erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir.kaç haftadan sonra cinsiyetini öğrendiniz

bende yanlızca 3 kilo aldım.şu an 19 hafta hamileyim.yani cildim güzelleşti.midem bulanmadı.en fazla elma çekti canım.hiç tiskinmeden yedim... 2 temmuzda kesin öğreniyorum karnımın şekli yanlızca önde yanlarım dolu değil yani....ama bakalım hayırlısı öğrendiğimde sizinle paylaşacağım....ya birizle şeyi çok merak ettim.bebek gizleyince kız mı oluyor.....yani erkeklerde kendini gizlermi..benimki 4 aylıkkken baktırdım görünmedi dedi doktor.....bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim bu konuyla ilgili

bende yanlızca 3 kilo aldım.şu an 19 hafta hamileyim.yani cildim güzelleşti.midem bulanmadı.en fazla elma çekti canım.hiç tiskinmeden yedim... 2 temmuzda kesin öğreniyorum karnımın şekli yanlızca önde yanlarım dolu değil yani....ama bakalım hayırlısı öğrendiğimde sizinle paylaşacağım....ya birizle şeyi çok merak ettim.bebek gizleyince kız mı oluyor.....yani erkeklerde kendini gizlermi..benimki 4 aylıkkken baktırdım görünmedi dedi doktor.....bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim bu konuyla ilgili

benimde canım hep yeşil elma istiyordu.. ve ilk bi ağırlık sağ tarafımda hissettim ebeye sağlık ocagına gittim sağda gibi dedim ovvv ozaman erkek dediydi inanmadım ama kafamda hep yer etti cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde hep kapadı elleriyle :))) ve sonunda detaylıda oğlan oldugunu öğrendim :)) BİDE Bİ HURAFE AMA erkek anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirir derler kendini aynada nasıl görüyorsun :))) bir baq derim göbeğin dik sanırım buda erkek belirtisi kız yayarmış :KK70: benimki basket topu gibi önümde

valla arakadaşlar her gören bana senin kesin oğlun olacak karnın sivri ve yanları boş top gibi dediler.aşermelerimde o yönde oldu canım genelde et ve tuzlu gıdalar çekti.cildimde hiç bozulma olmadı aksine güzelleştiğimi sölüyorlar kiloyu sadece göbeğime aldım arkadan hiç hamile olduğum belli bile değil.şuan 21. haftam bitmek üzere 4 kilo aldım o da dediğim gibi yalnızca göbeğe gitti.ayrıntılı ultrasonda geçen hafta kesin öğrendik ki prensesimiz geliyormuş.yani bunlar hurafe yok göbek şekli yok aşerme yok kalçalar genişler kızda cilt bozulur.bünye meselesi sanırım.Allah herkese sağlıklı evlatlar versin.hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

ben 13.hafta ogrendım oglum olucanı hep tatlı yerdım halada yıyorum:)))

16. haftada doktorum%90 erkek dedi.şuan 17.haftadayım.ilk 2 ay hiç bi değişiklik olmadı ama sonrasında etten tiksindim 4. aya kadar mide bulantım geçmedi sadece meyveyi iştahla yiyodum diğer herşeyi zorla yiyodum.şuan çok şükür normale dönüyo gibiyim..sizce alışverişe çıkıp maviş kıyafetler almak için erken mi?

bayadır girmiyodum dualarla bebeşimin sorunu düzeldi inş böbreklerinde sorun vardı geçti şimdiye doğması lazımdı doğmuyo bi türlü son bi hafta daha beklicez bu hafta kendi gelmezse dr getircek artık önce ben onu istemedim şimdide o beni istemiyo galiba ama gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum hele ablaları meraktan çatlıcak hep kız dediler ama son anda bi süpriz olurmu acaba kaydirigubbakcemile3

bayadır girmiyodum dualarla bebeşimin sorunu düzeldi inş böbreklerinde sorun vardı geçti şimdiye doğması lazımdı doğmuyo bi türlü son bi hafta daha beklicez bu hafta kendi gelmezse dr getircek artık önce ben onu istemedim şimdide o beni istemiyo galiba ama gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum hele ablaları meraktan çatlıcak hep kız dediler ama son anda bi süpriz olurmu acaba kaydirigubbakcemile3

Ahududu çayı doğumu başlatıyormuş diye duymuştum.Bu yüzden erken dönemlerde içmem tehlikeliymiş.O kasların kasılmasını sağlıyormuş diye duymuştum.Allah hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin

Ben bebişimin cinsiyetini bugün öğrendim. Oğlumuz olacak inşallah :emir_bebek:
16+4'te öğrendim :nazar:

bende 16+3 te öğrendim kızlar. kızım olucakmış.

Mjoyy bu dogum çizelgesini nereden ve nasıl yapiosunuz bende 6 haftalik hamileyim ikinci bebeğime .çizelgeleri gördüm çok hoşuma gitti bende istiyorum

kızlar 15. haftamda doktor kız olabilir dedi.KEsin söyleyemedi.Değişmez dimi kızdır yani.Off hiç bişi alamıyorum.Bu doktorlar neden kesin demez.Hiç aranızda değişen oldu mu?

ben 12.nci haftada ögrendim bi kızım olacagını drum genede belli olmaz demişti daha sonra girdigim ultrasonlardada kesin olarak kızım olacagını teyit etmiş olduk

17+6 haftalık hamıleyım tatlı düşündükçe ılk gunden beri mıdem kalkıyor yıyemıyorum ama mayhoş ve ekşi seylerı seve seve yıyorum... gorenler kesın kız senın kı deyıp duruyorlardı ama bebişim erkekmişş :)))

12.haftada kız gibi 15.haftada %80 erkek 19.haftada %100 erkek Şuanda 1 aylık oğlum var

15.hafatada ögrenmıstım ben.sabah blantıları çok oluyosa erkek falan demıslerdi öyledı benım.karnın bıde füze gibi büyüyo ozaman kesın erkek.ayrıca nekadar dogru bılmıyorum babada sızınle bırlıkte kilo alıyosa erkek oluyomus

Bende 15.haftada ögrendım ama hıc bulantım cıkarmam olmadı...Banada bulantın cıkarman cok olmuyorsa erkek demıslerdı... :))) bebegım erkek :))) karnımda top gıbı ufacık cıktı :))

X