erkek tipi saç dökülmesi sorunu

Erkek tipi sac dökülmesinde tepedeki saclar dökülür ama ense ve yandakiler dökülmez. Yalniz cok ince gücsüz hale gelir, bu yüzden de renkleri acilir.
saçlarım bölgesel degıl genel olarak seyreklık var ama fazlasıyla seyrek ilaç kullanmadan once güçsüz ve inceydı sımdı minoxil sayesındemı bılmıyorum diplerım kalınlast. simdi bölgesel degılse aslında yanlıs teşhis mı konuldu

internette miracle losyon diye bir formül var, özellikle erkek tipi dökülmeler için. bununla ilgili bir yazıyı bir aralar kk.da da okumuştum. bir bakın isterseniz.

ektirme belki iyi olabılır

baktır canım altında bu tür nedenler yatıyor ise ilaçla yerine saçların çıkabilir.

Bana Hacettepede aynı tehşis konmuştu düşün bir tahlil dahi yapılmadan sadece bir Dermatolog Endokrin uzmanına git demişti sonuç ne çıktı biliyor musun zaten kansızlık vardı troid çıktı o zamanakadar kullanmadıgım şey kalmadı haplar,minoxil, önemli olan doktorun detaylı tarama istemesi saç dökülmesinin bir çok nedeni olabiliyor.Kansızlık,Troid,Aşırı stres vs. uzar gider erkek tipi dökülme değildir o sanmam.

umarım öyledır benımde en azından nedenı bellı olur kullancagım ılaclar bellı olur. en kısa zamanda tahlil yaptırıcam. siz özel bi doktora gııderekmı anladınız

umarım öyledır benımde en azından nedenı bellı olur kullancagım ılaclar bellı olur. en kısa zamanda tahlil yaptırıcam. siz özel bi doktora gııderekmı anladınız
devlet hast.Endokrin veya dahiliyeye git kansızlık,troid vs. bakılsın sonuçları cildiyeye de gösterirsin daha sonra

Prp icin birsey yazmak istiyorum zamaninda arastirmistim yakinim icin oncelikle prp de kullanilan ayristirma kiti onemliymis sonrada nasil enjekte edildigi (igne disi dermoroller tarzi igneli aparatlarla enjeksiyon daha etkili kanisinda yaptiranlar)burada iyi arastirma devreye giriyor yani seansi 200 e yapan yerle 500 yapan yer arasinda kit ve uygulama farki vardir muhakkak (kit vs arastiran isi derinlemesine arastirip yaptiranlar var forumda dagitici firmadan bilgi alanlar falan yaptirirsaniz oralardanda bilgi alin)
Birde yogun dokulmelerde prp tek degil donusumlu mezoterapi ve sac lazeri ile yapildiginda daha iyi sonuclar aliniyormus lakin bunlarin hepsi rutin veya olagandisi gelisen dokulmeler

yani erkek tipi dokulme bildigim dht (hormon kaynakli)daha cok o hormonun baskilanmasina yonelik tedavi uygulanip bu tip uygulamalar destek olarak yapiliyor kaynak cozumune gitmeden bu uygulamalar bosuna para israfi gibi olur ucuz uygulamalarda degil (misal sac lazeri heryerde olan bir uygulama degil)

Eger imkaniniz varsa benim size tavsiyem sac konusunda uzmanlasmis dr bulunan sac klinigi veya ozel bir dr arastirip gitmeniz olur onlar sac uzerine uzmanlastigi icin o tarz kongreler baska ulkeleri takip yeni cikan urun vb normal bir cildiyeden daha etkili olabilir

Ayrica siz ektirmeye takilmissiniz ama sac tomurcugunuzda olan bir sikinti icin ekilen sacta tutmuyor gunumzde bir cok erkek 3,5 yil sonra yine dokuluyor diye ektirmeyebiliyorda yani sac ekimindeki basarida saglikli sac tomurcuguna kan vitamin hormon vs bagli

Birde kimseyi ithafen yazmiyorum yanlis anlasilmasin ama buralarda medikal cozum dr vs soz konusu olunca gizli reklam cok oluyor onada dikkat etmeniz tavsiyem olur

haklısınız tabı caresızlıkten ne dıcenı ne yapcanı şaşırıyor ınsan. arastırmadan yapılmaması gerek tabı

kuzenimin doğumdan sonra döküldü.
baya döküldü hemde.
ne yaptılarsa fayda etmedi çünkü saç kökleri ölmüş.
saç ektirme işlemi yaptı o da tutmadı üstelik de çok acılıydı.
ama rahatsızlık farklı olabilir.
onda yaramadıysa sizde de yaramaz diye bişey yok.
saç ekimi düşünebilirsiniz.

Minoxil işe yarıyor ama sürekli kullanmanız lazım bıraktığınızda eski haline geri döner. Travma mı geçirdiniz stresle ilgili de olabiliyor. Vitamin eksikliği, hormon bozukluğu vs yoksa minoxile devam etmenizi öneririm. Eşim kullanıyordu, fda dan onaylı saç dökülmesine gerçekten etkili bir kaç ilaçtan biri.

evet üniverste dönemınde buyuk stres yasattım kendıme gereksız yere saglıgımdan oldum tahlil yaptırıcam tekrar. sürekli derken nezaman kadar kullanıcam

evet üniverste dönemınde buyuk stres yasattım kendıme gereksız yere saglıgımdan oldum tahlil yaptırıcam tekrar. sürekli derken nezaman kadar kullanıcam
Gerçekten sağlığa stres kadar kötü etki eden bir şey daha yok, belki radyasyon olabilir. Belli bir zamanı yok kullandığınız süre boyunca saç folikülünü güçlendiriyor ve dökülmüyor saç. Kullanmayı bırakırsanız eski haline geliyor.

Minoxil kullananlar bilgi verebilir mi acaba?

tesekkur ederım

Minoxil kullananlar bilgi verebilir mi acaba?
bende erkek tipi sac dökülmesi oldugunu soyledı doktor ve minoxil verdı sacı besliyor sanırım uc aydır kullanıyorum ama bıraktıgında tekrar dökülme devam eder dıyenler var

bende erkek tipi sac dökülmesi oldugunu soyledı doktor ve minoxil verdı sacı besliyor sanırım uc aydır kullanıyorum ama bıraktıgında tekrar dökülme devam eder dıyenler var
Kullandığın süre içinde dökülmüyor yani?

Bayanlar tekrar söylüyorum minoxili kullanmaya devam ettiğiniz sürece kökler güçlenir ve dökülmez. Bıraktığınızda saçlarınız yine dökülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…