butun mesasları okuyamadım ama demir, çinko ama ozelikle biotın vitamını eksikliği olabiliyor: eger tırnaklarda da gucsuzluk, kırılma varsa beraberinde
ben cok ugrastım,son 8-10 senedir nerdeyse, kansızlık sıkıntı yaratacak jadar degil (ama çok çay içince yıne olabılıyor DıKKAT!) temel hormonlarda bişey yok( ddtye hiç baktırmadım)
gittiğim cildiyeciler maalesef birbirinden yeteneksizdi, kendim artık erkek forumlardan arastıra arastıra Biotini buldum, şampuanımı kerastese ya da wp wella dokulme onleyıcı aldım, biotını o zaman biyasada olan GNC cinin en yüksek volumlusunden kullandım: 10.000mg . 1 ay sonra dokulme durdu, 3 ay sonra yenıden çıktı arkadaşlar, vucudum normalde cok Kılsızdır, hafif kıllanma da yaptı bende.
yani kıllanma yapabilir, ama yüksek volum biotin ve çinko bende inaılma etki yaptı, kafamın ustundekı acıklıgı gorunmez yaptı
hala bırakınca dokulur, onu da maalesef hiç bir doktor cevaplayamadı(ne işe yarıyorlarsa!!) benokuya okuya buldum, prediyabet oldugum ve kan sekerim yuksek oldugu için biotın çabuk tükeniyormus vucutta
yılda 2 kere 3 aylık kullanım yapıyorum