Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim yok cnmoglumun resmını goruyormusun resım koydum ama oldumu bılmıyorum:CüvCüv:
biz 27 haftalık oldukamin inşallah kacıncı ayın benım 2 aylık olduu
6.5 aylık haftaya yedi oacaz aslında doktorlar genelde hafta hesabı yapıyorlar ewt erkek bekliyorum . cinsiyeti 13 haftadan sonra doktorlar isterlerse söylüyorlar tabi bebek gösterirse ama en kesin sonuç 20 haftada olur yani 5 aylık olunca bencehaftalık olarak anlamıyorumm ama 5 ay falan sayılır erkekmıydıı seninn
benımde ıkıtane dunya tatlısı kızım var sımdı 3 uncuye hamıleyım ve 18 haftalıgız gecen hafta dr gıttıgımde dr seklı kız gıbı ama kesın degıl dedı bundakı gebelıgımdekı degısıklık ıse kızlarım kasıklarımdaydı ve ılk haftalardan dogana kadar hep tatlı yedım hemde o bıcım yanı bunda ıse cok eksı yıyorum hemde delıcesıne ozellıkle lımon ve buda gobegımde kasıgımda hıc hıssetmedım ılk kıpırdamasını 2 aylıkken hıssettım okadar cok tembel olece yatıyor sıpam bakalım kesın cınsıyetımız bellı olunca yazarım buraya