• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tipi saç dökülmesi sorunu

merhabalar bende erkek tipi saç dökülmesi var. yaklasık 4 senedır dökülüyor heryeri seyreldı :KK43: ve artık kalıcı bi çözüm istiyorum piskolojim bozulma evresınde :KK43: dört ay olcak minoxil ve pan plus kapsül kullanıyorum doktorun verdiği ama düzelcekmi yenı sac cıkcak mı bilmiyorum:KK43: başına gelenler varmı varsa yazsın lütfen motive olcak birşeyler duymak istiyorum beş ay sonra düğünüm var ve nişanlım bu sorunum olduğunu bilmiyor tesettürlüyüm :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
kan değerlerine baktırdın mı?kan depoların boşalmış olabilir..dışarıdan etki eden olmuyor... saç kökleri kan ile besleniyor..

prp bir tanidik yaptirdi faydasini gordu, ama yine dokuluyor. biraz maliyetli sanirim , tam fiyat bilmiyorum.
zaten kapalisin arkadasim takma kafana , esinde sacini dert edicekse ne diyim ben o adama. nerde hastalikta saglikta...
millet kanser olup saclarini kazitiyor, haline sukret beterin beteri var. stres dokulmede ve butun hastaliklarin en buyuk sebebi. her zaman haline sukrer.
tedavini ol, oldugi kadar uzulme. bak benimde burnum kizariyor, oyle bir hastaligim var. kiminde vitiligo var. takma kafana.
vitaminlerine dikkat et, dogal sampuan kullan . corek otu , zeytin yagi gibi yag ile maske yapabilirsin.

prp bir tanidik yaptirdi faydasini gordu, ama yine dokuluyor. biraz maliyetli sanirim , tam fiyat bilmiyorum.
zaten kapalisin arkadasim takma kafana , esinde sacini dert edicekse ne diyim ben o adama. nerde hastalikta saglikta...
millet kanser olup saclarini kazitiyor, haline sukret beterin beteri var. stres dokulmede ve butun hastaliklarin en buyuk sebebi. her zaman haline sukrer.
tedavini ol, oldugi kadar uzulme. bak benimde burnum kizariyor, oyle bir hastaligim var. kiminde vitiligo var. takma kafana.
vitaminlerine dikkat et, dogal sampuan kullan . corek otu , zeytin yagi gibi yag ile maske yapabilirsin.
Nisanlimin haberi yok olsada bsey demez caba gosterir ne istersem yapar oyle biri degil ama ben kendim dert ediyorum haklisiniz ne dertleri olan var yinede sukur halimize

Canım ben esıme almanyadan aldım 1 tane sampuan ama sımdı markasını yazmıyorum buraya sorun olmasın gercı burda da var mı onu da bılemıyorum dokulmeyı durdurdu.

Uzerınde kafein sampuanı yazıyor hemen baktım da belki deva olur birilerine

Canım ben esıme almanyadan aldım 1 tane sampuan ama sımdı markasını yazmıyorum buraya sorun olmasın gercı burda da var mı onu da bılemıyorum dokulmeyı durdurdu.

Uzerınde kafein sampuanı yazıyor hemen baktım da belki deva olur birilerine
Nerden aliniyor peki

Fiyat olarak blymsnz peki ? Nerde yapilablr birde
Ozel hastanelerde yapiliyomus bende hic duymamistim internetten arastirdim seansi 300 fln gormustum biyerde ama bikac seans suruyomus yinede doktorlarla gorusuo tam bilgi alin

kazıtıp perük mü takmalı :KK57:

Ben perük ve sac protezi kullandim. Kesinlikle HAYIR. Yasam kaliteniz artmiyor. Düsünün bütün gün kafaniza yapistirilmis bir perük. Kafa deriniz hava almiyor ve böylece olan saclari da havasizliktan kötü etkileyip döküyor. Merdiven alti olmayan profesyonel bir perük 1000 dolardan basliyor 3000'e kadar gider. Bu kadar paraya böyle aldatmaci bir cözüm yazik.

her tarafında ya bölgesel değil hiç kalmadı sacım :KK43: genetik mi bilmiyorum akrabalarımda bildiğim yok cok akrabamıda tanımıyorum uzaktayız onlardan.ama yaptırıcam kan tahlili tesekkur ederım

Erkek tipi sac dökülmesinde tepedeki saclar dökülür ama ense ve yandakiler dökülmez. Yalniz cok ince gücsüz hale gelir, bu yüzden de renkleri acilir.

nisanlin buna cok takilacak bir insan mi? Canim benim dogal seyler denedin mi? bi kadin var iranli adini cikaramiyorum cok güzel dogal sac maskeleri var uzun vadede ise yarayacagina inaniyorum

Bana da bir bazi yakinlarim "ne var seni begenen böylede begenir, önemli mi" benzeri seyler söylüyorlar.

Sorun bir baskasinin begenip begenmemesi degil ki, ben kendimi begenmiyorum, görünüsümden rahatsiz oluyorum.

Placenta şampuan kullanınsanıza ben çok faydasını gördüm. Hindistan cevizi yağı, doğal zeytinyağı. Pharmaton kullanıyorum. Dengeli beslenmeye çalışın. Protein çok önemli. Alkol sigara artırıyor dökülmeyi.

Merhaba,

Belki biraz yardimci olurum.
27 yasindayim. Sac dokulmem 18 yasimda basladi.
Ve devam etti.. up uzun kivircik saclarim vardi. Yanimdan gecenler mutlaka arkama donup saclarima bakardi..
ama hayat bazende sizi cok uzer iste..
Hepsi dokuldu.. ne doktorlara gittim..
en sonda banada erkek tipi sac dokulmesi konuldu.
Ama buna pek inanmiyorum. Bukadar basit olamaz..
Doktor bana minoxidil ve dogum hapi onerdi..
Bunlari 3 sene aksatmadan kunandim..
kadin dogum hapi fayda etti buna eminim..
Ama minoxidil??...
Hamile kalmak istedigimde birakma kararini almistim minoxidilin.. cok korkuyordum bi yandan.. kel kalirim diye... ama hic birsey olmadi... demek ki hic fayda da etmemis 3 senedir! Anca kendimi kandirmisim..
Ama dokulmem devam etmedi..
saclarim dokulmesi stabielesti 18 yasimdan sonra ... onca zaman..
Belkide artik kafama takmiyorum...

Bence kanina baktirt mutlaka.. belki vitamin eksikligin vardir..
Bu arada bence endiselenme ..
Ben 3 senedir evliyim ve sacim hep topuz.. asla evde veya esim icin acmadim veya disarda hep ayni modelde.. hicte o konuya girmedi..
Esin anlayisli biriyse eger anlayis gosterir sana.. hic endise etme ..

Merhaba,

Belki biraz yardimci olurum.
27 yasindayim. Sac dokulmem 18 yasimda basladi.
Ve devam etti.. up uzun kivircik saclarim vardi. Yanimdan gecenler mutlaka arkama donup saclarima bakardi..
ama hayat bazende sizi cok uzer iste..
Hepsi dokuldu.. ne doktorlara gittim..
en sonda banada erkek tipi sac dokulmesi konuldu.
Ama buna pek inanmiyorum. Bukadar basit olamaz..
Doktor bana minoxidil ve dogum hapi onerdi..
Bunlari 3 sene aksatmadan kunandim..
kadin dogum hapi fayda etti buna eminim..
Ama minoxidil??...
Hamile kalmak istedigimde birakma kararini almistim minoxidilin.. cok korkuyordum bi yandan.. kel kalirim diye... ama hic birsey olmadi... demek ki hic fayda da etmemis 3 senedir! Anca kendimi kandirmisim..
Ama dokulmem devam etmedi..
saclarim dokulmesi stabielesti 18 yasimdan sonra ... onca zaman..
Belkide artik kafama takmiyorum...

Bence kanina baktirt mutlaka.. belki vitamin eksikligin vardir..
Bu arada bence endiselenme ..
Ben 3 senedir evliyim ve sacim hep topuz.. asla evde veya esim icin acmadim veya disarda hep ayni modelde.. hicte o konuya girmedi..
Esin anlayisli biriyse eger anlayis gosterir sana.. hic endise etme ..
çok tesekkur ederım evet anlayısl bırı ınsallah bende cok takmam bu konu benı cok yıprattı :(

Bana da bir bazi yakinlarim "ne var seni begenen böylede begenir, önemli mi" benzeri seyler söylüyorlar.

Sorun bir baskasinin begenip begenmemesi degil ki, ben kendimi begenmiyorum, görünüsümden rahatsiz oluyorum.
kesınlıkle oyle ben begenmedıgım ıcın uzgnum :(

Back