• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tipi saç dökülmesi sorunu

solgar biotin hap al
bir de ben sarımsaklı sampuan kullanıyorum nispeten azalttı
zigavus eczaneden alabilirsin
benim deli gibi sacıkm vardı
son bır senede yarısından daha azaldı
ben de cok takıyorum bu durumu
biotin hap kısmen azalttı

sacına karanfil suyu yap
bir cezved ebildiğimiz karanfili demlenmıs suya koy
her banyo sonrası son durulamanı bunla yap

aynı seyı lavanta ile de yapabilirsin
ama sabır gerekır
bunlarıda hep denedım ama dedıgınız gıbı sureklı degıl ınsan bı sonuc gormeyınce pes edıyor :(

nisanlin buna cok takilacak bir insan mi? Canim benim dogal seyler denedin mi? bi kadin var iranli adini cikaramiyorum cok güzel dogal sac maskeleri var uzun vadede ise yarayacagina inaniyorum

arkadaşlar tahlil yaptırın troid olabilir ....kansızlık olabilir...bana da erkek tipi dökülme demişlerdi troid çıktı

Polislik över vardır belki..bir kadın dogumcuya gorunun..doğum kontrol hapları Azda olsa dokulmeyi onluyormus.bende baslicam yarın
Dahaa yeni gorundum hicbiseyim yokmus anlayamiyorum valla

bemiks, evigen, bepanten iğneyi -her birinden birer ampül- işlenmemiş saf zeytinyağı içine karıştırıp saçlarıma maske olarak kullandığım karışım. saçta bir saat kadar bekletilir, yıkanır. zor bir uygulama ama sonuçlara değer. tavsiye ederim

nisanlin buna cok takilacak bir insan mi? Canim benim dogal seyler denedin mi? bi kadin var iranli adini cikaramiyorum cok güzel dogal sac maskeleri var uzun vadede ise yarayacagina inaniyorum[/QUOTEN
Oyle biri degil ama ben cekiniyorum utaniyorum :(

bemiks, evigen, bepanten iğneyi -her birinden birer ampül- işlenmemiş saf zeytinyağı içine karıştırıp saçlarıma maske olarak kullandığım karışım. saçta bir saat kadar bekletilir, yıkanır. zor bir uygulama ama sonuçlara değer. tavsiye ederim
Sac cikatiyomu peki

Benim vücudum da bir sürü sorun var dökülmelerde fazlasıyla vardı prp duyun mu bilmiyorum doktoruma gittim prp yaparlım dedi bunu da deneyim bari diyerek başladım Mehmet Akgüne minnettarım şuan dökülmeler durdu saç derilerim yenilendi birde kaşıntım vardı hep yaraydı bir süre şimdi hiçbirşey kalmadı araştır yakınında ki doktorlarla bi görüş çok faydasını görürsün.

Lütfen konuyu biraz açar misiniz Prp noluyo mehmet Akgün nerde eşim için de işe yaraRMI? ?

Nekadar sürede etki eder sac cikartir

Sizin saclariniz ne durumdayken erkek tipi dokulme var dediler birde sonra nasil anlasildi troid oldugu

arkadaşlar tahlil yaptırın troid olabilir ....kansızlık olabilir...bana da erkek tipi dökülme demişlerdi troid çıktı
Sizin saclariniz ne durumdayken erkek tipi dokulme var dediler bir de nasil anlasildi troid oldugu bna bir umut oldunuzz :))

Back