kız bebek bekleyenlerin çok güzelleştikleri,tam tersine ıse oğlan annelerinin çirkinleştiği sğylenir 14haftadan sonra
ben de bir tuhaflık mı var acaba kızlar ? 5+6 ama ne öyle rahatsız edici bi bulantı var ne de aşerme gibi bi şey, sadece kokulara karşı biraz daha hassas oldum o kadar.... herşey yolunda mı acaba , dr 11 şubatta gel dedi, bir görseydim bebişi hayırlısıyla soru işaretleri silinirdi belki
çakıltaşı, hamileliğimiz beraber ben de 5+0 dayım bugun, son adet tarihini söyler misin? benim 3 ocak
kaç günde öğrendin hamile olduğunu yni 1 hafta içinde belli olurmu eşim ve ben denemelere yeni başladıktakızlar ben güzelleştim,hafif kalçalarım çıktı,canım acı ve ekşi çekti,fazla aşermedim ayrıca rüyamda hep erkek bebeişim olacağını görmüştüm veee 13 hafta 5 günlükken kızım olacağını öğrendim.:asigim:
canım ne zaman gidiyosun kontrole:)
bende cuma gidicem:)
canım ben cumartesi gidicem. ayrıntılı ultrosona giricem. orda belli olur galiba cinsiyeti. gecen cumarteside gittim doktor erkek olabilir dedi ama kesin bişey söylemedi. sen benden 2 hafta önde gidiyorsun. senin bu hafta kesin belli olur. ben bide senin üçlü tarama test sonucunu çok mrk ediyorum. ikimizde kader kurbanıyız sonucta :uhm: