A
ademir
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi panikatak
kız burda da mı senkaydirigubbakcemile3 24. haftada net görmeme ihtimali çok düşük canım.
ben 21 haftalık oldum. çok ekşi turşu yiyodum herkes kız diyodu ve doğru tahmin ettiler. tatlı çok fazla yiyemiyorum hala aklım fikrim turşu da. ve kızım olacakkhihoyyyt
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ama herkeste bu sonuç çıkmıyo
ebnımde cok basım agrıyo
mıgrenım var
hamılelık mıgrenı tetıklıyo dr normal oldugunu soyledı
korkma cogu hamıle bas agrısı ceker
BENDE TAM TERSİ DİYE BİLİYORUM.
KIZ BEBEK ANNENiN GÜZELLİĞİNİ ALIR, ERKEK BEBEK ANNEYİ GÜZELLEŞTİRİR.
KIZ BEBEKTE KARIN YAYVANLAŞIRMIŞ, ERKEKTE SİVRİLEŞİRMİŞ.
BU BELİRTİLERE BAKILIRSA BEN ERKEK BEBEK ANNESi OLACAĞIM.
AMA HEP EKŞİ YEDİM, HATTA TATLI OLAN HERŞEYDEN TiKSİNDİM.
ÇOK YOĞUN BULANTILARIM OLDU....
BU BELİRTİLERE BAKILIRSA DA KIZ BEBEK ANNESİ OLACAĞIM.
BENİMKİ 12. HAFTA ve 16. HAFTA DA GÖSTERMEDİ.
SIRF MERAKTAN 18. HAFTADA DA GİTTİM YİNE GÖSTERMEDİ.
BAKALIM CUMA GÜNÜ 20. HAFTA DA GİDECEĞİZ. İNŞALLAH O GÜN HAYIRLISIYLA ÖĞRENİRİZ.
herkese merhaba siteye yeni üye oldum.24 haftalık hamileyim 13 yaşında bir kızım var bunun erkek olması için hem çok dua ettim hemde öyle hissediyordum bügün detaylı ultrasonda doktor kızım olacağını söyledi elimde değil bir türlü kabullenemedim en önemlisi tabiki sağlıklı ve hayırlı evlat olması ama rabbime inşallah tek yanılgısı cinsiyeti olur diye dua ediyorum hem hayırlı hem sağlıklı bir oğlum olsun diye.hiç detaylı ultrason sonrası kız söylenip erkeği doğan oldumu.
ilk çocuğun anneye benziyosa kız babaya benziyosa erkek derler belki batıl ama hepte tuttu şu ana kadar eğer arada düşük fln yoksa doğru çıktı benimde kızım aynı babası ve ben ilk aylarda rüyamdada gördüm oğlum olacağını ve erkek dediler ultrasonda bizde gördük resmen erkek hayırlısı diyelim . ama iki kardeşin aynı cinsiyetten olamsı da çok güzel bir şey bence kızım bi kız kardeşi olsun isterdim dertleşeceği sırlarını paylaşacağı bi kardeş ne güzel olurdu sakın üzülmeyin rabbim hayırlısı neyse onu verir :CüvCüv::Saruboceq:hayırlısı
olsun ama bende oglum var 6 yasında bırde kızım olsun cok ıstıyorum ama olmayacak bılıyorum cok üzülecemm ama ılk hamılelıgımde hıc mıdem bulanmadıı ve ve cok yıyordum ıkıncı hamılelıgımde cok ıstahzısım ve mıdem cok bulanıyor kasıklarım cok agırıyor sızce kızım olurmuu
rabbim herkesin gonlune gore versınÇok üzgünüm çoook
ewt cnm benimde kızımda bulantım çok olmuştu bunda çok daha az bulantı oldu ekşi istiyor cnm tatlı olmasada olur hayırlısıyla gelsin bebeklerimizevet oglum aynı bana benziyor kopyam dıyorlar inşallah kızım da olur o duyguyu yasarımm tabıkı herşeyden önce hayırlı ve eli ayagı duzgun olsun ama işte gonlum hep kız ıstıyor hayırlısı dıyelım ama oglumda hıc bulantı yada ıstahzızlık yasamadım bu hamılelıgım cok farklı gecıyor kısmet herşeyy :teselli: