erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir.kaç haftadan sonra cinsiyetini öğrendiniz

10+4 tü çk yakın bi aile dostumuz du dr. :KK55: erkek gbi dedi. ve oğluşumuz gelio:nazar:

gerçekten çok erken tahmin etmiş doktor
ben de meraktan çatlıyorum
genelde erkek bebekler daha erken gösterirmiş :)
ben 11 haftayı doldurdum ama 12yi bekliyorum inşallah haftaya gsterir bebeğimm:KK8:

gerçekten çok erken tahmin etmiş doktor
ben de meraktan çatlıyorum
genelde erkek bebekler daha erken gösterirmiş :)
ben 11 haftayı doldurdum ama 12yi bekliyorum inşallah haftaya gsterir bebeğimm:KK8:

inş. cnm ama hepsi sölemez o kdr erken yanılmamak için 14-15.haftayı bekleyebilirler,kemik yapısından anlıyolarmış yoksa o kdr erken bişi göremezler:KK34:

kız bebek bekleyenlerin çok güzelleştikleri,tam tersine ıse oğlan annelerinin çirkinleştiği sğylenir 14haftadan sonra

ben düşük yapmazsam kızım olacaktı demekki kim görse senin cildin güzelleşmiş sacın cok güzel sende ayrı bi güzellik var tabbiii hamile oldugumu bilmiyordum çok övgü alıyordum sonra beişim düştü.

inş. cnm ama hepsi sölemez o kdr erken yanılmamak için 14-15.haftayı bekleyebilirler,kemik yapısından anlıyolarmış yoksa o kdr erken bişi göremezler:KK34:

canım kemik yapısıyla bakanlara pek güvenmeyin derim beni görümcemin 2 çocuğunada 2li testlerde ve bi süre erkek dediler kesindi ama ikiside kız çıktı hayırlısı olsun bence

Benim hiç belirtim yok. Mide bulantısı, kusma, ağrı sancı, aşerme, iştahsızlık, uyku hali vs. Öğrendiğimden beri iştahım çok açık herşeyi yiyorum sabahları kalktığımda ve acıktığımda midem kazınıyor açlıktan. Pantolonlarım tam geliyor 36 bedenim eskiden tam dulduramıyordum. Göğüslerimde sadece adet öncesi şişkinlik gibi, sancısı falan yok. Hafif göbeğim çıkmış arkadaşlar öyle söylüyor. bir tek bulaşık deterjanı kokusu çok kötü geliyor biraz tiksindim. Sizce bebeğimin cinsiyeti ne:)

Benim hiç belirtim yok. Mide bulantısı, kusma, ağrı sancı, aşerme, iştahsızlık, uyku hali vs. Öğrendiğimden beri iştahım çok açık herşeyi yiyorum sabahları kalktığımda ve acıktığımda midem kazınıyor açlıktan. Pantolonlarım tam geliyor 36 bedenim eskiden tam dulduramıyordum. Göğüslerimde sadece adet öncesi şişkinlik gibi, sancısı falan yok. Hafif göbeğim çıkmış arkadaşlar öyle söylüyor. bir tek bulaşık deterjanı kokusu çok kötü geliyor biraz tiksindim. Sizce bebeğimin cinsiyeti ne:)

broken ,senle aynıyız .ben de çok merak ediyorum cinisyetini.bu arada bulantım bu hafta başladı yavaştan yavaştan :KK34:

benimde bulantı kusma tiksinme aşerme başağrısı gibi hiç bi belirtim olmadı, kiloda alamadım aksine verdim...12 haftalık hamişim doktor %70 kız dedi...bakalım 10 gün içinde kesin söölerim dedi on gün sonra tekrar gidicem ikili tarama sonucunuda öğrenicem o zmn yazarım yine :nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar,
ben asla erkek yada kız bebeğin belirtileri olduğuna inanmıyorum..
...ama ben de sizler gibi duydum..
yok erkek bebekte mide bulantısı olmazmış kızda olurmş..yok miden yanarsa saçın çıkarmış..yok karnın sivriyse bebek erkekmiş..
ben 2 hamileliğimde de kayda değecek kadar bulantı yaşamadım bebeklerimin ikisi de kız..bana senin bebeğin erkek diyorlardı hep..
arkadaşımın bebeği erkekti ve midesi çok bulanıyordu..

benim doktorum 11 hafta 6 günlükken yüzde 95 kız demişti..şimdi 33 haftalığım hala kız diyor...

ayy arkadaslar cok sacma yaaa kiz erkek sundn sey bundan sey olurmuss... bence hep psygolojik, kafaya ne koyuosan onu hissediosun haha :KK70: biz cok merakli milletiz ondan hep birseye bi sebep uyduruyoruz.. boyle seylere ben sahsen inanmiyorum ama yorumlari okuyunca inanasim geliyorr :KK70: bende basladim biseylerden suphelenmeyeee ayy kizlar alemsinizzzz..

İlkhamieliğimde müthiş mide bulantılarım oldu karnım çok sivriydi... Arkadan hamile olduğum belli olmazdı ve kızım oldu,....

Şimdi ise mide bulantım daha azdı ama hala devam eden kasık sancılarım var... Karnım da çıktı belim de kalınlaştı ve yine kızım olacak

İki hamileliğim de birbirinden oldukça farklı ama cinsiyetler aynı...:KK33:

Annemin dört kızı olmuş ve bana dedi ki hepinizin hamileliği farklıydı... Yani tüm bunlar cinsiyetten kaynaklanmıyor.

Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin...

merhaba kızlar bende cok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini. Sağlıklı olsun başta eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsunyavrumun gerisi çok önemli değil.
Allah biliyor ya gönlümden hep kız geçiyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 31 inde öğrenirim büyü ihtimal paylaşırım sizlerle de.
belirtilere gelince aş ermem pek bi olmadı açken herseyi yemek istedim.
mide bulantım olmadı bazen bazı seylerden tiksindim lokmalar agzımda büyüdü.
ara ara bel ara ara karın agrılarım oldu.
eşimin çok üstüne düştüm ona daha cok aşık oldum :KK70: ( bu bir belirtimi bilmiyorum)
onun dışında herşey yiyip içiyorum.

Kızımda bende eşimin üstüne çok düşmüştüm.ama 3 oğlu olan bir tanıdığımda eşinin üstüne çok düşüyordu hamileliklerinde yani bu bir kriter değildir sanırım:) tabi bu tarihe göre cinsiyet belli olup bebeğin kocaman olmuştur bile

Kızımda yazılan bütün belirtiler erkek gözüküyor ama benim kIzım oldu şimdi 8 haftalık hamileyim kızımla benzer belirtiler var ama benzer olmayan şeylerde var bakalım ne olucak

Genelde kız uyku erkek mide bulantısı yapar diolar bana topikte okuduğuma göre pek tutmuyo sanırım:KK37:
Bende tuttu ama 4ay kustum ve oğluşum olduEn Büyük TÜRKİYE:emir_bebek:

Bende hamile oldgmu öğrenmede önce erkek bebek gördüm hamile oldgumdada hep erkek bebek gördüm Rüyalarımda ilk zamnlar bulantilarim oldu çok Çin takviminde kiz çıktı o tutmadi ama ben hep erkek hissetmistim tuttu oglum olucak inşallah

birçok söylenen şey çok da net çıkmıyor.. 9. haftadayım bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama tabi öncelikle allahtan hayırlısını diliyorum..

hele çin takvimi kesinlikle doğru olmayan bir şey.. doğru olsaydı en basitinden benim erkek olmam lazımdı :KK1:

15 haftalık iken cinsiyeti öğrendim yani dün

bütün ama bütün belirtiler ben kızım diyordu şöyle ki üstten hiç kilo almadım hep alttan aldım göbeğim yayvan gögus uclarım açik renk koyu olmadi hep ekşi yedim tatlıdan tiksindim diyebilirim her gören iddaya girerim bu kiz dediler hep kiz isimlerine yöneldim bikac tane buldum bile ve sonuç erkek Demekki herkese gore belirtiler farkliymis Allahimin gücüne gitmesin biraz hayal kırıklığım oldu ki ben hep hayırlı saglikli evlat diledim sadece cok etkilendim herkesin sozunden. birde ders cikardim evdekiler disinda bidaha kmseye cinsiyet ogrenmeden hamile oldugumu soylemeyecegim cok etkilediler beni

herkese hayirli ve saglikli evlatlar dilerim kiz olmus erkek olmus onemi yok aslinda evlatsiz kalmak en kotusu

Genelde kız uyku erkek mide bulantısı yapar diolar bana topikte okuduğuma göre pek tutmuyo sanırım:KK37:
Bende tuttu ama 4ay kustum ve oğluşum olduEn Büyük TÜRKİYE:emir_bebek:
ben uykudan kafami kaldıramadım ve hiç bulantımda olmadı ama sonuç erkek

X