dr getircek artık önce ben onu istemedim şimdide o beni istemiyo galiba ama gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum hele ablaları meraktan çatlıcak hep kız dediler ama son anda bi süpriz olurmu acaba kaydirigubbakcemile3