erkek yada kız bebeğin belirtileri nelerdir.kaç haftadan sonra cinsiyetini öğrendiniz

benimde tatlıyla aram yok bebeğim erkekmiş,hatta turşu suyu aşermiştimohaoldumsmile

ya benimde kızımda hep tatlı aşerdim hatta üç kızımda tatlı çekti hep canım· bu sefer tatlıdan tiksiniyorum hamileliğim boyunca hiç tatlı yemedim desem doğrudur ama yorumları okuduğumda erkek bebek bekleyenler tatlı aşeriyomuş hiçbişey anlamadım bu işten ya.....

sude canim bende kizimda o kadar eksi ve tuzlu yedimki o yesil erikleri biri elimden alacak gibi nasil cignemeden yutardim oglumdada tam bir tatli hastasiydim birde et kizimda 9 ay boyunca et ve tatli kesinlikle yemedim o derece tiksindim oglumda tam tersi eksiden tiksinmistim simdi 3 bebege hamileyim kiz dediler ayni oglumdaki belirtiler var acayip tatli yiyorum bide et eksiden nefret ediyorum ama bu defa cinsiyet farkli bence alakasi cinsiyetle

aynen, acayip şekilde sinir vardı ilk 3 ay, ayrıca doktor 13-14 haftayken erkek dedi, ama çin takvimi tuttu :) kızım var

ben oglusumda tuzlu yedim.ama bu sefer tatliyi hic sevmeyen bende tatliya düskünlük oldu. ve kizim olucak kismetseoglumu 16.haftada ögrenmistim.. bundaysa 17.haftda kiz dendi,20.haftada tam kesinlesti..

bende kızlarda tatlı yerdım öylekı komsular gormesın dıye cıkolata posetını saklayarak gıderdım ewe

bende kızlarda tatlı yerdım öylekı komsular gormesın dıye cıkolata posetını saklayarak gıderdım ewe

bende çok fazla ekşi ve tuzlu yedim ayrıca çok fazla et aşerdim kurban bayramında bile gözüm doymadı diyebilirim halada yiyorum.Bütün belirtiler erkek karnım sivri çin rus biortim hepsi erkek diyor 3 aydan beri hareketlerini hissediyorum erkek çabuk oynar derler yüzük testindede erkek çıktı rüyamda da hep oğlum oldugunu gördüm hatta isim bile söylediler rüyamda....Gel gelelim 16.haftada kıza benziyor dedi ayrıntılıda sordum ne bekliyosunuz dedi bende daha önze kız dediler dedim evet kız dedi.25. haftada yine sordum artık kesinmi alışveriş yapcam diye bacakları kapalı ama kıza benziyor dedi bi türlü kesin demediler yaaa herşeyimi pembe aldım tokalar bile aldım kızıma.Ama hala kesin konuşmadıkları için ya erkekse diye insan kendini alıştırıyor çünkü

Ben bilinen herşeyi alt üst ettim sanırım ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ama ben hep ekşi yedim hala yiyorum ama oğluşum olacak =)) ve basenlerim büyüdü karnım da geniş erkek olunca sivri olurmuş ama yalan külliyen yalan oldu heheh 17. haftamda net olarak öğrendim =)))

et ve tuzlu seyler yedim 20 haftada ögrendim kizim olucak,hamilelimde cok rahat geciyor sükür :)

Ben hamileligim boyunca hep eksi yedim ve tuzlu cipsler karnimda sivri idi ve cildim cok temizdi hic sivilce akne felan yoktu herkes erkek olur dedi ama 16.haftada doktor kiz dedi ve kizimoldu..........

hamılelığımde guzelleşmiştim hep tatlı yedim ekşi lafını bıle duymak ıstemedım karnım basket topu gıbıydı kalçalarım buyumedi ve kızım oldu

ne tatlı ne tuzlu ne acı ne ekşi alakası yok arkadaşlar.cinsiyeti erkekler belirler.

Hicbirine kulak asmayın derim ben sahsen..Benim ilk bebegim ve herkes erkek gözüyle bakıyordu.Ekşi cok yiyorum tatlıyla aram hic yok + erkekte mide bulantısı olmaz dediler kızda olur.Benim hiç midem bulanmadı.Cirkinlesme falanda olmadı 16 Haftada ögrendikki kızmıs cok mutluyuz:)) Yani diyecegim oki belirtiler şuymuş buymuş kulak asmayın tam tersi olabiliyor.Herkese hayırlı dogumlar insallah..

bilmiyorum canım benim ilk kız oldu ve asırı eksiye ve tursuya dustum zatende öyle biliniyormus bide bende hiç bulantı olmadı cirkinlesme falanda olmadı suan tekrar hamileyim tam tesi belim agrıyor tatlı canım istiyor bulantım asırı var ve kırmızı ete aseriyom bakalım hayırllısı

bendeki belirtilerde aynı benim 8haftalık daha yanlız yüüzmde kızarıklıklar oluyo canım ekşi tuzlu istiyor tatlıyı cok sevmeme rağmen şuan hiç yiyemiyorum karnım öne gidiyor vucudum aynı kilo almadım ve bulantım pek fazla olmadı.bende erkek bebek olsun çok istiyorum siizn msjınızı okuyunca cok sevindim
bende baştan beri ekşi ve tuzlu şeyleri seviyorum......
tatlıyı çok severdim şimdi hiç yemiyorum..........
karnım öne doğru gidiyor.........
iki oğluşum olacak ikizlerime hamişim..................

cinsiyet belirtisi olarak tek gectigim nokta karnin bicimidir.
ablam hamileyken 7. aya kadar ögrenenemisti bebegin cinsiyetini.
hergün sora sora artik biktik ayni cevabi duymaktan (ögrenemedik ), o yüzden artik sormuyorduk :)
kiz hamileliklerinde dikkat ettiyseniz (ben dikkat ettim) gebenin karni yusyuvarlaktir.
ablam zayif oldugu icin onda cok göze batiyrodu 7 aylikken sanki heran doguracakmis gibi sis duruyordu karni. erkek hamileliklerindede yusyuvarlak degilde bi sivri durur. anlatamam canli sekli ile görmeniz lazim ozaman anlarsiniz ne demek istedigimi.

eskiden yengem anlatır karnın biçiminden bebeğin cinsiyetini bilirlermiş.yengem kendi çocukları ve

eltilerindeki bütün tahminlerinin tuttuğunu söyler.anneme ilk hamileliğinde seninki kız demişler

ultrason nerde o zamanlar.ikincide erkek demişler.ikiside doğru çıkmış

2 kız annesiyim ve 3. erkek bebeğe hamileyim. belirtilerinde fazla bir fark yok. üçündede 3,5 ay bitene kadar midem bulandı. kızımın birine hamileyken erkekmi diyolardı karnımı gören ama tutmadı.
erkek bebekte yaşadığım bazı farklılıklar: ayaklarım çok üşüyor. tatlı ve et istedi canım.bu belirtiler tutuyor sadece.

ben 16 haftalik hamileyim.

cinsiyeti ogrenemedik hala.

tatliyla pek aram yoki daha cok tuzlu ve eksi seyler yitorum. etten tiksindim yiyemiyorum.
simdiden karnim epey bir cikti. ama kendim kilo almadim. (yarim kilo-1 kg arasi isey aldim sadece)

yuzum guzellesmis oyle diyor herkes. sivilce falan cikmadi.
ama yanaklarimin ustunde minik minik bikac cil cikti.

benim neyim oacak sizce ????????????

ben ilk ögrendiğimde şekerli şeyleri seviyordum hatta et çok yemiştim o hafta 5. haftadan beri bulantım var ve et ,yağlı şeyler ,şekerli şeyler dahi görmek istemiyorum,şuanda tuzlu mısır patlatılırsa ,tuzlu çekirdek olursa,eriği tuza batırırsam oh ne güzel.hele tavuk suylu şehriyel çorbasına bayılırdım yaparken tiksiniyorum,kocam aç kalmıcanı bilsem hiç mutfağa girmem zoraki giriyorum.yayla çorbası seviyorum ekşi ve tuzlu oluyor ya sanırım bulantımdan kaynaklanıyor tuza düşünlüğüm ama tatlıyı dahi düşünmek beni tiksindiriyor.oğluma hamileyken çilek ve üzüm çok yedim ve yemek yapıyordum burnuma kokmuyordu ama oğlumda 3 aylıkken karnım sivrilmeye başlamıştı yani tam hatırlamıyorum bulantım aynı gibiydi ,bence karından farkediliyor.birde güzelleşmeden anlaşılıyor.kız anneleri çirkinleşiyor oğlan anneleri güzelleşiyor gün boyu yattığımdan büyürse oram buram büyür nasıl anlıcam bilmiyorum nasip rabbim hayırlısını versin.sağlıklı olsun zamanında doğsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…