10+4 tü çk yakın bi aile dostumuz du dr.erkek gbi dedi. ve oğluşumuz gelio
gerçekten çok erken tahmin etmiş doktor
ben de meraktan çatlıyorum
genelde erkek bebekler daha erken gösterirmiş :)
ben 11 haftayı doldurdum ama 12yi bekliyorum inşallah haftaya gsterir bebeğimm
kız bebek bekleyenlerin çok güzelleştikleri,tam tersine ıse oğlan annelerinin çirkinleştiği sğylenir 14haftadan sonra
inş. cnm ama hepsi sölemez o kdr erken yanılmamak için 14-15.haftayı bekleyebilirler,kemik yapısından anlıyolarmış yoksa o kdr erken bişi göremezler
Benim hiç belirtim yok. Mide bulantısı, kusma, ağrı sancı, aşerme, iştahsızlık, uyku hali vs. Öğrendiğimden beri iştahım çok açık herşeyi yiyorum sabahları kalktığımda ve acıktığımda midem kazınıyor açlıktan. Pantolonlarım tam geliyor 36 bedenim eskiden tam dulduramıyordum. Göğüslerimde sadece adet öncesi şişkinlik gibi, sancısı falan yok. Hafif göbeğim çıkmış arkadaşlar öyle söylüyor. bir tek bulaşık deterjanı kokusu çok kötü geliyor biraz tiksindim. Sizce bebeğimin cinsiyeti ne:)
broken ,senle aynıyız .ben de çok merak ediyorum cinisyetini.bu arada bulantım bu hafta başladı yavaştan yavaştan
merhaba kızlar bende cok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini. Sağlıklı olsun başta eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsunyavrumun gerisi çok önemli değil.
Allah biliyor ya gönlümden hep kız geçiyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 31 inde öğrenirim büyü ihtimal paylaşırım sizlerle de.
belirtilere gelince aş ermem pek bi olmadı açken herseyi yemek istedim.
mide bulantım olmadı bazen bazı seylerden tiksindim lokmalar agzımda büyüdü.
ara ara bel ara ara karın agrılarım oldu.
eşimin çok üstüne düştüm ona daha cok aşık oldum( bu bir belirtimi bilmiyorum)
onun dışında herşey yiyip içiyorum.
ben uykudan kafami kaldıramadım ve hiç bulantımda olmadı ama sonuç erkekGenelde kız uyku erkek mide bulantısı yapar diolar bana topikte okuduğuma göre pek tutmuyo sanırım
Bende tuttu ama 4ay kustum ve oğluşum oldu