8 hf gebeyim midem cok bulanıyo akşamları bir kez kusuyorum..uykusuz ve aç kalırsam artıyor..halsizim.iştah yok..canım şunu çekti demedim daha.6 haftalıkken başladı bulantılar..meyve tatlı yemiyorum.yani zorlasam belki yerim ama aklıma gelmiyor.eskiden cok düşkündüm tatlıya hergün yerdim şimdi 2 haftadır ağzıma sürmedim.makarna ,pilav, peynirli gözleme, yogurt ,peynir ,yumurta yiyorum.biraz da ızgara et döner yiyebiliyorum.akşam 9 gibi uyuyorum sabah 6 da kalkıyorum.sabahtan cok akşam kötüleşiyorum.göğüs uclarımın rengi koyulastı.hamile kaldığım gece kaplan yavrusuna süt verdiğimi gördüm.mavi renk gördüm.ama hamile kaldıktan sonra kucağıma kız bebek verdiler mavi kıyafet içinde..acaba kız mı olcak diyorum.eskiden erkek doğardı.şimdi kafam karısık..
Sizce bu belirtilere göre ne olabilir?
sizin ki erkek sanırım.
merhaba tuttumu çin merak ettim :)İlk gebeligimde aşırı tatlı yiyodum normaldede tatlyı severim bulantm 1 kere oldu kafamı kaldıramycak kadar kötu olmuşdum ama sonra geçti mandalina ve simit aşermişdim onlarn dışında çikolata 2 gunde kavonoz sarelle bitiyodu yarm saatde 5 tane çikolata gofre yedgmi bilirim dunyalar tatlısı oglum oldu bunda çok sevdigim tatlıyı hiç diycek kadar yemiyorum bulantm çok çıkartmyorum ama aklma yemek geldkce bulanıyorum et çekiyo canım aywalık tostu falan 9 haftalgm şimdi cin takviminde kiz gorunuyo oglum tutmuşdu rus takvimi varmış ondada kız gorunuyo ogluma yaptm dogru çıktı hayırlisiyla saglıgı sıhatiyle doğsun da kız erkek farketmez inşan merak ediyo tabi ama hakkımızda hayırlısi
merhaba tuttumu çin merak ettim :)
Slm arkadaşım şöyle söylim tatlı yersen oğlun ekşi yersen kızın olur derler külliyen uydurulmuş bişey hiç alakası yok ben ekşi de yemedim hele tatlı hiç yemedim acı yedim bol bol canım acı istedi hep ama sonucunda oğlum oldu yani belli olmuyo arkadaşım denk gelirsede şans bence benim bebeğim 23. Haftada gösterdi kendini 16. Haftada erkek gibi ama net göstermiyo dedi bebeğimde hep bacaklarını kapattı ultrason günleri yada uyudu göbek kordonu bacaklarının arasında olduğu için ayırt edemiyodu doktorum nihayet 23. Haftada alenen açtı bacaklarını alın ne meraklısınız görün diye :)slm anneler, anne adayları...
size sorum 2 tane
1- erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir?
2-cinsiyetini ne zaman öğrendiniz, kaçıncı haftada???
şimdiden teşekkür ederim.hamile olanlara hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim.a.s.